Klepetalnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

_patchouli_ napisal/-a:
pa opažam še eno stvar, in sicer, da se očitno ženske glede na število spolnih partnerjev delijo v tri skupine - ene so samo z enim, ene so jih nekaj sprobale, ene pa sploh ne štejejo več

No shit, Sherlock :D Sej kaka druga kategorija ti ne ostane več, razen devic.

:lol:
a se mi oprosti, ker sem bila ful utrujena? :P

@dioniz
sicer se me nič ne tiče, ampak a nisi ti že okrog 30? si ne bi vsaj polnoletne našel? še posebej samo za seks?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

eh, dioniz je še mladič, zgodnja 20ta ;)
hej norci :)
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

Dioniz napisal/-a:eno hitro vprašanje: kaj če sem s 17 letno me lahko kaka policija zato preganja?

če te dobijo pač rečeš da je tako obdarjena, da si mislil da je 25letnica. Pa policistu še povej da ga je tako profesionalno potegnila, da si nisi niti malo mislil, da bi ji šel gledat na osebno izkaznico.

matr desc, znajd se. Če pa srečaš njenga fotra mu oa rec da je lahko ponosen nanjo

Glede teme o številu spolnih partnerjev, a je bila kje narejena kakšna anketa? Ker ne bi šel brat odgovorov od vsake.

Kar se tiče mene, če je imela ženska do 30let cca 10 različnih tičev v sebi je to že na meji lahke ženske.
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Temptress »

Ah kjeee.. z vsakim je hotla bit čist resna. Ampak, se pač ni izšlo. :lol: :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

panthol, take ankete so nesmiselne, ker folk ne odgovarja po resnici, ampak prilagodi odgovor konzervativnosti sogovornika. tema pa tudi ne odraža realnega stanja, ker vanjo pišejo večinoma dekleta z manjšimi številkami, predvsem zaradi neodobravanja/negativnih oznak v primeru višjih.

cifra bivših je v bistvu precej nepreverljiva stvar. razen, če osebno poznaš vse.

en moj kolega vedno pravi, da ni panike za prej, panika je za tiste po tem, ko sta že skupi :D ;)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

s0nckic4 napisal/-a:panthol, take ankete so nesmiselne, ker folk ne odgovarja po resnici, ampak prilagodi odgovor konzervativnosti sogovornika. tema pa tudi ne odraža realnega stanja, ker vanjo pišejo večinoma dekleta z manjšimi številkami, predvsem zaradi neodobravanja/negativnih oznak v primeru višjih.

cifra bivših je v bistvu precej nepreverljiva stvar. razen, če osebno poznaš vse.

Bolj se ne bi mogel strinjat, velja isto kot pa za ankete tipa "a je velikost pomebna", "kolikokrat ste varali" in pa podobne občutljive teme, kjer se bodo anketiranci kjubl anonimnosti hočeš/nočeš prilagodili sogovorniku in odgovarjali kar je v skladu z družbeno normo. Zato pa ko vprašaš deklino po tej magični številki, tisto kar ti ona reče pomnižiš z 2 in dobiš nek približek realne slike :).
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Jah no, pa ne moreš tak..to ni prav. :D jaz povem vedno resnico in potem bi ti dobil laž, če bi pomnožil :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ja pri meni tudi če bi pomnožil bi bila laž. :D
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

..Evelyn.. napisal/-a: ... jaz povem vedno resnico in potem bi ti dobil laž, če bi pomnožil :P

That's what she said.

haley napisal/-a:Ja pri meni tudi če bi pomnožil bi bila laž. :D

EDIT: ok, se prav oboje.
Zadnjič spremenil CorrectionPen, dne 08. Avg. 2013 11:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sej zato pa je štos v tem, da je treba človeka spoznat. in potem tud z aviona vidiš a se laže al ne :D
spraševat folk kr tko kolk spolnih partnerjev je mel in zaupat na prvo besedo je skor tok trapasto kot bluzenje samo
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Meeh, krnekaj :) torej oboje, tako prejet odgovor kot odgovor, ki ga dobiš nista prava..Potem brezveze sploh spraševat in razmišljat o tem..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Stina3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Stina3 »

Vsekakor pa taksna ali drugacna stevilka ne pove nicesar o cloveku. Kaj ti pomaga neka nedolznica, ce nima drugih kvalitet. Dejstvo je, da nihce ni popoln in bo pri izbiri partnerja vedno potreben kompromis - vsak pa se sam odloci, kaj je pripravljen sprejeti. Je pa zalostno brati zagrenjene ljudi in misliti, da bodo nekoc ti ljudje imeli otroke in to svojo zagrenjeno miselnost prenasali nanje.
Ali pa na znanja zeljno mladino, kot je slovenc. >_<
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

stina3, to se pa ne strinjam.. je VELIKA razlika med punco ki je spala s 50 osebki in punco ki s 5imi. v vsakem primeru.

in vsekakor ni št. spolnih partnerjev edini kriterij ;) je velik stvari bolj pomembnih kot to.
Uporabniški avatar
Stina3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Stina3 »

In kako bi se ta razlika manifestirala v zvezi s teboj, recimo?
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

ogabno je ko veš kako zlahka in preveč rada daje noge narazen različnim ljudem.

ogabno. Ne glede na to ali ima druge kvalitete ali ne. Lahka je. Zame je v tem primeru še prostitutka boljša od nje, ker ona vsaj nekaj iztrži s tem ko daje noge narazen. Lahka ženska je pa samo radodajka...pa četudi je reinkarnacija mati Terezije kar se tiče kvalitet.

poleg tega pa ti je tudi jasno, da je podstrešje fejst razmetano v tem primeru.
Odgovori