Odprta zveza

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

v bistvu je on bil pred njo prijavljen :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

nia it's me
ja moj dragi je horus, je mulat, sem stara 21, nisem pa poročena :D
drugač je pa zabavno se lahko pogovarjava o dogajanju na forumi čeprav ga on bolj spremlja kot jaz, se trudim sledit :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

~NIA~ napisal/-a:enostavno mi taki poženščeni tipi (oz. taki ki se hočjo usiljevat v ženske zadeve) niso..

Kaj od tega tukaj so pa ženske zadeve? :roll:

Na Cosmotu pogledam največ 3-5 podforumov - Ljubezen & Seks, Čustva, O moških, včasih pa še Splošno in Kariera.

Povej mi, lepo prosim, kaj od tega je striktno za ženske. :roll:

Mogoče ti niso všeč moški, ki se družijo s kokošmi? Potem bodi brez skrbi, da sem tu zaradi tistih nekaj, ki razmišljajo in znajo komunicirati... in ne zaradi drugih. :?
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

^^ Sem isto razmišljala, ko sem prebrala Niin post. Sej vsi tipi, ki so tle, pišejo v take "nevtralne teme" oz. v kake teme, kjer je čist kul dobit tut moški pogled na stvar. Sej se noben ne vtikuje v teme ala. s katero kremico odpraviti gube, trendi jesen/zima 2010, odkrušen lak na nohtih, ipd. Men dejansko odpirajo dost bolj zanimive debate, kot so vse teme v sklopih lepota, astro, moda ipd. skupi. Sm pa res bl švoh kozmokura, ajde. :P Na forum so pa verjetn ti fantje pač slučajno zajadral, ane. Dvomim, da je ker bral Cosmota in pomislu: "vaaau, zagotovo imajo tudi forum, kjer se o marsičem zanimivem debatira!"

Nisem še nič pisala sem notr, sm pa brala bolj kot ne skoz to temo. In morm rečt, da mi je res zanimiv Alwaleedov pristop do veze. Men se zdi ful bolj zrelo, kot pa bit tiho pa na skrivaj varat. Si lepo obveščen o vsem, nič prikrivanj, kul. Fajn, ker ni une drže "moj, pa pika!". Čeprav zase dvomim, da bi bla sposobna neki tazga furat. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Alwaleed napisal/-a: Povej mi, lepo prosim, kaj od tega je striktno za ženske. :roll:

mogoče forum sam kot tak. COSMOPOLITAN. :roll:
mene ne moti, da ste tudi moški prisotni tu. prej nasprotno, a ne se izgovarjat, da to ni ženski forum in se ven vlečt. meni bi blo isto čudno, če bi moj iskal ženske za se pogovarjat na cosmotu. ojej...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

miikena napisal/-a: Čeprav zase dvomim, da bi bla sposobna neki tazga furat. :)

pol pa težko govoriš, da je to ful kul fajn, ane?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Dvomim, da imajo fantje na kakšnih računalniških, avtomobilskih forumih toliko proti udeležbi punc :roll:

Če ne znate nobenga protiargumeta najdt, pa vržete: "Ja, kaj pa moški sploh dela na ženskem forumu?".
At least, be more original :roll:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ ja no. saj jih je zato primerno malo. jih je peščica. so posebni. ostali fantje so na men's health in podobno. meni recimo niti na pamet ne pade, da bi sodelovala na forunih z več ali manj moškimi težavami. niti prebiram ne pogosto, morda parkrat na leto zaradi kakega določenega problema.
vsak po svoje pač.

saj pravim, nimam nič proti, a so redki in njihov izgovor, da iščejo "pametne" sogovorke je isto klavrn kot izjava "kaj delajo na ženskem forumu".
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Horus napisal/-a:Am, jazst se preprosto zabavam, ko nametavam za zenske bolj ali manj kontroverzne odgovore in potem prebiram odgovore. xD S tipi se je dolgocasno "prepirati" poleg tega pa so razni "moski" forumi preresni in prezreli za taksne "lahkotne" debate, kot tule.

hmm iz mojga vidika, mi bolj deluje, da si tukaj ker si tukaj lahko pumpaš ego, medtem ko si ga na moškem forumu niti ne moreš (vsaj ne tak način, kot to počneš tu).
To, da pa imaš punco, ki ti v kočljivih momentih priskoči na pomoč ... si na tem forumu lahko šteješ v plus ... medtem ko bi na kaškšnem 'moškem' forumu izpadel ... saj sam veš kaj.

Prav tako ne rekla, da so moški forumi preresni, saj s tem postavljaš moške v pozicijo, da so bolj zreli (heh) in da ne razmišljajo o tako nepomembnih 'stvareh' kot so emcije.

mogoče bi bilo zanimivo, da vsak tip, ki sodeluje na tem forumu pove, zakaj je na tem forumu ...
ali pa kako jih vidimo :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

puma napisal/-a:

mogoče bi bilo zanimivo, da vsak tip, ki sodeluje na tem forumu pove, zakaj je na tem forumu ...

benali so me iz foruma Planet lepote! :D :D :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Se strinjam s Horusom, da na tipičnem moškem forumu ni možno razvit take lahkotne debate, kot jih mamo tukaj. Predstavljaj si, da npr. na slo-tech forumu odpreš debato "Sex v troje". Takoj se bojo začeli norca delat, tu pa tam si bo ker izmislil, kak je dve hkrati natepavo, večinoma pa jim bo nerodno in se bojo norčevali. Niso pa sposobni nekak debatirat.
Medtem, ko pa vsekakor bolj laufa področje politike na njihovih forumih.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Jochie napisal/-a:
puma napisal/-a:

benali so me iz foruma Planet lepote! :D :D :D

:lol: :D zakaj pa? :D
Odgovori