Js ne vem kaj se eni zgražate če vas kdo vidi in pol še gleda - v bistvu ste vi tisti nad kterimi se gre zgražat, ne oni ki vas slučajno opazijo in še mal pobulijo. Konc koncev pa bi lahk tista oseba kamot policijo poklicala, ker seks na javnem mestu je pač kazniv. Ravno zadnjič mi je en kolega, ki je policaj, reku da je zalotu dva ki sta se žgala v avtu in jima kazn napisu. Edino pravilno.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Haha, iz zagrenjenosti? Prej bi rekla za foro. Js bi prav rada vidla kakšno faco bi dva nardila ko bi jima z lučko potrkala po oknu in izročla položnco. Pomoje bi se lahk še 1 tedn iz srca smejala na ta račun. Sej nism zlobna, sam priznam, da bi mi blo smešno.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
oh teli policaji... Naja so tut enkrat zalotili med dejanjem v avtu, ampak si nista upala prbližt, samo obrnila sta avto (ko sta vidla kaj počneva) in odpeljala... Se mi zdi, da se folk rajše obrne in gre preč (ali opazuje, nevem), se mi zdi da bi jim blo nerodno motit med sexom..
*lilica* napisal/-a:Hm..midva že tolk časa nisva,. da naju je dons imel, da bi se kar v Mercatorju prepustila strastem...ampak...se nama škoda zdi 400 €
Hm, se opravičujem. Moj me je opozoril, da je bil Špar
Hja, jebiga, da se mi dva žgeta sred Špara in k se napotim po sadje in zelenjavo, vidm njo, z ritjo na mojih najlubših japkah, nobena kazn ne zradira prizora iz spomina, japke pa (p)ostanejo zapečatene za vedno ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...