Klepetalnica

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Tudi jaz sem za zelene odtenke. "Sage" barva je lahko ali zelo svetla ali kontrastna za tiste, ki se bojijo spranega videza. Mogoce poglejte kak Asos?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Govorim za takrat, ko sem sama nosila belo - drugi pa so bili v tej 'sage' barvi. :)

Sem šla na hitro skozi Zalando, nekaj takšnega sem imela v mislih. Jaz sem sucker za rožice, embroidery in podobno. :) Elegantnost kroja bo najbrž tudi odvisna od tega, če boš prav med družicami ali med svati?

Jaz bi na tvojem mestu izbrala zlat nakit - sploh, če boš do takrat že kaj na soncu. :) Zlato bo lepo poudarilo tople tone kože.

Slika
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

hvala za nasvete, naročila sem neko zelenkasto obleko, dejansko ne znam ocenit ali sem zadela 'sage' del al ne, ampak sem se odločila da mi je vseeno 😂 . nabavila sem tudi zlate dodatke (bižuterija) in sem ready!

danes sem v trgovinah šokirana ugotovila da imam liho dolžino noge, ker smo s prodajako skoraj diplomirale na dolžini kavbojk. no kakorkoli, big news pa je, da sm kupla danes halter top in hlače na zvonec 😂😂😂 . 2000 so uradno nazaj!
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

JAZ SEM SI TUDI PAR TEDNOV NAZAJ KUPILA HLACE NA ZVONEC, OMG KAKO SO MI VSEC! 20 LET SEM CAKALA, DA PRIDEJO SPET V MAINSTREAM MODO!
KOMAJ CAKAM, DA JIH OBLECEM NA TAK DEZEVEN DAN KOT JE DANES IN IMAM SPET HLACE MOKRE DO SREDINE GOLENI, KOT JE NARAVA NAMENILA, OMG

Sem poskusila najprej celo ene z nizkim (think: Christina Aguilera cca 2001) nizkim pasom, ampak ja... Ni bilo vredu :cry: Skratka, hlace na zvonec 4ever!
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Hahah, patchouli, sožalje svojcem hlač na korenčka, ampak vsi ki nosimo glavnino telesne teže pod pasom pozdravljamo spremembe v trgovinah :D . 10 let sem zgledala ko velikonočna šunka pa se mi je zdelo to še kr normalno, dokler nisem pomerila ostalih modelov.

na nizek pas pa pomoje v lajfu ne grem (več), kake gate nosim je med mano in nesrečnim reševalcem na urgenci 😂
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

Hlače na zvonec-zadaj malo scufane, ker se drgnejo po tleh, skejterski čevlji Globe, kratka oprijeta majica..ni za v službo ampak za takrat, ko pa je, pomladi dušo :lach: :cool:

ah no, nismo še v letih, da bi nosile hlače z visokim pasom, to nosijo tiste, 50 plus :lach: :lol:
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mayaeb napisal/-a: 29. Apr. 2026 17:01 ah no, nismo še v letih, da bi nosile hlače z visokim pasom, to nosijo tiste, 50 plus :lach: :lol:
No ja, saj je se par stopenj vmes med rabim-bikini-wax pasom in pasom malo pod joskami :D
Visok pas se mi tako zdi, da samo se poudari trebuh, tako da niso ravno za moj poporodni trebuscek ( :D )
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Prav cisti zvonec ne, ma jaz sem ze zadnje dvoje hlac kupila s sirso hlacnico, pred zanositvijo, v letu 2025, to prav oprijeto je ze zdavnaj out oz mogoce je se moderno skupaj z drugimi tipi hlac, ne pa samo oprijeto, bolj je moden raven kroj ali nekaj vnes med oprijetim in ravnim.
En cas so bile moderne take, da je cez celo nogo sirsa hlacnica, sem lani pozimi kupila ene take, temno modre, nekaj vmes med materialom trenirka in elegantnimi hlacami v outletu od Marco Polo, ki so bile znizane, ce ni ze takrat hodil ta model malo iz mode in bil zato znizan.
Poleti sem pa ene jeans z visjim pasom, z gumbi spredaj namesto zadrge, v Massimo Dutti in so mi bile zelo vsec, ne vem pa kako se ze rece takemu modelu, tudi bolj cela hlacnica sirsa, da je cela hlacnica sirsa- bolj 70a vibe.

Bi si sama, ce ne bi bila noseca, za nek ta vmesni letni cas nabavila, midi malo cez kolena bolj elegantno crno krilo, ravnega kroja, zelo tanke dolge krem/bele/ bež z visokim pasom in sirokimi hlacnicami, plapolajoce hlace ( primerne za poletje)in en jeans svetlejse moder ravnega kroja, z visjim pasom.
Zadnjič spremenil hayley, dne 30. Apr. 2026 8:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Saj meni je drugace vseeno, kaj je moderno in kaj ne. Problem je le, da ce nekaj trenutno ni v modi, se tezko najde v trgovinah.
Mladi (kar jaz nisem, haha) pa drugace res ne nosijo skinny hlac, ne. Ze nekaj casa so bolj siroke. In pa predvsem fante vidim v (prekratkih) trenirkah z belimi gor potegnjenimi nogavicami, kar je bil velik faux pas v mojih sredjesolskih (looool sem se najprej zatipkala in napisala srednjeveskih... bo ze skoraj res :lol: ) casih. Skinny jeans se je zelo nosil, ko sem bila na faksu (verjetno ze v srednji, se ne spomnim), ampak meni nikoli ni bil vsec in sem bolj kupovala baggy, boyfriend cut itd. Potem kako desetletje prakticno nisem kavbojk nosila, zahvaljujoc tropskemu podnebju. Bolj ohlapne hlace iz bombaza, lana itd.
Sedaj imam par skinny modelov, ker sem jih v skladiscu pobrala, kar sem kupila (kavbojke, office hlace, poletne...) je vse vecinoma na trapez ali raven bolj ali manj siroki kroj.

Aja, poleti ful rada za kako bolj easy priloznost oblecem ene od mojih prav nosecniskih hlac, samo tisti raztegliv pas si dol zaviham, mater so udobne, take fuuul sroke :D
Odgovori