floribunda napisal/-a:če je vse pobrito pol mi lulček ko en tujek zgleda.skratka...ni mi včeš niti približno.
Kar je res je res... Tud meni ni všeč pobrito. Mal postriženo ja, brez dlakc pa na-a
i agree..mene nč ne mot k ga oralno..k d ajih ni..mogoče zto k ma ež naravno lepo poraščeno..nevem..nism še nikol mela nobene v ustih.. pa prou sede mi k me umes med sexom tko mau pika,žgečka..
Ja moj se tudi brije...
Včeri naj bi se u nulo...mi je fotko poslal...sej kadar mene ni pol to nardi ane...
Pa če je obrit je veliko lepši...
Ja more bit spodej ubrit saj kadar grem spodej v akcijo nisem prišla jest...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi napisal/-a:Ja more bit spodej ubrit saj kadar grem spodej v akcijo nisem prišla jest...
evo se strinjam. sicer ni to pogoj, da mora biti obrit...vendar je veliko lepše, ko se spuščam tja dol..da ne poberem še pol dlak za sabo...je lepše ko je bolj gladko...enako kot pri nas.
Se pridružujem mnenju, da ni nujno da je čisto vedno pobrit.. je pa lepo in higienično če se vsaj 1x na mesec malo porihta tist gozdiček spodaj Ker je prav tako kot njemu tudi meni všeč če me nič ne pika
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Ja moj tipčk se ne depilira tm spodej.... čeprou bi men kr sedl da se....
Enostavn bi mi blo bolš da se brije, ker pol učash kšno dlako u usta dobim...fuuj Sam useen če se noče bom pa pač potrpela ane
Moj se je zdej čist u nulo pobril mi je reku...me zanima kak filing je...do zdej si jih je samo ornk pristrigu...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
meni praw wseeno če je moški obrit nimam nekega fetiša na to...sem pa ga sama enkrat pobrila,je blo full zabavno....zdel se mi je celo še bolj samozavesten pri sexu saj je njegov zgledal še dodatno vizualno wečji...