Najbolj smešne izjave
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
- Čokolada**
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
purple_rain napisal/-a::lach:Petricia je v temi 28.10.2011-konec majevskega koledarja napisal/-a:zdjle bom rekla, da itak ne vrjamem, 20.12.2012 bom pa čist panična
Pred letom 2000 (mislim, da 2-3 leta prej) je bil v Slo. novicah en članek kako bodo leta 2000 prišli Marsovci na Zemljo. In jaz otrok kot otrok sem temu verjela. Najprej me je blo full strah, potem sem na to čisto pozabla, konec 1999 za novo leto pa sem bila spet cela panična. Ja takrat sem bila stara 10 let.

...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
rachka_ napisal/-a:^^ mislim, da point ni v tem, da jo bo strah, ampak KDAJ jo bo strah
Ja saj vem. Ampak jaz sem tudi napisala, da me je bilo strah, ko je prišlo leto 2000.

...Life’s a game but it’s not fair
Evo, še z moje strani ena otroška:
V osnovni šoli je blo enmu modelu ime Krištof (en razred višje je bil). Jst sm ga vedno gledala z občudovanjem, ker sm mislila, da je to ta Krištof (Kolumb), ki je odkril Ameriko
V osnovni šoli je blo enmu modelu ime Krištof (en razred višje je bil). Jst sm ga vedno gledala z občudovanjem, ker sm mislila, da je to ta Krištof (Kolumb), ki je odkril Ameriko

"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Miss Evie napisal/-a:rachka_ napisal/-a:^^ mislim, da point ni v tem, da jo bo strah, ampak KDAJ jo bo strah
Ja saj vem. Ampak jaz sem tudi napisala, da me je bilo strah, ko je prišlo leto 2000.
ja, ampak tema je o tem da bo konec sveta 28.10.2011, ona je pa napisala da jo bo strah 20.12.2012

enkrat naju s kolegico na cesti ustavi en anglež in naju nekaj sprašuje ... in vpraša: "are you sisters?"
in mu je hotela kolegica zabit da sva dvojčici (dvojajčni) in reče: "yes, yes, twins .. two balls" jst še celo uro nism prišla k sebi od smeha

Let's swim to the moon .....
-
- Kofetarica