Modna svetovalnica
Kje dobiti kakšne kul oprijete bele srajčke? Poudarek na oprijete
In še - nimam pojma, kaj naj obujem za v službo in sicer delam v restavraciji, kjer moraš bit malo bolj elegantno oblečen, ne morem uleteti allstarkami, balerink pa ne nosim, ker imam probleme z bolečim stopalnim lokom, kaj potem še ostane....any ideas

In še - nimam pojma, kaj naj obujem za v službo in sicer delam v restavraciji, kjer moraš bit malo bolj elegantno oblečen, ne morem uleteti allstarkami, balerink pa ne nosim, ker imam probleme z bolečim stopalnim lokom, kaj potem še ostane....any ideas

Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Srajčke mogoče v H&M
Kaj pa če obuješ kakšne bolj elegantne športne copate, ki so npr. celi črni? Kaj v takem stilu?
http://images.ceneje.si/products/thumbnails/ImageHomePageZoomed/talulla-wns-blk-353200-02-2671323_1024x768.jpg
Visoke pete itak ne pridejo v poštev, mogoče pa vseeno najdeš kakšne balerinke, ki so bolj prijazne stopalu. Jaz sem v Deichmannu našla take, ki jih lahko imam brez problema 10 ur, pa tudi delam v strežbi.
Kaj pa če obuješ kakšne bolj elegantne športne copate, ki so npr. celi črni? Kaj v takem stilu?
http://images.ceneje.si/products/thumbnails/ImageHomePageZoomed/talulla-wns-blk-353200-02-2671323_1024x768.jpg
Visoke pete itak ne pridejo v poštev, mogoče pa vseeno najdeš kakšne balerinke, ki so bolj prijazne stopalu. Jaz sem v Deichmannu našla take, ki jih lahko imam brez problema 10 ur, pa tudi delam v strežbi.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Jaz sicer nimam problema s prostorom (zaenkrat se
), ker imam veliko omaro, v kateri imam stojalo za cevlje na ta nacin:
V bistvu niti ne zavzame veliko prostora, saj ga lahko postavis ob steno.
Za balerinke in japonke imam pa viseco zadevo, podobno tej:
Ce imas stisko s prostorom, se pa dobijo stojala, ki se obesijo cez vrata; kaj takega recimo:

V bistvu niti ne zavzame veliko prostora, saj ga lahko postavis ob steno.
Za balerinke in japonke imam pa viseco zadevo, podobno tej:

Ce imas stisko s prostorom, se pa dobijo stojala, ki se obesijo cez vrata; kaj takega recimo:

I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Jaz imam najraje škatle
Če jih kje ne dobiš zraven ali pa je škatla poškodovana / ti ni všeč, se lahko tudi dokupi shranjevalne škatle iz utrjenega kartona (ponavadi s kovinskimi robovi oz. vogali) npr. v kakšni prodajalni z dodatki za dom ali pohištvom
Pa še lepše izgleda, če izbereš vse v isti barvi, kot pa če imaš polno predsobo oz. garderobno sobo različnih pisanih škatel za čevlje
No, omare za čevlje so pa tudi uporabne, pa še bolj zračne.

No, omare za čevlje so pa tudi uporabne, pa še bolj zračne.
-
- Cosmopsiho
Potem pa res ne vem, ker tezko najdes kaj, kar bi zavzelo manj prostora (razen tega, da jih imas vse zlozene na en kup). Da bi imela vsak par v svoji skatli, pa sploh potrebujes veliko prostora.
O bog, a to je kao bolj elegantno? Aja saj res, "sportno-elegantno".
Peterca18 napisal/-a:Kaj pa če obuješ kakšne bolj elegantne športne copate, ki so npr. celi črni? Kaj v takem stilu?
.
O bog, a to je kao bolj elegantno? Aja saj res, "sportno-elegantno".

I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
- Kofetarica
Hej,
mene zanima, kaj menite o tem, da bi k tej obleki kombinirala te čevlje. Rada bi jih kupila, ker se mi zdijo dobri za te pa te na hlače. Ne vem pa kako bo šli k tej obleki. Naj raje izberem navadne črne?
Tisti del na izrezu obleke je take barve kot ti čevlji.

mene zanima, kaj menite o tem, da bi k tej obleki kombinirala te čevlje. Rada bi jih kupila, ker se mi zdijo dobri za te pa te na hlače. Ne vem pa kako bo šli k tej obleki. Naj raje izberem navadne črne?
Tisti del na izrezu obleke je take barve kot ti čevlji.

I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
- Kofetarica