Prison break

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
partym
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a partym »

se strinjam!frtik j,vrhusnk,najbolsa naddaljevanka!zmeraj se kaj tazga nepricakovanega zgodi, ful dobra zgodba ni kej.pa wentworth miller j pa itak njami :D v vseh pogledih. upam da bom tud jaz kdaj tazga mela :wink:
hehe.
sm pogledala z do polovice 2 sezone.komaj čakam da dobim se druge dele.
a kdo ve za katero stran,da si lahko brezplačno downloadaš dele dol?ne lub se mi nazaj gledat,če je kdo že to napisal..
hvala
:)
Uporabniški avatar
tašika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tašika »

Jaz sm tudi čist not padla že po prvem delu. Sm pa ena izmed tistih redkih ki spremljajo to na POP-u. če bi si vse dol potegnla bi tak skoz gledla pa zdajj nimam časa k se morm učit. Kake odlomke si pogledam an youtube pa tak na forumu. PB mi je way better kot Lost, zakon v glavnem, da o Wentu na govorimo k je itak the perfect man :love: :love:

par starni nazaj je blo govora o neki Niki, da je kao od Michaela žena :eek: :eek: prosim da kdo kaj več o tem pove. kak je do tega prišli, če sara ve, kaka je njena reakcija... plissssssss have mercy :wink: :D
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Ja poročila sta se, da jo je lahko rešil pred pimpi, al whatever, pač bad men. Tko da sta kao poročena, da ma ona mir.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

^^ Ja točno tko. Michael se je z Niko poročil samo zato, da se njej ne bi blo treba vrnit v bolgarijo (se mi zdi :gruebel:) kjer je delala kot prostitutka. Namen poroke je bil, da ona dobi Green card (ameriško državljanstvo).

Tko da se nista poročila iz ljubezni.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Ja.. ona je dobila green card, on pa pol uno bančno kartico (pa še zato ker je bla žena, mu jo je lohka dala v uni sobi za zakonce)..
Uporabniški avatar
tašika
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala :)
torej se je on z njo poročil sam zato da je dobil kartico, ne pa kr bi bil zatreskan v njo in bi jo htel rešit al pa kaj podobnega
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

aham...
*belina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *belina* »

Mene pa zanima, a tisti ki si to nanizanko vlečete dol z neta, a maste podnapise zraven oz. če se jih da sploh dobit??

Jst sm celo prvo sezono pogledala brez podnapisov in tud razumem skor vse, ampak vseeno se sem pa tja najde kšna beseda k jo ne razumem in mi gre to ful na živce, pa me zato zanima če se da kje najt tud podnapise??
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Ja so podnapisi, lahko jih dobiš na www.podnapisi.net sam morš bit registrirana pa si jih dol potegneš.
Yada, yada, yada...
*belina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *belina* »

Hvala kikyca :)
Uporabniški avatar
tašika
Sramežljivka
Sramežljivka

Lih sm pogledla del ki sm ga zamudila v soboto na Popu :eek: :eek: omg
ko butl sm zijala v ekran, cela napeta pa sam čakala kaj se bo zgodilo pol pa konec. Matr pa ko je blo tak napeto da sm skor z stola padla. Tak sm polna adrenalina da se še vedno tresem :) Komej čakam da mam naslednji del dol, da bom naprej gledla k drgač ma bo konec od radovednosti

btw belina podnapise gre dol potegnit tudi če nisi registiran :wink:
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pebbles »

mene pa zanima kaj bojo sploh snemal v tretji sezoni, če jih že v drugi pol umre... Sicer pa ne bo nč hudga če se osredotočijo samo na michaela pa lincolna :D :D :D
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

^^Kokr js vem, tretja sezona niti ni predvidena. Ampak sej tut druga ni bla, pa je blo tako zanimanje, da so raztegnil v 2 sezoni. Bomo vidl.

@ belina - Jst na podnapisi.net nism registrirana, pa jih vsejen dol vlečem :wink:
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Ja 3. sezone niso mislili snemat, sam zdaj jo pa bodo so že povedali da majo ideje in da se bo spet nekaj novih ljudi pojavilo. No jaz upam, da majo dobre ideje, da bodo še naprej tako napetost ohranli.

A podnapise gre tud dol vlečt, če nisi registriran? No jaz sm registrirana, ker pred 2 letoma jih še ni šlo :D
Yada, yada, yada...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ja, zdj pa gre :D
joj, jz pa čakam zdj, da mi moj prnese dvd-je z novimi deli... ostala sm pr 13. delu 1. sezone... šejm on mi :D
Odgovori