Mimi_M napisal/-a:ja ampak jaz vidim to kot posledico tega, da so o vsem skupaj premalo informirane, čist premal si o tem preberejo, vidijo samo nekaj, kar si vstaviš notr in kjer se potem kri nabira;
jaz sem ful ful prebrala o tem na netu, predvsem pa sama itredno pozitivna mnenja uporabnic Z IZKUŠNJAMI; drugo za mene ne šteje,
so mi pa komentarji v stilu kok je to nagravžno po pravici povedano smešni
zakaj bi bla pa premalo informirana o določeni zadevi ki mi je že na pogled totalno nevšečna?
Mislm nevem nimam nč proti da katerakoli kej tazga nosi in uporablja, ampak ko vidim eno ženšče da si bo to svojo skodelico prala v kakšen lijaku javnega stranišča, takrat se mi pa zna precej odpet.tako, kot se mi zna odpet če opazim kakšno ki svojega okrvavljenega vložka ne zavije v papir in vrže smeti oziroma tampona.sam take stvari težko opazim ker se dogajajo za zaklenjenimi vrati wc-ja, ampak da bi pa kšna v lijaku prala tole, pa res nebi prenesla.
in že zarad tega ker vem kako pujstaste inbrez vsakeršnih manir so ene ženske, ki delajo naokoli samo svinjarijo!Če želite nost te azdeve jih osite tako, da drugi tega ne vemo in ne gledamo.mene pa res ne zanima kako to zgleda, da morm od enga ženščeta to gledat tam kjer si bom roke umivala.