Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

xyz15 napisal/-a:Je pa res, da so v večini taka mlada dekleta ful naivna. Samo, da je tip starejši pa da ji pokaže ključe od kakšnega boljšega avta pa ji pomežikne pa je že čisto nora. Mam znanca, ki ustreza temu opisu in take kar norijo za njim. On jih pa seveda sam izkorišča. In mislim, da večina punc 20+ take tipe takoj skužijo. zato pa majo raje 15letnice.

ku to mene jezi (ni mišljeno direkt nate) da če ma tip bmw-ja, puhno denarnico, punci kupi uro z znamko in lala pole je ona že keš p***a in hodi z njim samo zrat tega. tud če se bo zaljubla nima veze, ona je z njim zrate drugih stvari.
Vem, ene so take, ma dosti ih pa ni in folk je sam zavidljiu in govori okoli bedarije :evil:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

ryu10kyu napisal/-a:Malo si poglej morda film sex and the city kot primer...kolikor sem ženske poslušal se jim zdi tak način življenja normalen in vsakdanji.

Zdej pa še mene zanima kje ti take ženske spoznavaš. :D
Pa ne rečt, da na cosmo forumu, tukaj vem, da je ene par takih. :lol:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ryu10kyu napisal/-a:Malo si poglej morda film sex and the city kot primer...kolikor sem ženske poslušal se jim zdi tak način življenja normalen in vsakdanji.

:lol:
Kšne kure so tko rekle?

Ja, bistvo življenja je šoping, kofečkanje in sex!
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

In pa 3546 parou čeveljceu. Manolk, se razume :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Evo...in še eno veliiiiiko omaro (da bomo seveda lahko šolne in kičaste oblekce dajali notr)... :D
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a obliterator »

Problem je v tem da smo ljudje skonfigurirani tako ta večina enači materialne stvari kot uspeh.
Nekdo ki ima veliko denarja, velik avto, hišo, vikend,... je verjetno uspešen in zaradi tega "boljši". Kar kakšnemu "mlademu oziroma nedoraslemu" umu pomeni da če se bo poistovetil z njim da bo tudi on uspešen.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Sej je že mal OT, ampak če ma punca rada 37418 parov čevljev in nevem kolk vliko omaro da ve notr sprav, še ne pomeni da za to potreuje tipa, ki to kupuje... :P

Ja, drugače pa tut jaz poznam nekaj 15letnic, ki res (pre)odraslo razmišljajo, in si jih nikakor ne predstavljam d bi hodile s kakšnim otročajem... (potem pa pogledaš npr našo tamalo- ki je 14; in če si sa zamslim njo s kakim 20letnikom- npr mojim sošolcem, mi postane slabo!! :tot: ) In v takih primerih bi resnično pomisla, da jo bo samo izkoistu- čeprov si ne predstavljam katermu 20-letniku bi blo veselje met spolne odnose s skoraj otrokom... (pa mogoče mal prtirvam, ker se res dobla v glavi sliko moje 14letne sestrce in enga mojga ogromnega,neumenga sošolca ki pali na 15letnice... :pale: )

Zdi se mi pa normalno, da sem jaz s 5-6 let starejšimi... Ah, mogoče pa sam otroci prehitr rastejo pa ne sledim več :lach:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

fun te ne napadam nič, da ne boš kej mislila.

A misliš, da frendom od tega (recimo) 6 let starejšega tipa pa ti ne bi bla otročja ? :?:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Kaj pa vem :D ...sem že nekje napisala, da bi rada vidla kako bom čez 5 let vidla vse za nazaj... :lach:

Ponavadi se lahko čist normalno pogovarjamo in se super razumemo... Mamo podobne teme, študentske težave, probleme...
Po mojem bi mi "Moj" tut kej omenu, če bi se obnašala bedno.. Glede na to da me vedno hoče zdraven, in da me večkrat pokličejo oz kam povabjo sabo tut njegovi kolegi, se mi ne zdi da bi jih moje obnašanje motilo.. Mogoče na nekatere stvari gledamo drugače, in potem vedno pade kakšna pripomba v stilu; to ti mislš k še rasteš... :lach: Kakšno ""rožnato"" izjavo kdaj pa kdaj prihranim zase, in svojo ""modro ugotovitev"" raje povem ko sva sama. :Đ
Drugače pa nimam občutka da bi izstopala in mela ful drugačen pogled na svet od njih...

