Izpit za avto
Jaz sem naredila v prvo, vožnjo sem imela pa februarja, pa še lih ful snega je blo. Mal težav sm imela pri obračanju na enem makadamskem počivališču ob cesti, kjer sem že prej obračala, ampak takrat je blo pol ful snega in nisem mogla tako obrnit, kot ponavad in sm bila več na cesti kot na tistem placu,
Sm misnla, da bom padla zarad tega, ampak mi je pol na konc omenil eno drugo napako in sicer je reku, da ni potrebe, da grem navzdol po klancu v prvi
Drugač pa ni imel pripomb.
SEm pa imela ful večjo tremo pred tisto "šolsko" vožnjo, ne vem, a se to zdej še prakticira?

Sm misnla, da bom padla zarad tega, ampak mi je pol na konc omenil eno drugo napako in sicer je reku, da ni potrebe, da grem navzdol po klancu v prvi

SEm pa imela ful večjo tremo pred tisto "šolsko" vožnjo, ne vem, a se to zdej še prakticira?
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
ena pač napisal/-a:flesherka_ napisal/-a:POZOR MARIBORČANKE.
mene je pune razpizdlo, da sem se drkala gor pa dol po teznu pa pobrežju da sn na pamet vedla kera križišča so enakovredna, ker sem točno vedla kere bajte stojijo ob križišču, da sem v onih fu*king ulicah obračala tak da sem na centimeter obrnila avto, a o enosmernih v centru pojma niam, ker tam nisem nič vozla. vozim že skoraj leto dni, pa ne znam prit od evroparka do 3 ribnikov po najkrajši poti, ker se fu*am do zadnjega tote enosmerne levo pa desno zvozit.
Kolk se spomnim mene tud inštruktorca ni kaj dosti peljala tam na enosmerne, ampak pol sem se bolj kot ne sama naučila vozit po enosmernih. pozorna morš bit predvsem na znake. Če pa se ne upaš še peljat sama tam, pa reči komu od bližnjih naj gredo s tabo mal zvadit. Drgač pa od evroparka do ribnikov prideš tako, da se peljaš sam čez titov most naravnost do Tomšičevega drevoreda pol pa tam na levo, tista je dvosmerna in si pri ribnikih.
pa sej vozim sama pa mi niso znaki problem, samo pač če bi naprimer zemljevid MB gledla nebi znala pokazat kera je kam enosmerna=) ono z evroparkom pa z robniki pa je samo primerjava bla=) pač da ne vem napamet kak grejo te enosmerne ulice.
MilkyWay napisal/-a:^^V prvo naj te ne bi smeli vržt zaradi zgrešene smeri. Važno je, da se ne zmedeš, ko ti povejo, da si zgrešil levo-desno in da voziš normalno naprej.
ja sej me ni kao zarad tega vrgu, ampak zarad predolge vožnje po prehitevalnem pasu.sam z inštruktorjom sva tuhtala in sva pršla do zaključka, da glede na to da sm zavila že prec takoj u drugo smer od katere mi je reku, da sm šla na lažjo pot.in mu mogoče to ni blo ušeč, da sem se palal kar nekam po svoje.Ker pač pol ko me je on hotu pelat spet u drugo stran, sm jst spet zavila na lažjo pot

^^Mah ja, mogoče. Ampak se mi zdi res čudno. Moja sošolka je prav tako zgrešila smer (sej veliko kandidatov zafrkne), celo 2x se mi zdi. Zaradi njene napake je šla po manj obljudeni poti (izpitnik je hotel, da gre mimo šole, ker je bil takrat ravno odmor), tip zadaj jo je opozoril, da je zgrešila, ampak ona je pač vozila naprej. Celo rekla je jebiga in vozila naprej kot da ni bilo nič
...
Je pa po moje velika možnost, da se veliko ljudi tako zafrkne (zaradi treme in neizkušenj), popolnoma zmede, morda na hitro ustavijo, lahko celo poskušajo kakorkoli popraviti tisto, kar se ne da (da hočejo iz levega pasa za zavijanje prešaltat na desnega, brez žmigavcev, brez pogledat v ogledala...). In tuki je glavni razlog, da ne naredijo...

Je pa po moje velika možnost, da se veliko ljudi tako zafrkne (zaradi treme in neizkušenj), popolnoma zmede, morda na hitro ustavijo, lahko celo poskušajo kakorkoli popraviti tisto, kar se ne da (da hočejo iz levega pasa za zavijanje prešaltat na desnega, brez žmigavcev, brez pogledat v ogledala...). In tuki je glavni razlog, da ne naredijo...
ja sm že slišala, da so delal take pizdarije da so prepozn ugotovil za smer, pol so pa čez poune črte vozil, pa u enosmerne, pa nevemkajuse
sam tist moment, pa žiuci pa use....Mislm res se ti lohk zgodi.Jst sicer nism nč "popraulala",sm sam naprej pelala, sam useen ni blo uredu.Mah, sej ni panike, važn da je zdej tlele pr men tale roza knižca, vredna mljon žiuceu pa dnarja
sam tale jebiga
LOL

sam tale jebiga

- Skrat potepuh
- Debatorica
- Kraj: Gorenjska
Ajaaa, pri nas temu pravimo predizpitna, "glavni" pa izpitna vožnja 
To je povsod tako, da vas inštuktorji prijavljajo na izpit? Na Ptuju se gremo sami prijavit, ko se nam pač zdi, da dovolj dobro vozimo. Če je res groooozno slabo, itak inštruktor pove, da še je prehitro.
Ne morem verjet, da vas inštruktorji NOČEJO prijavit

To je povsod tako, da vas inštuktorji prijavljajo na izpit? Na Ptuju se gremo sami prijavit, ko se nam pač zdi, da dovolj dobro vozimo. Če je res groooozno slabo, itak inštruktor pove, da še je prehitro.
Ne morem verjet, da vas inštruktorji NOČEJO prijavit