UG84 napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:tripasovne, od tega en pas odstavn.. in jst kr mam pač švoh avto, se lotim prehitevat kamjon, grem max.140km/h, zadaj pa mi nekdo z nevem kakšnim hudim avtom blenda naj se umaknem.. ?!
AC bi mogle bit pri nas VSAJ 4 pasovne, da bi lahk tisti z manj dnarja normalno prehitevali kamjone in da bi tisti stari snobi lahko imeli svoj pas, kjer jih mi ne bi ovirali. !
Ti s 140km/h NOBENEGA ne oviraš. Če hoče it un za teboj 200km/h je to popolnoma njegov problem. Če jaz kdaj prekoračim 130km/h se sploh ne oziram na to, da mi kdo blenda. Že jaz kršim predpise, s tem ko grem tak hitro. Da bi pa mel en pas posebej sam za te norce, je pa največja bedarija kar sem jih slišala, brez zamere.
sicer se delno strinjam s tem, da zaradi ostalih norceu ne rabmo še enga pasu, ampak je pa tko da zna bit situacija nevarna.Mislm nevem, prehitevaš,un se ti na rit nabije, lahko pride karkoli umes da morš pobremzat in evo, pa gresta rakom žvižgat.
taka vožnja se mi zdi je sicer kazniva, ampak ker polcaj pa bo po avtocesti šel lovit enga tazga?
jst kukr vidm da se mi en tak kreten približuje, čimprej zavijem na drug pas, ker tud slučajno nočem, da se mi nalima na rit.
in evo rvano to kar je kr.ena povedala, se je našel pacient ki je mojmu pred cestnisko, deset metrou stran od kučic, blendal, ker je šel 50!se mu je napopal na rit in ga potem tko prehitel,da je blo res samo vprašanje milimetrou al se bo zakantal

Kje so zdej tisti prenosni radarji, ki so jih tko opevali?
in res bi dala na AC radarje pousod, na use cestninske in tko naprej.ker kar eni delajo po cesti je res groza!