Ene trikrat sem zunaj sama kupla pa mu nesla, da sem navezala stik.
Ene dvakrat sem šla do njega in rekla, če gre z mano na pijačo pa jo pol seveda tu plačala, čeprav sem se mogla skregat.
Bil je primer ko sem mogla ful na hitro odit pa sem pri šanku plačala za oba. Tip se je pol pizdo na mene naslednjič ampak ja

Drugače pa po navadi jaz izberem lokal in potem včasih rečem, da bi jaz plačala, ker sem pač izbrala lokal pa da bo potem on naslednjič, ko boma šla kam po njegovi izbiri. Ali pa podobne varijante, ko pride v moj kraj pa pač rečem, da ko boma pri njem v njegovem domačem kraju da pa bo on plačal.
In meni ni fajn, da mi nekdo plača pijačo, ker potem mi včasih ni tolko kul, da bi še kdaj šla kam z njim in grem samo iz razloga, ker se pač čutim dolžno ^^ Sicer je to redko, ampak se je že zgodilo.
Ko pa se večkrat dobiva pa je menda ja logično, da ne bo samo fant plačeval. Mislim, da je ta stereotip moškega kao providerja kr nekaj in, da kdo še k temu stremi res ni normalen.
A potem, če se strinjamo s tem, da moški pač dvorijo in plačujejo itd. kot je blo tam nekje v srednjem veku se strinjamo tudi s tem, da ženska spada v kuhno pa za štedilnik? Ne bi rekla.