se strinjam!frtik j,vrhusnk,najbolsa naddaljevanka!zmeraj se kaj tazga nepricakovanega zgodi, ful dobra zgodba ni kej.pa wentworth miller j pa itak njami v vseh pogledih. upam da bom tud jaz kdaj tazga mela hehe.
sm pogledala z do polovice 2 sezone.komaj čakam da dobim se druge dele.
a kdo ve za katero stran,da si lahko brezplačno downloadaš dele dol?ne lub se mi nazaj gledat,če je kdo že to napisal..
hvala
Jaz sm tudi čist not padla že po prvem delu. Sm pa ena izmed tistih redkih ki spremljajo to na POP-u. če bi si vse dol potegnla bi tak skoz gledla pa zdajj nimam časa k se morm učit. Kake odlomke si pogledam an youtube pa tak na forumu. PB mi je way better kot Lost, zakon v glavnem, da o Wentu na govorimo k je itak the perfect man
par starni nazaj je blo govora o neki Niki, da je kao od Michaela žena prosim da kdo kaj več o tem pove. kak je do tega prišli, če sara ve, kaka je njena reakcija... plissssssss have mercy
^^ Ja točno tko. Michael se je z Niko poročil samo zato, da se njej ne bi blo treba vrnit v bolgarijo (se mi zdi ) kjer je delala kot prostitutka. Namen poroke je bil, da ona dobi Green card (ameriško državljanstvo).
Mene pa zanima, a tisti ki si to nanizanko vlečete dol z neta, a maste podnapise zraven oz. če se jih da sploh dobit??
Jst sm celo prvo sezono pogledala brez podnapisov in tud razumem skor vse, ampak vseeno se sem pa tja najde kšna beseda k jo ne razumem in mi gre to ful na živce, pa me zato zanima če se da kje najt tud podnapise??
Lih sm pogledla del ki sm ga zamudila v soboto na Popu omg
ko butl sm zijala v ekran, cela napeta pa sam čakala kaj se bo zgodilo pol pa konec. Matr pa ko je blo tak napeto da sm skor z stola padla. Tak sm polna adrenalina da se še vedno tresem Komej čakam da mam naslednji del dol, da bom naprej gledla k drgač ma bo konec od radovednosti
btw belina podnapise gre dol potegnit tudi če nisi registiran
mene pa zanima kaj bojo sploh snemal v tretji sezoni, če jih že v drugi pol umre... Sicer pa ne bo nč hudga če se osredotočijo samo na michaela pa lincolna
Ja 3. sezone niso mislili snemat, sam zdaj jo pa bodo so že povedali da majo ideje in da se bo spet nekaj novih ljudi pojavilo. No jaz upam, da majo dobre ideje, da bodo še naprej tako napetost ohranli.
A podnapise gre tud dol vlečt, če nisi registriran? No jaz sm registrirana, ker pred 2 letoma jih še ni šlo