Otroci se večinoma družijo z vrstniki... kasneje pa postne "bolj vseeno" in "starostni razpon" kolegov in prjatlov postane večji... Poglej npr prijatle kakšnega 13letnega otroka, ali pa svojih staršev, pa boš videla da je mal razlike.

Drugače se mi pa zdi to zelo dobro vprašanje... :wink:
In to kar sem napisala je sam moje mnenje, in dopuščam da drugi razmišljajo drugače. :lach:
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

obliterator napisal/-a:Problem je v tem da smo ljudje skonfigurirani tako ta večina enači materialne stvari kot uspeh.
Nekdo ki ima veliko denarja, velik avto, hišo, vikend,... je verjetno uspešen in zaradi tega "boljši". Kar kakšnemu "mlademu oziroma nedoraslemu" umu pomeni da če se bo poistovetil z njim da bo tudi on uspešen.

kar se tiče materialnih stvari je tud odvisno od vzgoje posameznika.in seveda še skos živi en čist zgrešen stereotip...če se govori,da se je dekle naprimer dobro omožilo,ne mislijo tega,da si je našal dobrega in ljubečega partnerja,ki jo ima rad,ampak,da ima zelo bogatega partnerja z vikendom nekje,z dobrim avtom,keša kolk češ itd.
jaz sm tud v mlajših letih mela opravka z enim kretenom,ki je mislu,da me bo s kešom kupu,pa sm mu ob vsakem poskusu pecanja dala košarico,kajti tema vsakega pogovora,ki ga je probal navezat je bil njegov BMW,viken na Primoštenu in velka bajta pa keš,ki naj bi ga mel nevem kolk.a nism bla nikdar keš ne pleh p***a in ni šans...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Je pač tako, da imata 20 letnica in 25 letnik več skupnega kot 20 letnik in 16 letnica. In starejši kot si, manj se starostna razlika pozna. A vseeno se mi zdi "ljubezen ne pozna meja" ena velika glupost.

Starost bo v določeni meji vedno faktor. Kaj se čmo farbat.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

trapa napisal/-a:Je pač tako, da imata 20 letnica in 25 letnik več skupnega kot 20 letnik in 16 letnica. In starejši kot si, manj se starostna razlika pozna. A vseeno se mi zdi "ljubezen ne pozna meja" ena velika glupost.

js se tut kr strinjam.. kaj bi se js kot 16letnica mela za pogovarjat z deset let starejšim tipom? o tem kako me ima neka učiteljica na piki? al o finančni krizi, o kateri pri teh letih najbrž nebi imela pojma?
js spadam v kategorijo 20 letnica in 25 letnik.. pa se že pri nama starostna razlika kar pozna.. me mora fant tja pa sem postavt na realna tla.. je bolj poredko.. ampak je pa.. ne predstavljam si pol npr. mojga fanta z kakšno 15letnico kateri je edina skrb če bo prišla skos konferenco brez nms-jev..
pa mi rečte da predalčkam, to je moje mnenje..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veneficus pupa »

men je kolega enkrat reku, da grejo tipi za mlajšimi bejba, ker druge ne morjo dobit. boščki :D
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jlpktnst »

Nevem kaj vidijo tipi na otrocih. Kot ste nekatere že povedale - mlajši vedno mislijo da so bog i batina, potem ko pa malo odraseš pa postane jasno kaj vse je bilo takrat narobe. Pa dobro, vedno sem bil dokaj napreden za svojo starost, mogoče preveč. Samo vseeno sem bil čisti otrok, pa še zdaj sem v neki meri. Se je pokazalo po krajši vezi s starejšo punco, da so problemi.

