mulatto_f napisal/-a:hehe evo me sveža iz mature soc... sem se pa le 4 teme naučila pa točno tiste 4 so ble u maturi a ne... srečka jz, hihi...
ja pa daj nooo
ej, ka maš slučajno filing, kaj bo na zgodovini
?kako mi gre na živce, da sem se 14 dni (!!) učila SAMO in čisto samo soco, potem pa tkole. mah... zdej grem v sobo jokat, pol pa nad matematko
tammyka napisal/-a:mulatto_f napisal/-a:hehe evo me sveža iz mature soc... sem se pa le 4 teme naučila pa točno tiste 4 so ble u maturi a ne... srečka jz, hihi...
ja pa daj nooo![]()
ej, ka maš slučajno filing, kaj bo na zgodovini![]()
?
.

To je pa to, če čez dan zabušavaš, je treba pa v noči nadoknadit. Zdle se grem naspat
Drgač se mi pa ful ni zdle težka, ful sm pričakovala razne razvoje osebnosti (Erikson, Freud) pa nč ni blo. Sj sm čist vesela, da ni blo, kr glih tega nism znala. Zato sm pa znala to, kar je blo na maturi. Mam pa srečo. Tista za obkrožvat vprašanja so bla pa res dvoumna, mogla sm jih parkrat prebrat, da sm lh ugotovila. Sam sm pa skor prepričana, da tle mam pa vse pike. Upam, no! Sm zdj ugotovila, da matura sploh ni tak bav bav.
Upam, da je tut drugim šla!
men je šlo ful dobr. zbrala sm prvi pa tretji naslov. Drugi mi je biu ušeč sam nism vedla kako je s tem v Sloveniji. Druga pola mi je bla mal težja...sam sm se ekologijo zjutri naučila hihi
in je bla ful sveža snov tko da mi je šlo. pa kultura je blo tut moje področje tko da yeeey. men je bla kul. Sam možn da bo kje mogoče premal napisan