Vnetje nožnice
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Jaz imam podobne težave kot nekatere izmed vas... Velikokrat se mi je naredilo, da me je ful pekla vagina, ko sma s fantom pričenjala s sexom...in ponavadi sem tudi mislila, da je to za to ker nisem dovolj navlažena itd..., toda opazila sem tudi čudne izcedke, srbečico, in nazadne ko sva poskušala sexati me je tako bolele(peklo), da sva morala s spolnim odnosom takoj končati. Ko sem brala malo tu po forumu sem ugotovila, da imam najverjetneje kakšno glivično vnetje... poklicala sem ginekologa, da bi se prijavila na pregled, pa mam komaj čez 2mesca pregled, sploh me noče prej vzet
Zato sem pač stopila v lekarno, kjer sem si vzela multi gyn gel ter pa neke vložke(svečke) Natrii tetraboratis. No in mene zdaj zanima, če katera to uporablja, in koliko časa naj bi to uporabljaja da se situacija izboljša? Je dovolj tri dni terapije? Drugače imam kar nekaj težav z uporabo tega, ker ko si zvečer dam svečko notri, mi tko čez ene 10min začne ful ven tečt, pa učasih dobim takšen pekoč občutek
A se še kateri to dogaja? Zelo bi bila hvaležna za informacije 

tinchy18 pomoje gre za kakšno vnetje tud zravn+glivice..
Glede svečk, najbolš da jih daš not tik predn greš spat in to dost globoko, za usak slučaj daj vložek (sploh za zjutrej), drgač ja če ustaneš maš filing kot da vn teče, sam u bistvu ne in je to samo filing tak...tko da jest to res koj k grem spat nardim..
Glede svečk, najbolš da jih daš not tik predn greš spat in to dost globoko, za usak slučaj daj vložek (sploh za zjutrej), drgač ja če ustaneš maš filing kot da vn teče, sam u bistvu ne in je to samo filing tak...tko da jest to res koj k grem spat nardim..
Za dežjem vedno posije sonce!!
blue eye napisal/-a:amital napisal/-a:smotane so, ker se skoz ponavljajo!![]()
Ja sam resa grete skoz k ginekologu ko vas začne srbet (pa sumte da mate glivice)?
zdaj že dolgo nisem bla, je bil ene 3 mesece mir pred glivicami, če so se hotle po menstruaciji pojavit sem pa uporabila gel, do pred par dnevi je pomagalo, zdaj je pa še samo hujše..

vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
tinchy18 napisal/-a:Jaz imam podobne težave kot nekatere izmed vas... Velikokrat se mi je naredilo, da me je ful pekla vagina, ko sma s fantom pričenjala s sexom...in ponavadi sem tudi mislila, da je to za to ker nisem dovolj navlažena itd..., toda opazila sem tudi čudne izcedke, srbečico, in nazadne ko sva poskušala sexati me je tako bolele(peklo), da sva morala s spolnim odnosom takoj končati. Ko sem brala malo tu po forumu sem ugotovila, da imam najverjetneje kakšno glivično vnetje... poklicala sem ginekologa, da bi se prijavila na pregled, pa mam komaj čez 2mesca pregled, sploh me noče prej vzetZato sem pač stopila v lekarno, kjer sem si vzela multi gyn gel ter pa neke vložke(svečke) Natrii tetraboratis. No in mene zdaj zanima, če katera to uporablja, in koliko časa naj bi to uporabljaja da se situacija izboljša? Je dovolj tri dni terapije? Drugače imam kar nekaj težav z uporabo tega, ker ko si zvečer dam svečko notri, mi tko čez ene 10min začne ful ven tečt, pa učasih dobim takšen pekoč občutek
A se še kateri to dogaja? Zelo bi bila hvaležna za informacije
a si te svečke dobila brez recepta? prosim, napiši točen naziv. pa ceno. pa saj cena ni pomembna, glavno je, da pomaga.
ja, "terapija" za glivice se izvaja 3 dni. in kot ti je že blue eye napisala, v vagino si jih vstavi v ležečem položaju, preden greš spat ali pa gledaš tv. vstavi si jo koliko moreš globoko. in pa vložek, ker malenkost uide iz nje, zato se ti bo najbrž zjutraj poznalo na hlačkah. ob tem in po tem se maži z gelom, ker pomaga.
ja, problem se pojavi, ko imaš vnetje in ne moreš takoj na pregled (najbrž zaradi gužve). takrat ti je res najbolje, da se prijaviš za pregled in greš v lekarno. ko pa boste na pregledu, pa prosite, če vam lahko da tablete/svečke na zalogo. meni jih je enkrat dala in je blo super, ker sem jih drugič imela takoj pri roki. pa tudi njej najbrž paše, da se ne javljam vsakič zaradi tega.
-
- Cosmopolitanka
Svečko si vstavi direkt preden greš spat in potem čim manj vstajaj, da ti nebo steklo ven, ker potem ne bo učinkovalo. Jaz ko sem uporabljala canesten mi je še naslednje jutro ven teklo ampak je blo vsaj celo noč notri.
Meni pa noče dat svečk več kot za enkrat...še včasih ko pridem mi reče da bi blo boljše da se mi samo pozdravi
Meni pa noče dat svečk več kot za enkrat...še včasih ko pridem mi reče da bi blo boljše da se mi samo pozdravi

Houd de wereld tegen
ela85 mislm da je od lekarne do lekarne različno, pomoje pa da usaj kšne bi se pa dale dobit..čeprov je najbol da ti jih kr ginekolog predpiše-men je dala ene ful dobre (geonicitin al neki tazga), ta canesten k ga mam doma pa sploh nč ne pomaga kej dost..
Bom pa šla po un gel, se bom spet zapletala v lekarni..
No še to, vidm da nas je dost k se nam te nadloge skoz pojavljajo, jest se sprašujem zakaj zakaj, kjub redni higieni pa usemu kar sodi zravn (pa nam rekla da jih v taprvo nism dobr pozdravla).Mislm a bomo jih mele skoz
Bom pa šla po un gel, se bom spet zapletala v lekarni..
No še to, vidm da nas je dost k se nam te nadloge skoz pojavljajo, jest se sprašujem zakaj zakaj, kjub redni higieni pa usemu kar sodi zravn (pa nam rekla da jih v taprvo nism dobr pozdravla).Mislm a bomo jih mele skoz

Za dežjem vedno posije sonce!!
-
- Cosmopolitanka
Meni so dali brez recepta svečke Betadine ki jih je treba jemat cel teden, samo jih nisem preizkusila ker sem šla ravno na morje pa se je samo porihtalo.
Kolko jaz razumem gre za spremembo kislosti v telesu, ki pa je lahko posledica stresa, nepravilne prehrane...meni so se pojavle prvič ko sem bla v gardalandu in sem mela cel dan na sebi mokre kavbojke. Pol so se mi ponavljale na vsakih nekaj mesecev, zdaj pa imam že kako leto mir.
Kolko jaz razumem gre za spremembo kislosti v telesu, ki pa je lahko posledica stresa, nepravilne prehrane...meni so se pojavle prvič ko sem bla v gardalandu in sem mela cel dan na sebi mokre kavbojke. Pol so se mi ponavljale na vsakih nekaj mesecev, zdaj pa imam že kako leto mir.
Houd de wereld tegen