Nikoli nisem verjela v NLP, ko sem slišala kakšne zgodbice. Seveda verjamem, da so v kateri drugi galaksiji še neka druga živa bitja. Mislim, da je možno, trdila pač ne bom. Naj pa opišem mojo nedavno zgodbo (kopirana je iz bloga- no, malo sem jo morala spremenit

):
Ura je bila okoli enajstih zvečer. Brat je bil nekaj časa zunaj, potem je odšel gledat televizijo, nato pa me je poklical po mobitelu, kajti na nebu je opazil nekaj zares čudnega in mi je moral to povedati. Tudi mene je premagala radovednost. In res, na nebu se je pojavilo nekaj skrajno čudnega. Najprej bi si mislila, da se to vidi iz diskoteke, a nisem več tako prepričana, ker je bilo pravokotno nad hišo in nad oblaki pa tudi predaleč od diskotek. Ne bom zavlačevala: na oblakih se je premikalo več v krog razporejenih svetlobnih krogov in se krožno vrtelo. Brat je še dodal, da so se prej premikali bolj na zahodu. Vse mi je bilo tako nenavadno, da sem zbežala v hišo. Potem sem se osredotočala na vsak manjši zvok. Zaradi pomislekov sem komaj zatisnila oči. Vem, da se sliši res nemogoče in še tako nelogično ter absurdno, toda videla sem te premikajoče se kroge! Ne vem, kaj bi to lahko bilo.
Še vedno ne verjamem v to, ker mi je preveč nesmiselno in nemogoče. Samo želela bi si vedeti, kaj za vraga je to bilo?!