- me Meghan Markle ful spominja na punco od best frenda od mojga prvega fanta
- sem si končno nabavla platform allstarke, ma niti nisem sigurna več ali so mi všeč. Moji mami se začuda zdijo lepi. Te platorm superge so ble že enkrat ful časa nazaj moderne, k ma še moja mama neke ful stare v eni omari še vedno.

Sm zaden čas vidla ful punc s temi platform telovadnimi copatami, sploh unimi roza pumicami.
- da nisem sigurna kaj narediti z odnosom z bivšim. Sva zadnje par tednov bila malo več v stiku in zdaj bi on bil kar nazaj skupi. Mi je fajn, ga imam rada in vse, ampak ne vem, če si naju predstavljam res dolgoročno skupaj, čez nekaj let ali tipa za vedno. V nasprotnem primeru bova pa verjetno mogla prekiniti stike, kar mi je spet ful težko naredit.
- da mi en, ki sem ga spoznala prejšnji teden deluje kar v redu, pa še gibava se po podobnih lokacijah, tako da možno, da se bova vsak dan kaj srečevala. Ampak tko za druženje, malo flirta, ne iščem niti slučajno kakšne zveze..
- je res ful fajn bit doma in v blaženem miru. Cel teden sem slabo spala, ker me je folk ful zbujal ponoči in posledino tui preveč ur spala in prepozno vstajala. Čepke za ušesa mi je pa precej neprijetno imet za spanje + ne pomagajo kaj dosti, me vseeno prebudi ropot. Danes je spet nekdo me zbudil sredi noči, ker je hotel prit v mojo sobo, sem se hvala bogu tokrat zaklenila. Mislim sicer, da so tokrat bili zgorni sosedi, verjetno pijani in so falili za en štuk, ker sem nekaj sekund po ropotanju kljuke pri sebi slišala ropot točno nad sabo..
- nisem še nikoli resno razmišljala o tatuju in me niti ne vleče posebno. Mi je pa v glavnem lepo za videt na drugih

. Enkrat sem edino imela idejo na podlahti imet sonce, na bolj preprost način, črne barve.. Samo me je minilo.