Ne razumem, kaj bi punce rade.

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Mr.Ož tvoj osnovni problem je kronično pomanjkanje samozavesti.Nesamozavestni moški niso všeč nobeni, oz. le redko kateri.

Sam si že ugotovil, da nobene ne boš očaral s pristopom "zjoči se na moji rami". Verjetno tudi deluješ nekoliko obupano. Moški, ki delujejo obupano in pretirano sentimentalno, pa niso všeč praktično nobeni.
Zadnjič spremenil Valeria, dne 03. Feb. 2009 21:01, skupaj popravljeno 1 krat.
olethros
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a olethros »

Men se zdi, da je dobil kar nekaj nasvetov, kaj bi lahko popravil v svojem odnosu do žensk (jst bi začela z določeno mero spoštovanja do žensk; nismo namreč razdeljene samo v dve kategorije - tiste, ki bojo seksale s tabo in tiste, ki naj se jebejo...). Sam očitno pač nočeš sprejet kakršnekoli konstruktivne kritike in se raj smilš sam sebi in ostajaš prepričan, kak vse grdo s tabo delajo, sam zato, ker ti rečejo, da jih ne zanimaš! in mene v bistvu to moti, kak sovražen odnos maš do žensk potem, ko postane očitno, da ne boš mel nič z njimi. Pa te punce naj bi ble tvoje prjatlce, ki si jih tolažu ipd! kar se men zdi rahlo neprijazno, za tazga prjaznga fanta...

link na Mr. Oževo sorodno dušo in zravn komentar normalnga moškega:

http://mightygodking.com/index.php/2007 ... once-more/
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ful dober link.. mogoče bo pokazal, da tako ne razmišljamo samo 25- bejbe. sicer pa se mi zdi škoda kakšnih dodatnih komentarjev na to temo kr so punce res že vse možno povedale. če nekdo noče dojeti, pač noče.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

Valeria napisal/-a:Mr.Ož tvoj osnovni problem je kronično pomanjkanje samozavesti.Nesamozavestni moški niso všeč nobeni, oz. le redko kateri.

Sam si že ugotovil, da nobene ne boš očaral s pristopom "zjoči se na moji rami". Verjetno tudi deluješ nekoliko obupano. Moški, ki delujejo obupano in pretirano sentimentalno, pa niso všeč praktično nobeni.
Se pa strinjam, da bo Mrož moral delat na samozavesti, pa tudi se navadit ne bit dovzeten za vsako punco, ki ima malce slab dan.
Poleg tega očitno ni spoznal, kaj ženske iščejo/mo pri tipih, zato bo še naprej imel težave z njimi.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Nannya-1 napisal/-a:
metuljčica* napisal/-a:^ To se mu že par strani dopoveduje, on pa še zmeraj tupi, kako je problem v celotni ostali populaciji, ne pa v posamezniku. :D
Nobena pa 15-ih straneh še ni napisala, kaj konkretno bi on lahko sam pri sebi naredil, kaj bi lahko spremenil.

Kako ne? Po 17ih straneh je dobil veliko dobrih nasvetov čemu se izognit, kako k ženski pristopit in katere so tiste lastnosti, ki bodo povzročile, da bo ženska začela gledat na njega kot na partnerja. Ne moremo pa sedaj za njega sestavit cel "deset korakov kako dobiti žensko" online tutorial in se namesto njega lotit osvajanja; to bo moral pa kar sam zrihtat brez jokanja.
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

