-

- danes sem imela polno planov, kaj vse bom naredila, ampak ker se mi je podrl prvi plan, sem nekako zmrznila in že cel dan bluzim
- sem pa tako po dolgem času spet zajadrala na ta forum in mi je bila debata zanimiva, glede na zadnje novice v mojem življenju, pa sem si rekla, da moram pristaviti svoj piskerček
- moji generaciji se je v zadnjem letu in pol zmešalo - baby boom, poroke... hkrati pa na drugi strani razpadle zveze zaradi varanja, nekompatibilnosti itd.
- meni se zdi, da je težko biti pameten, kaj je prav in kaj ne. mislim, da je to individualno
- glede na to, da se moja dvajseta leta iztekajo (počasi, ne še letos

), mislim, da je bilo res dobro, da sem jih dobro izkoristila - bila sem dolgo samska, potem v resni zvezi, ki je bila definitivno izkušnja, pa ne lepa.
- potem je sledilo eno obdobje, ko sem se precej iskala, najbrž bi padla v definicijo "nespametnega" dejtanja. pa se mi spet ne zdi slabo, da sem imela to obdobje. to mi je spet dalo svojevrstne izkušnje.
- sedaj sem nekaj let v zvezi, ta zveza je prišla povsem nepričakovano, ampak spontano.
- kar mi je všeč pri tej zvezi je, da se moj svet ne vrti okrog zveze in njega. hkrati imam dovolj prostora, da rastem, napredujem tako osebnostno kot poklicno.
- ko smo že ravno pri osebnosti rasti: strinjam se z mnenji, da ni važna le starost. npr. nek moj kolega, moje starosti, ima punco, ki ima že nekaj let čez 30. ni grda, ampak ni fotomodel in nikoli ni bila. ampak punca je čudovita - izobražena, pametna, s smislom za humor! in to ti da dodano vrednost
- ob takih trenutkih se spomnim "zgodbe", kako je manekenka lovila bogatega moža. in je prišla do bogatega finančnika in ga vprašala, zakaj se noče poročiti z njo. on ji je pa odgovoril, da je edina njena prava vrednost lepota, ki pa bo z leti zbledela - torej bo njena vrednost le upadla. zakaj bi torej investiral v nekaj kar bo izgubljalo vrednost? in tipi, ki gledajo le na lepoto, zame niso nič vredni. šteje osebnost, vendar pa ne smemo pozabiti nasmeha na obrazu. ta polepša tudi 80-letnice!
- pa ko smo ravno pri bivših: pred kratkim sem izvedela, da pričakujeta. ona izgleda srečna, on pa.. no, nikoli si ga nisem predstavljala v vlogi dobrega očeta.
- no, grem se zdaj lotiti tistih mojih projektov, rok se bliža, vse je na pol narejeno. pol pa malo na španščino in telovadbo. lajf!