Big Brother 2008
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem bla zdaj v finalu tud za Sandija.
Ma Naske mi je res kr nekiiii, več kt pou časa v BB je biu en tihi deček, kt ena megla tm v kotu. Pol so pa s tisto njihovo streho zagnjavili.... ahhh
Une ki imate pripombe v smislu da on bo bolje porabil denar... mislem halooo? naj bi pol že na začetku dali denar Marku potemtakem pa bi blo, ane? Naj se naslednje leto prijavijo sami socialni problemi pa bodo med njimi zbrali najbolj bogega in bo zmagal.
Tisto jokcanje o strehi je blo kr neki, naj bi šli v ISKRICO NEDELJSKEGA ne pa v BB.
Pa še glede glasovanja- za ukozlat.... in zdaj se glasovanje začne z nule??!! aja pa cel tedn je blo vprašanje Kdo bo zmagovalec? in ne katere dva naj bosta finalista. No ja dnar je dnar, so pokasiral kt majmuni še v finišu, saj so bli eni čist obsedeni s tem klicanjem
Drgač pa parčki so mi super, naj uživajo kakor jim bo zapasalo
Ma Naske mi je res kr nekiiii, več kt pou časa v BB je biu en tihi deček, kt ena megla tm v kotu. Pol so pa s tisto njihovo streho zagnjavili.... ahhh
Une ki imate pripombe v smislu da on bo bolje porabil denar... mislem halooo? naj bi pol že na začetku dali denar Marku potemtakem pa bi blo, ane? Naj se naslednje leto prijavijo sami socialni problemi pa bodo med njimi zbrali najbolj bogega in bo zmagal.
Tisto jokcanje o strehi je blo kr neki, naj bi šli v ISKRICO NEDELJSKEGA ne pa v BB.
Pa še glede glasovanja- za ukozlat.... in zdaj se glasovanje začne z nule??!! aja pa cel tedn je blo vprašanje Kdo bo zmagovalec? in ne katere dva naj bosta finalista. No ja dnar je dnar, so pokasiral kt majmuni še v finišu, saj so bli eni čist obsedeni s tem klicanjem

Drgač pa parčki so mi super, naj uživajo kakor jim bo zapasalo

-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Tudi meni, res.nefertit napisal/-a:sram je lahko vse stanovalce iz hiše BB. ko sta pršla ven oba, so vsi skakali po Nasketu, Sandija je objela le Tjaša. Pa taka iskrenost.
Žal mi je, da ni zmagal Sandi!
Ma kje pa je tu bila pravica? Naskeja se je že en čas favoriziralo in me prav zanima, kaj se je dogajalo v ozadju. Začelo se je že s tem prikazovanjem, kako bo streho prekril, sej jo moramo vsi. Potem pa, kako je to možno, da so bivši stanovalci oblečeni v majice z napisom Naske?? Oni in voditelji in kometatorji v oddaji morajo biti neopredeljeni, če je igra BB taka, da se v hiši ne sme govorit o nominacijah in podobno, bi morala nepristranskost ostati vse do zaključka oddaje, oni bi enostavno morali do konca neopredeljeni in tu ni bilo pravično.KiLLyKa napisal/-a:Še je pravica....bravo Naske.
Naske do daaaaskeeeeee
Ja no, in to je še ena stvar, ki mi je še prilila na ogenj občutek, da je vse skupaj zrežirano tako, da bo zane prav.*sanja* napisal/-a:Mene je pa zmotilo, da so po tistem, ko je šla Mateja ven, ustavili glasovanje in se je začelo glasovati z ničle. Ne vem, ampak meni je delovalo kot da ima nekdo, ki jim ni preveč všeč, več glasov, pa so raje prekinili in se je začelo novo glasovanje.
Ali pa sem mogoče jaz preslišala in je bilo že na začetku rečeno, da se potem glasuje spet z ničle???
Ja o Nini pa ni besed, ne neha in ne neha drezat nonstop z enimi in istimi prežvečenimi stvarmi in kar rine nekam. Ma nekdo reče "to se bova midva zmenla", ne, ona more tipat še globlje. Ampak Marčelo, sem mislna, da bo vseen Jeanine vzel s sabo v Egipt, no, če bi bila pa jaz na Sarinem mestu, ziher odstopim mesto Jeanine, Sara pa, ni besed, kr reži se in prav vid se ji, da uživa v tem. In kaj je bila to zaena fora na koncu z Angelco Likovič?*zeljka* napisal/-a:na živce mi je šla nina dons halooo prou pretirava s tem vsiljevanjem povsod...poroka, egipt, jaguar itd.itd. kr neki, k sploh ni zanimiv blo.
itk se je pa vedl da bo naske zmagu, se je že 2 tedna nazaj vedl...
Lahko samo rečem ŠE DOBRO da so dekleta, ki ne razmišljajo tako in se ne obremenjujejo s tem, kaj si drugi mislijo o njih, poleg tega je bila pa super oblečena in je zelo lušna. Go, Tjaša.deniro napisal/-a:Kakšna je bila Tjaša včeraj s tisto oblekoBajsa ena!!!
Mene bi blo sram take debele noge kazat
Vglavnem, BB je pokazal, da se ne gre fair play-a, da favoriira določene stanovalce in da vse skupaj ni poštena igra. Podn v glavnem.
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni je bla Tjaša tudi prou lušna u uni oblekci, tudi če je bolj močna ženska. Meni se še vedno zdi sexy, čeprav mi pa karakteno ni neki.
Usi u jok pa na drevo, ker ni Sandi zmagal, ajdeee. Al pa lahko na nardite prostest in protestirate pred Pop TV- jem, ker ni zmagal
. Dejte no dejte, če bi pa lepo govorili o vašem favoritu, bi blo pa use kul, a ne? Pa da ne bo pomote... na koncu je blo meni že useeno kdo zmaga oziroma mi je ratala kr Mateja simpatična in sm kr zanjo navijala
.
Tudi mene je ful presenetlo, da je šel Marcelo pred njo vn in jez bi bla na njenem mestu ful ponosna na to, da je premagala stanovalca, ki je bil že od začetka notr. Svaka ji čast!
Glede trojice... jez bi tudi na Sarinem mestu prepustila mesto Jeanine, ampak tle bo zgleda še fajta. Se je prou vidlo, da Jeanine ne prenese Sare.
A to, da je rekla Nina? Od Angelce? Jez nism prou čula! ahahah Ful dobro! Meni gre ta Angela ful na živce!
Usi u jok pa na drevo, ker ni Sandi zmagal, ajdeee. Al pa lahko na nardite prostest in protestirate pred Pop TV- jem, ker ni zmagal