tmis_ napisal/-a:Kako ne? Po 17ih straneh je dobil veliko dobrih nasvetov čemu se izognit, kako k ženski pristopit in katere so tiste lastnosti, ki bodo povzročile, da bo ženska začela gledat na njega kot na partnerja. Ne moremo pa sedaj za njega sestavit cel "deset korakov kako dobiti žensko" online tutorial in se namesto njega lotit osvajanja; to bo moral pa kar sam zrihtat brez jokanja.
To, čemu se izognit, kako k ženski pristopit in katere lastnosti mora imeti tip, se Mrož ne bo naučil čez noč, ampak bo trajalo kar nekaj časa, sploh pa bo trajalo še veliko dalj, ker očitno njegove neizkušnje s puncami negativno vplivajo na njegovo samozavest, ter kar je najpomembnejše, te spremembe se morajo najprej zgodit v njegovi glavi, kar pa se mi zdi, da ne bo ravno lahko.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Zmotila me je le pripomba, da Mr. Ož v tej temi ni dobil nekih konkretnih nasvetov. Teh je namreč dobil kar precej, in to dobrih.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Nannya-1 napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:Kako ne? Po 17ih straneh je dobil veliko dobrih nasvetov čemu se izognit, kako k ženski pristopit in katere so tiste lastnosti, ki bodo povzročile, da bo ženska začela gledat na njega kot na partnerja. Ne moremo pa sedaj za njega sestavit cel "deset korakov kako dobiti žensko" online tutorial in se namesto njega lotit osvajanja; to bo moral pa kar sam zrihtat brez jokanja.
To, čemu se izognit, kako k ženski pristopit in katere lastnosti mora imeti tip, se Mrož ne bo naučil čez noč, ampak bo trajalo kar nekaj časa, sploh pa bo trajalo še veliko dalj, ker očitno njegove neizkušnje s puncami negativno vplivajo na njegovo samozavest, ter kar je najpomembnejše, te spremembe se morajo najprej zgodit v njegovi glavi, kar pa se mi zdi, da ne bo ravno lahko.

Sploh, če na noben način nočeš dojet, kaj ti folk govori, tko k Mr.Ož :roll:
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

Ož ima težavo, ki je punce ne marajo; preveč sramežljiv in premalo pogumen. In izboljšat stanje (vsaj zanj) bo zelo težko.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Te pa mi recite kaj sploh zveza je. Jaz sem si pod zvezo predstavljal ravno to, kar sem tempuncam dal. Mislim ne celo zvezo, ampak del zveze pa gotovo. Kaj si punce pod zvezo sploh predstavljate? Očitno je pa zveza res čisto nekaj drugega, kar sem jaz misli. So res za jokanje prijatelji, za neke druge stvari pa partnerji? Kaj pa ženske sploh iščejo na partnerjih? Samozavest? Moč? Ne vem kaj... to vas sprašujem... privlačnost? Varnost? A potem velja res pravilo "Za se zjokat imamo tiste ta slabe, tiste ta samozavestne in tiste bad guys imamo pa za dede, ker nas pač privlačijo."

Nea jas to vem. Dajte mi povedati.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Potencialni fant oz. nekdo, ki nam je privlačen, gotovo ni za jokanje oziroma poslušanje o bivših. :wink:
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

Mr.Ož napisal/-a:So res za jokanje prijatelji, za neke druge stvari pa partnerji?

Nihče ni samo za jokanje. Kako bi pa to zgledalo, da bi nekoga poklicala, samo kadar imam težave?!! To je navadno izkoriščanje!
Če imam težave, se običajno obrnem na fanta, prijatelje ali družino. Sej odnosi niso sestavljeni samo iz jokanja in seksa. Tudi s prijatelji imaš pogovore o vsem živem, se zabavaš, potuješ... Ravno tako s partnerjem. Sori, samo svet ni črno-bel.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Nass napisal/-a:
Mr.Ož napisal/-a:So res za jokanje prijatelji, za neke druge stvari pa partnerji?

Nihče ni samo za jokanje. Kako bi pa to zgledalo, da bi nekoga poklicala, samo kadar imam težave?!! To je navadno izkoriščanje!
Če imam težave, se običajno obrnem na fanta, prijatelje ali družino. Sej odnosi niso sestavljeni samo iz jokanja in seksa. Tudi s prijatelji imaš pogovore o vsem živem, se zabavaš, potuješ... Ravno tako s partnerjem. Sori, samo svet ni črno-bel.

:!: :!: :!:

Tako je. Se popolnoma strinjam z napisanim.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Kdo je pa rekel, da me imajo samo za jokanje. Še marsikatere druge stvari so. To sem vam že večkrat napisal.
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

Model, jst sem samo odgovorila na vprašanje. Še citirala sem ga, da bo jasno.
Odgovori