Tunizija [ZT]
Ne, ne, ko sva bila na plaži sva ga vzela, ko se nama je ljubilo. Nikoli ga nisva čakala. Imeli so ene štiri, mislim da dva dvo in dva enoseda. Nobenega blaznega povpraševanja ni bilo.
Lahko se seveda tudi meniš za cene v taksiju, sam midva sva ga rabila smao znotraj letovišča, nikoli za ven, zato nisva imela dolgih relacij.
Lahko se seveda tudi meniš za cene v taksiju, sam midva sva ga rabila smao znotraj letovišča, nikoli za ven, zato nisva imela dolgih relacij.
UG84 napisal/-a:j
Taksiji, še en nasvet, se računajo po času vožnje, ne po kilometrih, tako da če bo počasi vozil in razlagal naokrog, potem vedi, da tega ne dela zato, ker bi tebe rad informiral o okolici.
tole sicer se nam ni zgodilo, amapk ko greš kam v kakšno mesto s taxijem,s e morš vedno najprej ornk zmenit do kam pa za kok dinarjev te bo pelu.. ker tam znajo bit taki, da ti rečejo sej se nismo zmenil pa se delajo neumne

Glede aktivnosti, lol, to nerabš nč rezervirat, pr nas si šu na okčnk za animacijo, dal neko kavcijo in dubu teniške loparje, žogo, itd. isto za fitness, ker to ni baš neki onrk zrihtan in je vse na tko glih za glih

- bonnie taylor
- Komunikatorka
- bonnie taylor
- Komunikatorka
- *springgg*
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Jaz ti samo tok znam svetovat, da v samem Hammametu imaš za en dan sprehod dovolj. POdnevi greš v bližnjo Medino (peš), pa v staro Medino (s taksijem), pa vidiš vse. Kak dan si ziher v hotelu in se nič ne da v tisti vročini, se lepo hladiš v v vodi. Če želiš pa vidiš dejansko še aj več, pa moraš nujno na izlete, tk da greš ven iz hot. središča.
Lahko ti kar naštejem pluse in minuse.
+
Sobe in skupni prostori so vedno pospravljeni in čisti
Vse je klimatizirano
Hotel je res tik ob plaži.
Nimajo tiste neumne omejitve, da se po 7 uri zvečer ne smeš več v bazenu kopat, midva s fantom sva se ob polnoči čisto sama v bazenu namakala.
Znotraj hotelskega kompleksa je ena prisrčna orientalska čajnica, kjer imajo udi vodne pipe. In ker vsi turisti zvečer navalijo na teraso na tisto poneumljajočo animacijo, je čajnica povsem prazna in si lahko v miru privoščiš šišo in izležavaš na blazinah.
-
Hrana se mi je zdela precej neužitna (pa sicer na splošno nisem zahteven jedec). Poleg tega je jedilnica ogromna, pri vsakem obroku je gužva in hrup, ampak to je pač posledica tega, da je hotel velik, tu se ne da nič narest.
Svoje mnenje o AI sem že napisala.
Oprema je precej stara in zgonjena. Meni je bilo sicer glede tega vseeno, ampak dajem vseeno pod minuse, ker pod pluse pač ne paše
V bistvu je hotel v redu, če nisi ravno zahteven gost. Velja pa tisto, da za malo denarja dobiš malo muzike, luksuza ravno ne pričakovat.
Mogoče ne delujem dovolj vzpodbudno, ampak mene ta hotel pač ni nevemkako navdušil. Je pa čisto soliden.
Precej bolj me je motil sam tunizijski način turizma, ampak to je v vseh hotelih na celini (in kakor slišim tudi na Djerbi) enako.
+
Sobe in skupni prostori so vedno pospravljeni in čisti
Vse je klimatizirano
Hotel je res tik ob plaži.
Nimajo tiste neumne omejitve, da se po 7 uri zvečer ne smeš več v bazenu kopat, midva s fantom sva se ob polnoči čisto sama v bazenu namakala.
Znotraj hotelskega kompleksa je ena prisrčna orientalska čajnica, kjer imajo udi vodne pipe. In ker vsi turisti zvečer navalijo na teraso na tisto poneumljajočo animacijo, je čajnica povsem prazna in si lahko v miru privoščiš šišo in izležavaš na blazinah.
-
Hrana se mi je zdela precej neužitna (pa sicer na splošno nisem zahteven jedec). Poleg tega je jedilnica ogromna, pri vsakem obroku je gužva in hrup, ampak to je pač posledica tega, da je hotel velik, tu se ne da nič narest.
Svoje mnenje o AI sem že napisala.
Oprema je precej stara in zgonjena. Meni je bilo sicer glede tega vseeno, ampak dajem vseeno pod minuse, ker pod pluse pač ne paše

V bistvu je hotel v redu, če nisi ravno zahteven gost. Velja pa tisto, da za malo denarja dobiš malo muzike, luksuza ravno ne pričakovat.
Mogoče ne delujem dovolj vzpodbudno, ampak mene ta hotel pač ni nevemkako navdušil. Je pa čisto soliden.
Precej bolj me je motil sam tunizijski način turizma, ampak to je v vseh hotelih na celini (in kakor slišim tudi na Djerbi) enako.
- *springgg*
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
nadya js se odločam med hotelom samira in hotelom djerba sun club (cena je približno ista, oboje AI). po slikah sodeč djerba sun zgleda ful ful bolš kot samira, pa tut od folka k je že biv tam sem slišala same pozitivne komentarje...tko da glede hotela bi šla raj na djerbo...glede ostalih stvari pa zmaga hammamed, saj maš tm (baje) ful več za videt in za počet, poleg tega so baje na djerbi obupne plaže (morska trava v enormnih količinah
tko so mi rekl)...tko da ubistvu sem deljena
samo je pa tko kot si ti napisala, dejansko nisi skor nč pr hotelu ane, vsaj js se mam namen potepat okrog...
ajaa nameravam pa it tm tretji al pa drugi teden v septembru...

ajaa nameravam pa it tm tretji al pa drugi teden v septembru...