Maychy napisal/-a:ali pa ko sem plavala kam daleč in sem se vmes slekla.![]()
In kaj pol če tiste krpice zgubiš?

Maychy napisal/-a:ali pa ko sem plavala kam daleč in sem se vmes slekla.![]()
*purple* napisal/-a:Aloha napisal/-a:Posrane riti? Svinjarija?
Mislm, da pretiravat pa spet ni treba. Ljudje se (načeloma) umivamo, ne nosmo oblek zato, da skrijemo "svinjarijo" in nagci se mi ne zdijo čist nč mnj higienični kt pa kopalkarji. Izjeme se najdejo pr obeh skupinah.
Men ne bi blo prijetno se usest na stou, kjer je sedela bodisi prešvicana naga rit bodisi na pou mokre, "dehteče" kopalke.
Sama sm navajena na brisače, čeprou ne kažem nage ritke po plažah.
To, da se pa nagci pelejo na kolesih, motorjih, sedijo na svojih camp garniturah, se guncajo u mrežah, ... me pa ne bi čist nč motil, sej gre za njihove stvari, kerih (si) ne delijo z naključnimi ljudmi.
Aloha si bla kdaj v kakšnem zaprtem prostoru kjer je veliko ljudi, v klubih, trgovinah pa nikoli nobenga nisi zavohala da smrdi po starem švicu kar pomeni da se že nekej dni ni stuširal?
o, mene take stvari blazno motijo in ne vem kakšna rit sedi na tistem stolu, al je dobro obrisala al slabo al je umita al ni.Tko da mi ubistvu ni niti malo mar kakšna je tista rit, sam vem pa to da naga rit nima kej sedet na stolu kamor se bodo usedli tudi drugi ljudje.In ja isto je z mokrimi kopalkami ali prešvicanimi telesi.Nič od tega mi ne predstavlja veselja pogledat in se potem usest.
ja na motorji so že njihovi, ampak mene pač moti pogled na take stvari, ker sem pač malo drugačnega mnenja.
mortisha napisal/-a:K sm bla mjhna smo hodil na nudistično plažo s familijo. tm sm se naučila plavat .
Tut če zdj pomislm bi mi bl ustrezale plaže kot pa kopališča. Mogoče se še kdaj odločim za obisk ko bom mal bolj samozavestna glede mojega telesa
Valeria napisal/-a:*purple* napisal/-a:Aloha napisal/-a:Posrane riti? Svinjarija?
....
Aloha si bla kdaj v kakšnem zaprtem prostoru kjer je veliko ljudi, v klubih, trgovinah pa nikoli nobenga nisi zavohala da smrdi po starem švicu kar pomeni da se že nekej dni ni stuširal?
o, mene take stvari blazno motijo in ne vem kakšna rit sedi na tistem stolu, al je dobro obrisala al slabo al je umita al ni.Tko da mi ubistvu ni niti malo mar kakšna je tista rit, sam vem pa to da naga rit nima kej sedet na stolu kamor se bodo usedli tudi drugi ljudje.In ja isto je z mokrimi kopalkami ali prešvicanimi telesi.Nič od tega mi ne predstavlja veselja pogledat in se potem usest.
ja na motorji so že njihovi, ampak mene pač moti pogled na take stvari, ker sem pač malo drugačnega mnenja.
Tebi s evidi, da nisi nikoli bila v nudističnem kampu.Pišeš na pamet.Nikjer v nudističnem kampu v restavraciji ne sedijo na stolu nage riti.V restavracijo pridejo ljudje v kratkih hlačah, kopalkah, če je kdo slučajno gol, pa je seevda zavit v svojo brisačo.
Skratka, čisto nič drugače, kot v oblečenih kampih.