marypa napisal/-a:. ravnokar se je radio sam od sebe prižgal.. verjetno kakšen kratek stik ali nekaj takega
mi mamo tak radio, eno staro kišto.Pa je ugasnjen, sicer vštekan v elektriko, in vsake tolk časa mal zabrunda

marypa napisal/-a:. ravnokar se je radio sam od sebe prižgal.. verjetno kakšen kratek stik ali nekaj takega
Shmeky napisal/-a:paranormalno lahko razlozimo kot normalno use se da razlozit uprasite karkol vas zanima najdu wam bom 5 dejstev ki so stem povezani in vam bom tud razlozu zakai se je to zgodilo
Shmeky napisal/-a:jst bom samo tole reku zacel bom z daljno zogdovino kameno dobo moski so bili lovce zenske nabiralke in so doma delale in sevede ker so bile doma se jim je kasn otrok mal su zajebavat in so mislle da je nekaj kar ne obstaja to se danes widimo moski o teh vedezevalkah nismo prepricani ko pa zenske skoz hodijo h njimi halo poglejte na studenstki servis iscejo zensko ki se malo razume v astrologijo da potem ko bojo klical na 090 se bo ona javla in neki filozofirala to pa iscejo take ki znajo stvari z besedam zkomplicirat in da zdijo resnicne wedno wam bojo pa odgovoril na vasa vprasanja pozitivno ..kar boste pac hotl slisat ane:D hmm to da je bla v grciji suznja suznji so v grciji bili v antiki in to sicer vojni ujetniki ne pa zenske ....so bili predvsem moski saj grki niso bili osvajalsko naravnani kot poznejsi rimljani ....poleg tega je pa najblolje ce hocete kaj zvedt pojdite v cerkev v tistmo okraju kjer ves da je zivela tvoja prababica ali pradedek in tam vam bojo z veseljem dali pac te zapiske kdo je biu kdaj krsten v katerem casu kaji cerkev obstaja 2000 let ane in ce so dobri zapiski lahko pogledate do 500 let nazai kdo so wasi predniki in stem naredite svojo druzinsko drevo nikjer pa neboste mogl najdt da ste v prejsnem zivljenju bili suznja:D paranormalno lahko razlozimo kot normalno use se da razlozit uprasite karkol vas zanima najdu wam bom 5 dejstev ki so stem povezani in vam bom tud razlozu zakai se je to zgodilo
KristinĆk napisal/-a:mam eno uprašanje..
pač pred nekej mesci sm sanjala, da so mi odpadli zobje..ja smešnoampk sm slišala da je tu kao znak, da ti bo nekdo v sorodstvu umrl..in me zdj zanima, če v knjigi sanj res to piše??
razlog: nekej dni oz mogoče 2 tedna po teh sanjah mi je umrla babica