No, še moja prigoda:
Sem parkirala na faxu v garažni hiši (sta dve nadstropji), in pol ko sem se vračala, grem plačat, na poti k avtu, pridem v garažno, avta NI! Gledam, preiščem celo garažno, pa vedla sm, da sem ga čist na konc dala ... Avta NI. Sam srce mi je začelo nabijat, odletim ven, do tiste tete pri blagajni in ji rečem, da ni mojega avta. Pol me je tko pogledala, pa rekla, da to se pa res še ni zgodl, da bi avto ukradl v garažni hiši

In jst tko: "Ja ni ga!" No, je bla ful prijazna, in sva šle po enih drugih stopnicah dol, prideva direkt pred moj avto

In vpraša: "Kje pa ste parkiral?" Jst pa samo: "Aja, sej je tuki

" Jooooj, kaki bed! Očitno sem šla ene stopnice prenizko in pršla v napačno garažno ... Se je samo nasmehnla, še dober da je tko prijazna
Aja, pa še neki sm se spomnla!
Grem ene 3, 4 leta nazaj prvič po 6 letih smučat. Pa me moj sedanji tip (takrt še nisva bla skup) uči. In sva šla v Kranjski Gori na progo Mojca, ki ma krogce do gor. Pa je bil pred mano en mulo, vzame krogec, se odpelje. Ok, na vrsti jst. (Pa še nikol se nism vozila s krogci) Probam ujet krogec, mi ga spodnese. OK, 2. poskus. Pride krogec, ga primem, me skori potegne nekam tja gor v luft, sm se sam spustla in skor odletela po tleh

Pol je pa že žičničar mogu pomagat, pa mi dal tist bogi krogec med noge

Za mano pa moj zdejšnji fnt, jojjj, jst sm si samo misnla "sneg, odpri se"