Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a M!NA »

T@r@ napisal/-a:Minilo je 8mescev odkar me je znova potisnil na dno in odšel.. Danes zjutraj sem se zgudila in neutolažljivo jokala... Znova zaradi njega... Ko sem mislila, da sem ga že prebolela ob vseh mojih avanturicah, sem danes spoznala, da znova živim v zmoti. Še vedno se ne morem normalno obnašat, ko kdo govori o njem, kaj šele, ko se srečava. Stikov nimava, niti pogovarjava se ne.... Res ga pogrešam. On bo vedno v mojem srcu, čeprav me je že zdavnaj izbrisal iz svojega življenje... :cry:

Vem, kaj doživljaš, saj sem bila na podobnem tudi sama. Pomilovala sem sama sebe ter jokala dan in noč ... Je težko, ja, vendar moraš stopiti korak naprej. Če nimata stikov, toliko bolje. Jaz sem se videvala z njim in se slišala preko tel., zato je bilo še toliko težje. Zjoči se, če se boš takrat počutila bolje, zaupaj se kakšni prijateljici, pa ti bo lažje. Resnično upam, da ga čimprej preboliš in najdeš nekoga, ki ti bo ljubezen vračal.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Tara ... ne štej sekund, ne štej minut, ne štej ur ... dni, tednov, mesecev! Jst sm s fantom narazen že več kot eno leto ... natančno eno leto in 4 mesece in šele zdej lahko rečem, da sem prebolela, da živim naprej, da si dajem nove možnosti in odpiram nova vrata. Ni lahko ... tko kot ni lahko nobeni. :?

Zato pozabi na mesece ... Ko bo prišel pravi trenutek boš tut ti prebolela. Pozabila ne boš nikoli, ker to ni možno. Prebolela pa boš in to definitivno.
Nekomu pomaga ignoranca, nekomu pogovor ... meni je to, da sva bila en mesec skupaj v Španiji ... šele po tem sem lahko razčistila sama s sabo in s svojo glavo.

Ne obremenjuj se s časom in ne poslušaj očitkov, ko bo parvi trenutek boš tut ti prebolela ... pusti srcu in svoji glavi čas. :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Hvala vam! :wink:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Pina_colada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pina_colada »

Pri meni ni pomagal čas, ampak to, da sem šla ven med ljudi ali pa počela, kar sem pač najraje počela, pa za to ni bilo vedno časa ali priložnosti... Prebolela ga ne bi niti, če bi si pustila čas recimo 1 leto, ker po mojem mnenju (to velja zame, ni rečeno da tudi za druge) čas NI edino "zdravilo". Če rečeš pusti času čas, se vse nekam vleče in se minuta zdi takooo dolga, jaz pa sem sama pri sebi vedela, da bi zapravljala dragoceni čas v življenju, če bi se predolgo predajala melanholiji. Počela sem stvari, ki sodijo pod kategorijo "divji in drzni" :D in mi ni žal tistega časa. Poleg tega sem izvedela še marsikaj o sebi, se bolj spoznala in poglobila vase. Da, tudi razvajala se sem (vse to sodi zraven :P). Od takrat naprej bolj cenim vsak dan in življenje nasploh ter uživam v majhnih pozornostih, kjer se skrivata sreča in zadovoljstvo. :)
Live blonde or die trying.
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

razpadla zveza

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

živjo! sem nova tukaj,in bi vam rada povedala svojo zgodbo in upam da me bo vedla katera potolažiti. prejšnji teden sem končala 3 letno zvezo. konec je dal on češ da ne ve kaj hoče. ko sva šla v petek na pijačo,sva se mela zelo lepo,nonstop me je stisko za roko,gledo,... in na koncu sva se odpeljala na samo,kjer se je stisno k meni in se začel jokati da ne ve kako bo brez mene,in da zakaj se mu je to zgodlo da ne ve kaj bi rad,in nato sva se začela oba jokati in sčasoma sva se začela poljubljati in ... :oops:. ko me je pripeljal domov so se mu spet vlile solze in čez čas me je poklical in sva se ful lepo menla. včeraj sva se pa videla na eni zabavi in me je nosntop gledo kot da bo vsak čas prišel do mene in mi reko da me hoče nazaj,tudi plesala sva skupaj. videlo se je da mu ni vseeno za mene. naj še povem da se vsak dan čujema, in da mi je reko da še mam upanje pri njem vendar si mora priti na jasno kaj hoče. jaz bi ga zlo rada nazaj,in že več kot en teden vsak dan jočem. mislite da bom ga dobila nazaj ali je najine zveze dokončno konec? upanje mi je dal saj je reko da me ma še vedno rad in da bi še rad bil z mano. prosim pomagajte,jaz sem že čist obupana. hvala
candy girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: candy shop