Tudi mene je ful presenetlo, da je šel Marcelo pred njo vn in jez bi bla na njenem mestu ful ponosna na to, da je premagala stanovalca, ki je bil že od začetka notr. Svaka ji čast!
Glede trojice... jez bi tudi na Sarinem mestu prepustila mesto Jeanine, ampak tle bo zgleda še fajta. Se je prou vidlo, da Jeanine ne prenese Sare.
A to, da je rekla Nina? Od Angelce? Jez nism prou čula! ahahah Ful dobro! Meni gre ta Angela ful na živce!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
- Cosmopolitanka
Jst sm prou vedla da bo Naske zmagu. Sej zmaga itq tisti ki je prikazan kot najbolj bogi jebi ga.
Zato v soboto sploh nism gledala, ker sm vedla kakšn bo izzid in sm na koncu poklicala kolegico in mi je potrdila.
Drugače pa na Sarinem mestu jst ne bi prepustila potovanja Žanin. Egipt je le Egipt..ni poceni..jst bi izkoristla pa šla
pa glede angelce...je bla moja ravnateljica...ženska carica do konca! Jo je moj oči tud privat poznal in sm bla doskrat v stiku z njo. Mal je staromodna drgač ma pa fuul v glavi!!!
Zato v soboto sploh nism gledala, ker sm vedla kakšn bo izzid in sm na koncu poklicala kolegico in mi je potrdila.
Drugače pa na Sarinem mestu jst ne bi prepustila potovanja Žanin. Egipt je le Egipt..ni poceni..jst bi izkoristla pa šla

pa glede angelce...je bla moja ravnateljica...ženska carica do konca! Jo je moj oči tud privat poznal in sm bla doskrat v stiku z njo. Mal je staromodna drgač ma pa fuul v glavi!!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
Jst sem pa vesela za Nasketa, prov privoščim mu.
Čeprov ja priznam, da sem tud jst dubla občutek o favoriziranju..ampak dobr še usejen jst mu usejen privoščem in se mi zdi da se ji evrčke tud zaslužu. Pa tud če je bil skos bl v ozadju..kje pa piše da bi se mogu zmagovalc vn metat pa probleme delat. Tale Naske je prov en sončk..kolkr sem ha uspela spoznat tkole prek televizije..tko da mu želim res use najlepš.
Ampak mi je pa smešn da se bo njegova punca po 3 mescih zveze kr že k njemu preselila..za moje pojme čist prezgodi.

Ampak mi je pa smešn da se bo njegova punca po 3 mescih zveze kr že k njemu preselila..za moje pojme čist prezgodi.
-
- Cosmopolitanka