Najljubši gel za tuširanje in mleko za telo
*slamca* napisal/-a:Mene pa zanima, če je kšna že kdaj mela kšno obliko alergije na gel za tuširanje. Js namreč zadne cajte opažam, da me k se stuširam, začne srbet med prsti na nogah pa roke-dlani, pol pa to čez neki minut neha. A je možn, da je to od gela? Drgač nimam nobenih glivic al pa kej podobnga- da nau pomote
ja, jaz sem imela nekaj podobnega, ko sem bila majhna. Samo se ne spomnim več, ali je šlo za alergijo na vodo ali na milo. Na trebuhu sem imela ene rdeče fleke pa kakšen mesec se nisem smela po trebuhu umivati. Drugje sem se seveda lahko. No potem je pa minilo

Najljubši gel za tuširanje: Vidal: yogurt body wash ananas & kivi
Najljubše mleko za telo: Nivea temno moder za suho kožo. Poleg tega pa še Palmolive z mandlji

- **SiMoN@**
- Kofetarica
Ne, ne to je za namazat telo. Meni je fajn kr navlaži kožo pa še ful diši
Majo ga pa v taki posodi ko so kreme not, sam da je mal večja posoda
Nevem kako naj povem. Ta ko diši po mangu, je v oranžni posodici, majo pa še aloe vera pa kokos. Pa še od drugih firm jih majo ful dosti, sam meni ta najbol diši 

ancy007 napisal/-a:mleko za telo mam trenutno od naomi campbell in sicer ta novga.in je res hud.res najbolš diši ane.
ja jaz mam tudi tega - cat deluxe drugače

pa meni je tudi dbest mleko ever. Glede vonja mislim, ker me res dobesedno omamlja.
aja in za zraven še seveda tušgel iste znamke. popolno.

“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
- Sramežljivka
gaby_ napisal/-a:ancy007 napisal/-a:mleko za telo mam trenutno od naomi campbell in sicer ta novga.in je res hud.res najbolš diši ane.
ja jaz mam tudi tega - cat deluxe drugače![]()
pa meni je tudi dbest mleko ever. Glede vonja mislim, ker me res dobesedno omamlja.
aja in za zraven še seveda tušgel iste znamke. popolno.
js mam cat deluxe ceu komplet,pa mi ne potegne glih najbolš.. mi je pa dbest gel za prhanje od lusha-snow fairy, k lpo po bonbonih diši:D mnjammiii

Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
*slamca* napisal/-a:Mene pa zanima, če je kšna že kdaj mela kšno obliko alergije na gel za tuširanje. Js namreč zadne cajte opažam, da me k se stuširam, začne srbet med prsti na nogah pa roke-dlani, pol pa to čez neki minut neha. A je možn, da je to od gela? Drgač nimam nobenih glivic al pa kej podobnga- da nau pomote
Ja jest sm mela alergijo na en palmolive dermal spa, tak k en piling je biu, je meu not ene kristalčke, pa modre barve..sm bla vsa pikasta