jst mam pa doma sobo s stenami u celoti rdece barve...in sicer v takih horizontalnih trakovih v treh razlicnih barvah...spodaj je svetlo rdeca, na sredini navadno rdeca, zgoraj pa temno rdeca (ampak res zlo temno). in to sploh niso taki navadni ''rahli'' odtenki za na stene, ampak so zelo mocne barve! take goste, vpadljive, kricece skor...(nekako umazano kricece rdece

) in je kul izpadlo...aja prehodi med barvami so pa cik-cak =)
pohistvo je pa notri v barvi lesa...tepih je rdec, soba je pa vedno razmetana.
mam pa tut izhod iz sobe direkt na vrt, kar je super poleti - tk ko da bi mela namest balkona pac vrt

tk da kr tam vstopam v mojo sobo...mam pa se eno okno..je pa v kleti, v kleti ma sobo tut sestra, in mama tut svojo kopalnico.
aja, pa sploh se ne pocuim domace v tisti sobi...namrec menjala sem ze veliko sob, se v stari hisi, v tej novi hisi sem pa prej mela sobo v 1.nadstropju, potem pa so me dol preselili, ker sem ful redko doma..niti poletnih pocitnic ne prezivljam doma, niti nic...nikol nisem doma vec kot dva dni skup (zdej ze ene tri leta nisem bla, mogoce 1x al pa 2x), zato tut sobe nisem vzela za svoje...sploh nimam notri vseh stvari, in jo mam res sam za to da uporabim tisto posteljo, da tam prespim kadar sem doma...mam resnega fanta, pa je biu sam enkrat do zdej u moji sobi, pol lahka sklepate da res ni v uporabi
no zato sem se pa tako bolj navezala na svoj ''drugi dom'' - prej je bla to soba v dijaskem, ki sem si jo delila s cimro...zdaj pa pac moja soba tu v fantovem stanovanju

ta mi je ful vsec...je taka podolgovata, mam tut dvojna balkonska vrata - zato je soba ful svetla...je pa v oranzno rdeci barvi opremljena (stene pa bele

) no ampak tuki mam vse stvari in oblacila in nasploh vse, zato jst temu recem svoja soba, in ne tisti v mojem originalnem domu