a veš, da sem morala iti direktno še enkrat gledat jaz sem gledala obdobje konec marca pa tam začetek aprila, tam je cena nekje 40 eu v eno smer, zato sem rekla, da je potem primerljivo z airfrance ampak začetek marca je pa poceni, upam, da se bodo tudi poznejši datumi kaj pocenili
Lih ene 3 tedne nazaj je bila akcija za lete do poletja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
shinee napisal/-a:kateri je pa najcenejši prevoznik za čezoceanske kraje?
Odvisn kam čez ocean bi letela. Če misliš U, S and A, so ponavadi moji favoriti US Airways in Air Delta, včasih se splača še kak British preverit al pa Iberio. Za J Ameriko recimo Iberia, Lan Airlines... Pa še je tega. Ni pa pravila, katera družba bi bila najcenejša. Je ful enih dejavnikov pri nakupu karte.
A že sprobala prepaid kartico? Kakšne so kej provizije?
*mala* napisal/-a:A že sprobala prepaid kartico? Kakšne so kej provizije?
Nameravam kmal sprobat.. Ena pot (za koncert ) je zdej za 3 60€ (brez prtljage & brez provizije na kartico , ter zastonj online check-in), pred tedni bila pa cca 180€.
Tole moram povedat:
najbolj čudna izkušnja ever.
Na letališču v Rovaniemiju, prevoznik AirBaltic. Na check-inu mi komplicira za pol kile preveč v ročni prtljagi. Ko ponavadi sploh niso preverjali in sem šla skozi tudi že s 3 kilami več. Zdaj pa sem mela 8,8kg namesto 8kg in sem mogla praznit Po drugi strani pa ugotovim, da sem prišla čez security kontrolo s švicarskim nožekom in škarjami v peresnici
Očitno je taprvo gospodično mož slabo obdelal ponoči, drugo pa zelo dobro
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
mene pa zanima če je že kdo letel na novo zelandijo ali pa v avstralijo ter kakkšne izkušnje imate? Kako je s transferi - se težko znajdeš na tujih letališčih?
Zanima me tudi kje bi lahko dobila najcenejše karte pa seveda s katerimi letalskimi prevozniki leteti?
Pa ali so komu kdaj na tej relaciji izgubili prtljago???
Vsakršnekoli informacije so dobrodošle!!! Hvala! =)
transferji so itak vedno isti, vsa letalšča so bl kot ne enaka. itak slediš samo oznakam. Drgač pa kontaktiraj agencije za karte, vem da se je karte dalo dobiti že za 860 EUR. Prevozniki so pa večinoma Qantas, Emirates, Korean Air....
Prtljago pa itak lahko zgubijo že na letu Ljubljana - London.
Nek sem brala, da se 98% izgubljene prtljage najde v roku par dni, tak da ne skrbet glede tega sploh. Niti to ni tak pogost pojav. Par gat pa še kaj za preoblečt maš v ročni za primer, če ostaneš tistih par dni brez pa je.
Mogoče je mal nevmesna, ampak me zanima če kdo ve, od kod se najbolj splača it do Dubrovnika?Baje da je iz Ljubljane najdražje...ima mogoče kdo kake izkušnje?
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~