Lastovica napisal/-a:Ewchk napisal/-a:Maja je ista k Alma... Iz profila je res čist ista! Kr neki... Pomoje se bo on s Petro ful kregala kr hočta bit obe najlepši in oh in sploh...
Zakaj pa se ti zdi, da hoce bit Maja najlepsa?? Meni je vceraj delovala cist skulirano in simpaticno. Cisto nasprotje Petre, ki je pa res skoz neki civkala s svojim nadleznim glasom.
Se strinjam z Lastovico.
Ija, ja uspelo mi je ostati pred tv-jem do konca.
Sem se pa skoraj polulala od smeha, ko so predstvljali one družine, ki jim je Bar I. kao spremenil življenje. Smeh do solz. Res.
Nisem mogla verejti, da lahko obstajajo takšni ljudje; ... no, ja ... naj jim bo.
Drugače pa ta Petra totalen polom.

"Vsko jutro imam problem, ker nevem kaj obleči, zaradi prevelike izbire." Bruhuuhu.
Žiga tudi ... brez komentarja. Njegova mami pa tudi takšno izjavi:"Nudiva mu veliko, ampak lahko bi mu še veliko več." ... jao, bože moj, doma pa ima miiiiljon copat, čevjev & miljon omar z nevmkoliko oblek. Svašta.
Predstavil se je pa tudi super:"Sem Žiga in furam svoje štampiljke." Jaoooo.
Em, ja Tina se mi je zdela luškana & nekak precej preprosta; nekaj podobnega se mi zdita tudi Špela in Maja.
Tisti vojak je tudi

... Klemen z frizuro itak zmaga; se je prav videlo, da je "prisiljen" v to ohinsploh fancy frizurco.
Tamara z ono makedonsko pesmijo; brez komentarja. Nevem, mene ni nikakor navdušila.
Bojana je odštekana z frizuro & ji paše. Mogoče bo ok.
Gašper pa mi je nekak še najbolj ok med fanti.
V glavnem ... jaz sem se nasmejala do solz.
Zdi se mi (kot je bejbika že napisala), da bo to en reeeees velik kokošnjak; poln pravih kokoši in petelinčkov.
In na koncu sem rekla:"Hvala bogu, da sem normalna".