Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Ja, na svoji banki varčujem v sklade.
Če bi bila res sreča, tega denarja ne bi tikal nikoli. Vsaj do penzije ne :)
Skratka, definitivno je planirano kot dolgoročno varčevanje.

V življenjsko zavarovanje so mi uturili varčevanje (da sem potem dobil boljšo obrestno mero za kredit), pa sem ta znesek pred časom "krepko" povišal
Potem sem začel kupovati še sklade same po sebi (ne v obliki življenjskega zavarovanja)

Zdaj mi je zaradi posledic zgodbe s carinami žal, da sem karkoli od tega sploh delal, da nisem raje za babe tega denarja zmetal... res upam, da mi na koncu ne bo žal tega, posebno če udari "zdaj" v Evropi še kak vojaški konflikt, glede na to, da ZDA grejo na rusko stran (kot da je Trump rekrutiran iz strani predhodne Putinove službe; dejansko Rusije carine niso prizadele, ker menjave zarad vojne itak ni :P torej, Rusiji ameriške carine nedvoumno koristijo, vse ostale boli) in v izolacionanizem (America first and only, z ostalimi se pa skregaj)... no upam, da mi tega res ne bo še žal, ker tokrat ne bom paničen oz. sploh ne vem kaj bi delal, dokler bojo prihodki podobni, bom varčeval naprej... ne glede na padanje

(Pač v sklade sem pa dajal, ker je sklade težje prodat oz. bolj boleče, kakor samo denar vzet iz varčevalnega računa. - Pač priznam, da imam issue in da me ženske "lupijo" :( :mad: :evil: Hkrati pa vseeno skrbim, da bi si povišal neto vrednost :cool: )

Začel sem tudi nekaj (v precej manjšem deleži kakor sklade) kriptovalute nazaj kupovati, tudi to pada, ampak bom pač tudi tukaj tokrat vztrajal... pač je vseeno, če denar zgubljam v skladih/kripto al pa imam en al pa dva (novi/dober) seks več...

Paše mi, da šugarbejbiz (sicer za to igro je očitno, da nimam dovolj denarja :oops: :) sam pač, mnoge ženske, ki jih tako spoznam, so vsaj spodobne, nadpovprečne) finančno stiskam, pol mi nazaj zabije, da če sploh vem kje sem jo našel, za kaj se tukaj gre, in pol vseeno doživim nekaj zadovoljstva, ko je sprva tolk trda me prestraši, pol me pa vseeno ne odpika... no popusta pa tudi ne da...

V lajfu bi si rad sicer nekaj usvaril, samo seksal bi pa tudi rad in to dobro in to pogosto s kako novo tudi... in ker še tko (neke povprečne al pa podpovprečne ženske) za seksat ne dobim, me to res frustrira, in še vedno bi tud na psihoterapijo šel, samo to bi tudi pomenilo kak seks manj mesečno

Mi je pa ena ne tolk nazaj rekla, da po koži zgledam 10 let mlajše, saj nisem tolk creepy tip tud ne ;D Ne glede na težavno situacijo z ženskami, se moram začet ceniti in si mal dvigniti samozavest... končno čutim/opažam kje vse (na tem področju) mi manjka samozavesti in to je zlata vredno :cool:

Ponavljam.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

trenutno smo v stadiju ko bomo pospešeno kurili prihranke. do sedaj pa ja, vse kar nam je ostalo je šlo na stran.

ponavljam
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Varčujem ja. Na banki. Kolikor pač lahko… kam bo šel pa ta denar… hm, bi rekla da ko se bo pokazala prilika, bom vedela, da ga je treba pokoristit/podarit/vložiti…

- - - - -

Zadnje sanje ki si jih imel/a?
Odgovori