McLarnovc napisal/-a:Ne, ampak bolano pa mi je da se en facebook enači z enim usranim glasuj zame. To sta dva portala kjer je populacija totalno drugačna. O tipu in tudi o dekletu, ki pri svojih 20 in več letih hodita na glasuj zame, je pa tudi za se zamislit malo o njihovih osebnostih.
zakaj se pa konec konceu nebi?
še vedno ima oseba lahko vpogled v nek profil, kamor nedorasla smrklja lima svoje napol nage slike, še vedno imaš možnosti za razne sexi pogovore,dogovore....to da na glasuj zame podeljuješ desetkcice in ostale traparije je mogoče res malce bolj otročje, konec konceu maš pa na obeh portalih popolnoma enake možnosti za kšno cyber varanje.
Moj nima nič, ker ne uporablja računalnika, ker mu je to useskupej bedno. Bi me pa sto na uro motilo, če bi odkrila kšne pikantnosti in kakršnekoli pogovore/dejanja ki so izven moje meje strpnosti.Lahko maš tisoč kolegic in nevemkaj, ampak ko pa kolegica teb pošilja pikantne slike (ali obratno) in ko poveš kolegici da ma hud dekolte, tuki se pa za moje pojme stvari končajo.
in zame so take stvari enake fizičnemu varanju.Vsekakor izdaja moje zaupanje, me ne spoštuje in dela zahrbtne nemoralne zadeve.In s takim nebi bla (več).