nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

nekako mi deluješ najbolj zaplankana na tem forumu...kako to? zdi se mi da si velika nasprotnica spolnosti in vsega lepega in da se preveč obremenjuješ z brezveznimi stvarmi, kot so kdo kdaj kje in s kom seksa. a ni to čisto stvar posameznika. če je punca nedolžna pri 17 pač je (sej sm bla jz tud), če pa ni pa pač ni in ji je že očitno sedlo se v to spustit. pri 17 pa nekako že je dovolj zrela in sposobna sprejemat odločitve
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Spelina napisal/-a:nekako mi deluješ najbolj zaplankana na tem forumu...kako to? zdi se mi da si velika nasprotnica spolnosti in vsega lepega in da se preveč obremenjuješ z brezveznimi stvarmi...

Ravno zato, ker sem velika ljubiteljica spolnosti, so moja mnenja takšna, kot jih napišem. Spolnost je prevelika vrednota in upravičeno gibalo življenja. Ljubezenske igrice, dvorjenje, romantika itd, je vse samo sredstvo, kako pridet do postelje. In se v njej čim bolje ujet in imet.
Vendar, če do te postelje prideš enako lahko (in pogosto), kot bi kupil npr. kino karto, je logično, naravno in pogosto, da spolnost izgubi velik del čara, napetosti in naboja, saj si vsega prenažrt in od življenja (in sexa) ne moreš pričakovati nevemkaj, če si se že do 18-ega, 20-ega razdala mnogim.
Življenjska energija je omejena, podobno je s spolno energijo. In narobe je, če jo množično predajamo enonočnim ljubimcem, kasneje pa si poiščemo dolgoročnega partnerja, ker to pričakuje okolica, ker to delajo vsi ali ker začutimo biološko uro. In, seveda je razumljivo, da tega stališča nekateri ne morejo sprejeti. Saj ne delajo človeka starega le leta, tudi način življenja se še kako pozna. In zdej, ne mi govort, da je 30-letnica z 20+ enako poželjiva, kot njena vrstnica z manjšo kilometrino.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

pehta, lepo si napisala!
ampak imam eno vprasanje: tebi je vsec fuzbal? hodis na tekme???
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Še nikoli na nogometni tekmi.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

in kako vidis fuzbal?

namrec, hocem ti dati primerjavo, da tudi na seks vsi ne gledamo enako kot ti (kakor tudi na ostale stvari ne)...

seks je cudovita stvar, vendar nekateri ga gledamo delno tako kot ti, ko smo z ljubljeno osebo, delno pa ga gledamo kot zabavo, rekreacijo, ko gre za ONS. in s tem nismo nic slabse osebe...

pac, ne odobravam tistih ki varajo, ker se mi to zdi nesprejemljivo, ceprav sem bil z dekleti, ki so z mano varale svoje fante oz. moze...
ampak tudi varanje je stvar vsakega posameznika in me ne briga, dokler jaz tukaj nisem prizadet.

torej pehta, tvoja razmisljanja se mi zdijo zanimiva, ceprav so drugacna od mojih. moti pa me to, ne ne izdas podlage za njih, da ne poves, zakaj tako razmisljas....

mimogrede, pod temo splosno je bilo v podtemi "vprasaj me" vprasanje, s kom bi sel na kavo od cosmoforumasic, ki jih ne poznam. brez oklevanja sem izbral tebe. je kaksna moznost, da te spoznamo na cosmo srecanju oz. da se kdaj dogovoriva za kaksno pijaco? :oops:
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Ti bom sporočila na PM.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ok! :D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 02. Jan. 2009 22:27, skupaj popravljeno 1 krat.
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

pehta napisal/-a:
Spelina napisal/-a:pehta jz te sploh ne razumem. sori, ampak na vseh topicih izjavljaš čudne stvari. me prov zanima kolko si stara

30 in nekaj let čez
mojbog :roll: pa ne mislim to, kolko si stara, ampak da glede na svoja leta bi lahko bla malo bolj zrela in nebi rabla oblajat vsakega na forumu ki misli drugače kot ti in vsiljevat mnenja...grow up :wink:
as if.
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

oky..nazaj na vprašnje (saj iz moje strani)

Zgubila sem jo pri 16, ni mi žal sploh (ker je blo noro dobro in ni nič bolel) in še zmer sem z njim :hearts:
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

jaz pa sem izgubila nedolžnost pri slabih 14.ih letih..nwm..mogoče mi je mal žal, in to zaradi tipa, ki je izkoristil mojo slepo zaljubljenost:)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
ingicaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ingicaa »

:? jaz sem nedolžnost zgubila pri 16.letih s resnim tipom.nadeljevala sva najino zvezo. najina zveza je trajala 8 let.žal pa se je zgodilo tako da je lani izgubil življenje na službeni poti domov.to je bilo maja glih tisti dan,ko je imela ceca v ljubljani koncert,pa karte sva imela za njen koncert. :cry: nesreča se je zgodila na avtocesti proti ljubljani mogoče kdo ve tisti ,kombi,ki je na njem pisalo veletekstil.še danes bi bila z njim če bi bil med nami pa je žal tako z njim sem bila tudi noseča pa sem naredila splav čeprav mi je zdaj žal. usoda je usoda nikoli se ne ve,kaj te čaka. :cry: imejte se radi :?
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

OMG ingicaa kar zmrazilo me je :? Kar si dozivela, je moralo biti strasno... :(
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
ingicaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ingicaa »

||MuCkAa napisal/-a:OMG ingicaa kar zmrazilo me je :? Kar si dozivela, je moralo biti strasno... :(
zame je bil to hud stres in velik šok tako da sem se šele zdaj začela malo pobirati imam ful dobrega kolega,ki mi stoji ob strani in mi tudi pomaga,ta kolega pa ga je tudi poznal in še ta kolega je bil moj sodelovc in njegov prijatelj :? sam jaz nimam nič s tem kolegom ker on ima punco je bila moja sošolka in cimra ter najbolša kolegica tako je to. :cry:
**TaMaLaa**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere...

Neprebrana objava Napisal/-a **TaMaLaa** »

js je še nism :oops: :oops: ..pa tut mislim počakat na tipa...neb kr tko z enmu... :)
baby..life goes on..
Odgovori