Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Gačanovič je bil res edini normaln v studiu...he rox :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Boa napisal/-a:Z enim učem gledala zadnjih deset minut v upanju da bo kmal konc in da se bo začel že moj Grey's anatomy. Katastrofa. Nimam besed za tak kretenizem.

Tudi jaz sem gledala na koncu samo toliko, da so se Talenti v belem zaceli. Hisa je res ogabna in se mi zdi, da so prevec pretiravali. Mislim, da bi bil tud velik ucinek, ce bi bila stara, majhna in CISTA!
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

^A ne štekate da je tud bogat del?!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

A resno vam je všeč Dejan? :eek: Aja, pa če sem jaz prav vidla uni njegov Jaguar ni lih dosti vreden, bolj za vtis delat z znamko. :lach: Mondeo z drugim znakcem. :P Nina se za moje pojme ful preveč dere, lani na začetku mi je bla še kul, ampak zdej je pa all over the place. :nein: Gačanovič mi je pa tako odvraten, da ne morem povedat. Komentira kot kak star perverzen vaški pijanec. :tot:
Za stanovalce zaenkrat nimam nekega komentarja, na splošno pa mi je bla oddaja bolj kot ne dolgočasna. Ful so preveč vlekli. Pa uni predstavitveni filmčki so mi blli kar neki, ful so hotli vse neki na seks obrnit, sam tisto "seksi" lizanje kozarcev in podobno...ne vem no. Meni ni blo lih. :lach:
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *lovely* »

men je Osenarca čist out... kere bedne fore ma!!!! :cry:
stanovalci so pa eni full vredu, eni pač ne, tak zmeri! :)
najbolša men sta Sebastjan in Naske!! drgač pa Damjana, je kr delovna pa ne meče se neki ven!!!!!!!!!!1 :D :D :D
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
Katie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Katie »

Men sta tale dva Dolenjca, Sebastijan in Sandi, še najbol zanimiva. Čist "naravna" mi delujeta, tko da fajn..
Mislm, da bo ta BB velik bl zanimiu kukr prejšnji. :D
it's amazing what you can hide just by putting on a smile.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

moji prvi vtisi:
- dobra fora z dvema hišama
- ne vem, če so mi dva-trije tekmovalci všeč po karakterju
- preveč so napihovali in napeljevali na sex... je blo na hipe prav gnusno :tot: . sploh pa mi niso vsi delovali taki, kot so se opisovali. ma saj bomo videli...
- nina spet karizmatična, simpatična, dobro je zgledala (le tišja bi lahko bila) :zustimm:
- komentatorji... ne vem, no... tina? enako kot lani alma, torej: nič pametnega. milan pa itak spet vse na sex. in potem misli, da je neznansko smešen. hahahahaha

aja, bejbe, pa kako niste slišale, da so hišo prenovile, pa okrog pop tv-ja ste hodle? :gruebel:

:rofl: :lach:
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

moram priznat da so me letos razocarali. Osenarca se bolj cvili, kandidati mi tud niso neki.. na prvi pogled. bomo vidli. No, vesela sm da sta Dejan pa ElTyeb prsla not :zustimm:
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Ujela sem nekaj odlomkov ... spominja me na triletnega otroka, ki je pravkar odkril besedo drek in kako lahko starejše šokira z njo in potem jo nonstop ponavlja. Saj vem, da sem stara in nimam pojma, ampak takole primitivno namigovanje na seks mi je čisto mimo. Ena je orgazmična, druga še ni doživela orgazma, najljubši položaji, primitivnoobsceni komentarji Gačanoviča in Modica (kaj je bilo temu tega treba?) :roll: In za konec ponižat folk, da kažejo svoje riti v tangicah. Ok, saj izbrali so take, da jih to očitno ne moti ... ampak meni bi bila stvar bolj zanimiva, če bi bila noter ena povprečna populacija, ne pa sami odbiti ekscentriki, ki hlepijo po pozornosti za vsako ceno.
Jerry Springer. Zdaj verjamem, da so tudi tisti ljudje tam resnični in ne igralci :wink:

A mora vse iti v take skrajnosti? Kmalu bomo lahko gledali punce, ki se bodo med menstruacijo umivale v čebru z mrzlo vodo. Ok, saj vem, da mi ni treba gledat - in tudi ne mislim, razen tu in tam. Ampak če nečesa ne vidiš, ne pomeni, da ne obstaja. In da to obstaja, me pač moti.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Evo, točn to sem včeri jst rekla. Si ne predstavljam, da bi mela menstruacijo tam. Full poniževalno in grdo. Že ko sem vidla kopalnico, me je minil. Jst vam povem, da bi se isti moment obrnala in šla iz bajte.