Zdi se mi pa skrajno neumestno posploševanje "fantje kasneje dozorijo". Prav tako kot "vse petnajstletnice so lahke" ali pa "vsi starejši palijo na 15-letnice". Ubistvu so vsa pretirana posploševanja škodljiva. Samo je to pač pri nas nek družbeni konsenz...

Pa kot so nekateri že ugotovili - ko gledaš eno generacijo boš vedno imel različne ljudi, bolj otročje in manj. Pa seveda tiste ki se igrajo da so že čisto odrasli :) In te 15-letnice, ki hodijo s starejšimi so točno to. Igrajo da so starejše. V ZDA imajo sicer drugače urejeno, kar je tudi narobe, samo otroci pod dvajset so pač še zelo občutljivi. Lahko imaš sicer pri taki starosti čisto lepo vezo z nekom starejšim, lhako pa zelo slabo. V vsakem primeru te to močno zaznamuje. Pač zelo riskantna zadeva.

Bistvena je pomoje vzogja in vzdušje doma. Otroci iz zdravega doma imajo pomoje manjšo verjetnost za takšne rizične veze. Je pa seveda vse možno.

Poznam pa vse primere - kolega ki je s punco (par let mlajšo) že dolgo, mislim da sta začela tam nekje ko je on končal srednjo, ženska pa začela... njima vse dokaj štima in to je še nekako konsenzualno normalno.

Potem imaš pa ljudi ki so 13-19 recimo, to se meni zdi že kritično (ubistvu je tip že legalno pedofil).

Potem so 15-25, kar je pomoje tudi preveč. 18-28 je veliko manj problematično.

Gre pač za vprašanje koliko imajo takšni tipi "čiste" namene, koliko pa samo izkoriščajo. Mislim, da tisti v daljši vezi ne nujno izkoriščajo. Marsikatera taka veza je tudi dosti platonska (nič seksa), sploh če imata oba glavo na pravem mestu... So pa problematični tisti za eno noč po diskačih. 15 letnica in 40 letnik. :eek:

Mnja, kar hočem ilustrirat je da ni vse tako črno in belo. Je dokaj sivo in težko je potegnit črto :) Je pa moje osebno mnenje, da nimam kaj iskat s premladimi. Seveda se kasneje zgladijo meje (ko prideš iz obdobja šolanja).
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

trapa napisal/-a:Je pač tako, da imata 20 letnica in 25 letnik več skupnega kot 20 letnik in 16 letnica. In starejši kot si, manj se starostna razlika pozna. A vseeno se mi zdi "ljubezen ne pozna meja" ena velika glupost.

strinjam se s tabo,čeprav pa je res,da starost vedno ne igra vloge.je pa res,da je v določeni meji glavni faktor.kar se tiče,da ljubezen ne pozna meja je res bedarija.meje so povsod,pa tud ljubezen ni ovira.
in ko eni tipi pravijo,da so z mlajšimi deklicami zato,ker si druge ne morejo najt mi je pa prav bedna izjava.kdo jim je kriv?samo zato pa glih ne rabijo lovit punčk,kere lahk na brzino izkoristijo.
ne rečem za tiste,ki majo čiste namene,sam kaj čmo,ko je takih ful mali procent.
poznam pa eno 16 letno smrklo iz lj,ki ma v našem kraju staro mamo...ene parkrat sva ble s seko z njo zunaj,ker pač ni mela družbe...pol pa sva jo tud mi dve odj...le,ker smo vidle kaj smrklja počne.napadala je starejše tipe in šla z vsakem fukat pa še zravn se je hvalila o svojih podvigih.
tak sam,da vidimo,da ni vsa krivda na moških...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Odgovori