Neprebrana objava Napisal/-a candy girl »

pomoje je najbols da ga pustis zaenkrat pr mir. pa sej bos vidla kaj bo naredu, ce bo prsu nazaj je kul, ce pa ne pol mu pa ze ni dost do tebe. k velikrat se zgodi da te kdo pusti pa se vsen se pac ne mors eni osebi (tud ce se hocs) odpovedat cez noc, mogoce ga zato vlece k teb se zmer. loh pa tud da se je pac premislu. pocaki, pa bos vidla.

drgac glede prebolevanja pa skos bl opazam da pr men ne pomaga tok cajt ampak to da grem med ljudi. se mi je zgodl da sm enomesecno zvezo prebolevala velik vec kot pol leta (pa je bla samo enomesečna!) in bi jo pomoje še neki cajta, ce ne bi spoznala enga druzga k je totalno pozornost odvrnu od unga. pa to ni blo prvic, tko da res je kul nove ljudi spoznavat. mi pa ni biu ta tip kr en nadomestek, tud zdej sva se vedno skupi (1 let) in je cist fajn. tko da - PEJTE VN spoznavat ljudi :razz:
I hope life isn't a joke, because I don't get it!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

sj ti je sam reku, da rab mal časa, da ugotovi, kaj hoče. Tk da ja, dj mu mal časa in če sta za skup, če te ma res tok rad, kokr prav, pol bo pršu nazaj. A pa je sploh kej reku, zakaj ne ve, kaj hoče? Ker neki je moral bit, se je moral zgodit, da je pršu do te ugotovitve ane?
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Pvega resnega fanta sem zelo težko pozabila :roll: bila sem skos doma, nič ven,še celo starši so mi dajali $ da grem ven med ljudi jaz pa nič..potem me je pa enkrat prijateljica dobesedno zvlekla ven iz bloka in sva ga šli pit in premlevat o tem fantu.. skratka kmalu za tem prepitim večerom sem ga pozabila.. vse ostale zveze kajsneje sem hitro prebolela oz. mi jih sploh ni bilo potrebno prebolevat,ker so bli vsi eni cepci!!
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

finta je v tem da sem njegova prva punca,in mi je večkrat ko sva bila skupaj govoril da ga zanima kako bi bilo še z drugimi puncami (radovednost). jaz sem mislila da je vzrok za najino pavzo druga punca,ampak od kar sva narazen bi lahko bil že z puncami pa ni bil z nobeno. ne vem,mogoče rabi samo čas za sebe,ker sem pa 100% da me še ima vedno rad. ne vem kaj se mu plete po glavi,ampak jaz ga zelo pogrešam :(
Zadnjič spremenil osamljena, dne 10. Sep. 2007 16:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

