tantra napisal/-a:rosomah napisal/-a:tantra napisal/-a:dekleta povem vam eno. pameten moški ima raje damo z mal več izkušnjami. zato ne skrivajte pred njimi svojih izkušenj. no najde se tudi izjema.
pr naju je ona precej več dala čez od mene in zveza funkcionira fantastično. če je pa ženska pred resno zvezo samo z enim ali pa nobenim potem bo po tridesetem ali štiridesetem letu mogoče vprašala samo sebe kako je pa z drugim to delat in potem bo joj.
Tantrek, vsaka ti čast, ampak vedi, da si takšnega neobremenjenega tipa, kot si ti, ženske v veliki večini primerov, vsaj kar jih jaz poznam, lahko samo predstavljajo.
Če je tip po naravi malo bolj ljubosumen, bo svojo žensko gnjavil že zaradi enega nasmeška, ki ji je bil namenjen na kaki zabavi, kaj šele, da bi mu njegova "podložna kuharica" povedala, da se je v življenju dala dol celo s šestimi ali sedmimi tipi.
Ko jebec izve številko, ponavadi odreagira zelo možato in se dela, kot da to nič takega ni. Ko pa njegovo prestrašeno dušco začnejo begati dvomi in ko po kaki žurki njegova pride domov proti jutru, pa je veselja konec.
Če pa misli, da je njegova imela pred njim samo enega, ki ji je vzel nedolžnost in še enega, je pa to za običajne smotkote kar dovolj velika cifra.
In punce, če mislite, da je dokaz poštenja pripovedovati svojemu tipu, koliko je bilo tistih, ki so vas dali dol pred njim, potem ste si same krive, ko vas bo realnost udarila po vaših beticah.
Razen, če so vaši tipi taki bebčki, da se ve, kdo je gospodar in je vaše priznanje samo še dodatna klofuta njihovemu bogemu egu.
hvala na lepih besedah. saj ne da nisem obremenjen ampak sem sam ugotovil da sva postala nerazdružljiva po obojestranski izpovedi ,kaj sva pred najinim spoznavanjem počela. res je lepo ko nimata dva skrivnosti med seboj. čeprav so preteklost. potem se ljubosumje razbline kot mehurček. in vedi da sem v mojo drago 300 procentov siguren da se ne bo dala z nobenim tipom dol . enako sem tudi sam stabilen. kljub vsakršnim skušnjavam.
Js sm jih par mela pred njim, on to ve, me je prašou...On je pa samo z mano, pa morm rečt, da sem ga že parkrat prašala, čee je sigurn samo z mano, ker ne morm verjet, da je lahko toook dobr v postli