Pa ko so se mogl prec slečit?? Ne vem no, a so res tko obupani, da hočejo gledalce pridobit z golimi telesi? Se ne morejo nič druga spomnat? A je tut v drugih BB tako?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

kr.ena napisal/-a:Ujela sem nekaj odlomkov ... spominja me na triletnega otroka, ki je pravkar odkril besedo drek in kako lahko starejše šokira z njo in potem jo nonstop ponavlja. Saj vem, da sem stara in nimam pojma, ampak takole primitivno namigovanje na seks mi je čisto mimo. Ena je orgazmična, druga še ni doživela orgazma, najljubši položaji, primitivnoobsceni komentarji Gačanoviča in Modica (kaj je bilo temu tega treba?) :roll: In za konec ponižat folk, da kažejo svoje riti v tangicah. Ok, saj izbrali so take, da jih to očitno ne moti ... ampak meni bi bila stvar bolj zanimiva, če bi bila noter ena povprečna populacija, ne pa sami odbiti ekscentriki, ki hlepijo po pozornosti za vsako ceno.
Jerry Springer. Zdaj verjamem, da so tudi tisti ljudje tam resnični in ne igralci :wink:

A mora vse iti v take skrajnosti? Kmalu bomo lahko gledali punce, ki se bodo med menstruacijo umivale v čebru z mrzlo vodo. Ok, saj vem, da mi ni treba gledat - in tudi ne mislim, razen tu in tam. Ampak če nečesa ne vidiš, ne pomeni, da ne obstaja. In da to obstaja, me pač moti.

Se popolnoma strinjam.

Jaz nisem stara :lol: , pa sem skoraj bruhala ob toliksnem primitivizmu in tem namigovanju na seks. Ne vem, ce je bil en stavek izrecen brez namigovanja na to. Cemu je tega treba? Res samo se seks oz. bolj po njihovo 'f**', privlaci in pritegne? Zalostno. Vsi so igrali samo na to karto in to se mi zdi izredno dolgocasno in slabo ...
Zdaj bo itak vse nastimano v tem duhu, kdo je s kom, kdo bi koga, kdo je boljsi ljubimec, kdo jih ima vec za sabo ipd. Brezveze, da se sov dela samo na tak nacin.

Sem gledala in skoraj umrla ob toliksni kolicini oglasov in Nininem dretju - antipaticno do konca, trije komentatorji tudi (miss Piggy oz. Tina, halo, lasulja, beli spegli, grd hlacni kostim, v faco postarana za 10 let - boga), kandidati pa - eno samo preseravanje. Se mi ze smili Marko, ki bo med temi kreteni :roll:
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

to je pač sodobnost 'kruha in iger'. včasih so se klali v arenah, zdej pa živijo na očeh javnosti brez vsake intime. ampak v to so se kandidati sami spravli, človeška požrešnost očitno nima meja...

jaz bi se osebno tudi obrnila in šla, da bi me postavil v tole situacijo. ampak iz ravno tega razloga se tudi prijavila nisem, a ne...

držijo se reka sex sells. modic je še kej povedu iz svoje branže, gačanovič je bil pa prostaški do amena. jst sm sam gledala... ampak žal je to današnji realizem. namesto da se zgražamo, lahko probamo le svojim otrokom vcepit prave vrednote. ampak grozno je to, da bo to zdej vsak večer v prime-timeu pradvajano- in čist vsi slovenski mulčki bojo lahko gledali, kaj moraš delat, da si kao 'kul'. :?
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

a so se že ponoči nekaj božali al ka :eek: sem danes šla stran počekirat, da vidim kako zgleda

pri nas mamo vedno najhitrej akcijo
Houd de wereld tegen
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:o fak, kakšen čuden folk so notr dal! edini, ki je normalen je marko. upam, da bo zmagal.

ok, dada pa marcelo tudi še kar v redu ...sebastjan je fajn za pogledat. največja katastrofa so pa tjaša, jeanin, sara, damjana, dejan, naske, sandi ... šit, ker folk. ne morš verjet ... pa tok sm se veselila novga BB

Ok, če se teb zdi sam Marko normaln, vsi ostali pa čudaki, se vpraš, če nis ti mogoče mal čudna :roll:

Men res ni jasn, kako lahko sam na podlagi une oddaje včer, že kr določate, kdo je čudn, kdo je normaln, kdo ni...sami predsodki! Men se zaenkrat zdijo vsi ok, čez čas, k jih bolš spoznaš, vidš, kašn je kdo u resnic.

Drgač pa, kdaj so se mogl slečt??? Ja no, sami so se za to odločil, vrjetn jim je jasn, da bojo mogl vse živo počet, še zmer pa lahko vsak izstop, če mu kej ni všeč.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ta gustl a kaj je že je bi pa nš animator pr jupitru v grčiji..
Odgovori