kiana napisal/-a:me pa še neki zanima, pa bom kr tle napisala, da ne bom nove teme odpirala... a je mogoče ktira že bla v Vodicah pr Splitu? baje majo tam tud neki podobnga kt v Zrčah...
OT:
hm.. mi gremo letos že peto leto v Vodice, vendar te Vodice so 20km pred Šibenikom. Da pa bi obstajale pri Splitu pa prvič slišim...
Drugače pa se tudi tam full dogaja, pa folka je nenormalno dosti.
jest grem tud letos augusta za 7 dni dol tk da upam da bo uživancijaaaaa pa da bo tk hudo kokr sm slišala da je dale bomo pa 600€ pa 6 nas gre tk da 100€ na osebe mislm da se drgač full splača
^^ Mi smo bili nazadnje dol v kempu ene 5 let nazaj, pa so mel že takrat kr fajn nabite cene. Pomoje se vam bolj splača da si poiščete kakšn apartma, poglej mal po hrvaških agencijah al pa če tko kdo oddaja.
evo mi smo rezerviral apartma za 175€/teden, men je to kr mal velik...ampak druzga nam ne preostane kr smo mogl it čimprej rezervirat drgač bi brez ostal k je že ful zasedeno..tko da žur bo
ja res je, ful je že zasedeno. problem je tut v novalji pa zrčah, da mladih lastniki sploh ne bi radi jemali. pa še apartmaji se menjajo sobota- sobota, v glavnem, zadnji dan festivala je pa ravno v soboto. ampak nas bo pa zato vsaj velik mladih na kupu . pa še probleme z lastniki bo urejala agencija
*AnNy, midve se pa, predn gremo, valda pozs-java, da končno spoznam kšno kozmobejbo s foruma
kiana napisal/-a:me pa še neki zanima, pa bom kr tle napisala, da ne bom nove teme odpirala... a je mogoče ktira že bla v Vodicah pr Splitu? baje majo tam tud neki podobnga kt v Zrčah...
OT: hm.. mi gremo letos že peto leto v Vodice, vendar te Vodice so 20km pred Šibenikom. Da pa bi obstajale pri Splitu pa prvič slišim... Drugače pa se tudi tam full dogaja, pa folka je nenormalno dosti.
OT:
no, sej te Vodice sm misnla.. bomo vidl kk bo... upam, da fajn...
gremo pa še vseeno v Zrče, ko bo moto music festival...