rekel mi je tudi da bi ga zelo bolelo če bi bila s katerim drugim fantom,in da me nebo nikoli pozabil in najine skupne trenutke in da se boji da bo prepozno spoznal da si želi biti samo z menoj.
kaj naj naredim?? rekla mu sem da mu dam do konec meseca čas da se odloči,in če ne bo več z mano bom šla svojo pot,brez njega ampak ne vem če bom zmogla. včeraj ko sva bila na zabavi,me je zelo bolelo ko je plesal s katero, in vedno ko je plesal z mano mi je razložil zakaj je šel plesat samo da jaz nebi bila ljubosumna. ne vem kaj si naj mislim,ampak čakat ga tui nemorem doma in se jokat vsak dan. rada bi ga nazaj :cry:
kaj menite,še mu je kaj do mene ali ne? na kratko sem vam do zdaj vse opisala
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Hja, js ga po eni strani razumem ... mlad je še, njegova prva punca si, ful dolgo sta že skupi ... logično je da ga mal matra. Pomoje mu more bit ful težko, po eni strani bi se najbrž rad mal razživel, po drugi te ma pa očitno res rad, in pač, tak kot ti je reku, rabi čas da ugotovi kaj hoče. Verjemi da mu je zihr hudo, ker je najbrž ful v precepu. Js sm npr. mela ful podobn primer - mene je fant pustu po mal več kot dveh letih ker kao ni hotu met več resne punce, sam da on je to nardil da fuuul grši način kot ta tvoj, še skregala sma se ful, pa bil je tak kot da mu ni čist nč več do mene. Pol čez kaka dva mesca mi je pa začel pisat in mi priznal, da je spoznal da je naredu ful vlko napako, da ga je pač preveč mučlo to da bi bil pri tolkih letih že tak resn z eno, in da ni mogu več tak naprej, ampak da vidi da me ma še zmeri rad in zdej točn ve da hoče bit nazaj z mano itd. In to se v takih primerih ful velikrat nardi, tak da pomoje lahk maš upanje, da bo tud tvoj spoznal da ne more brez tebe, seveda pa obstaja tud tista druga možnost ... Zdej rabi čas za sebe, da razčisti sam pri seb, pusti ga zdej, pa boš potem vidla kak bo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

no angel napisal/-a:Hja, js ga po eni strani razumem ... mlad je še, njegova prva punca si, ful dolgo sta že skupi ... logično je da ga mal matra. Pomoje mu more bit ful težko, po eni strani bi se najbrž rad mal razživel, po drugi te ma pa očitno res rad, in pač, tak kot ti je reku, rabi čas da ugotovi kaj hoče. Verjemi da mu je zihr hudo, ker je najbrž ful v precepu. Js sm npr. mela ful podobn primer - mene je fant pustu po mal več kot dveh letih ker kao ni hotu met več resne punce, sam da on je to nardil da fuuul grši način kot ta tvoj, še skregala sma se ful, pa bil je tak kot da mu ni čist nč več do mene. Pol čez kaka dva mesca mi je pa začel pisat in mi priznal, da je spoznal da je naredu ful vlko napako, da ga je pač preveč mučlo to da bi bil pri tolkih letih že tak resn z eno, in da ni mogu več tak naprej, ampak da vidi da me ma še zmeri rad in zdej točn ve da hoče bit nazaj z mano itd. In to se v takih primerih ful velikrat nardi, tak da pomoje lahk maš upanje, da bo tud tvoj spoznal da ne more brez tebe, seveda pa obstaja tud tista druga možnost ... Zdej rabi čas za sebe, da razčisti sam pri seb, pusti ga zdej, pa boš potem vidla kak bo.

hvala ti! res! a vidva sta potem nazaj skupaj po tem ko ti je to napisal?? po moje on tudi misli da ni za resno zvezo. se pa res vidi da mu je ful hudo ko me kje vidi,pa tudi eni kolegici je napisal da me ful pogreša. še enkrat hvala za nasvet!!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Ne, midva nisma bla nazaj skupi, ker js nism hotla, mi je pa še pol leta težil, me prosu, mi pisma pisal, jokal (takrat sm ga sploh prvič vidla jokat) ... Js verjamem da za vaju še je upanje, po vsem kar si napisala mislim da te zihr še ma rad, sam rabi čas, da si razjasni določene stvari. Upam da bo kmal spoznal da brez tebe ne more, držim pesti. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

hvala ti! jaz tudi mislim da še je upanje za naju,samo pridejo pa trenutki ko podvomim in jokam cele dneve. v čet bo 2 tedna odkar nisva skupaj. :(
res ga pogrešam. :cry:
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

@osamljena... Enako tudi jaz mislim, da ga je enostavno zamikalo, da bi se še malo znorel. Koliko sta pa sploh stara? Samo, če mu boš ti sedaj pustila, da se znori in ga po določenem času vzela nazaj, bo imel skoz v mislih "sej ni važno kaj delam, sej me isto nazaj vzame!". Ne vem no, to je samo moje mnenje. :wink:
Zaklenjeno