Brez ali s kondomom?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Eillen
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb

Re: Seks brez kondoma - s kolikimi do danes?

Neprebrana objava Napisal/-a Eillen »

La*Perla napisal/-a:brez ali z ni isto.. s kolikimi tipi v življenju ste seksale brez kondoma?

Samo z sedanjim :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

lindick napisal/-a:hmmm...
z dvema:
-enga poslala testirat...
-drugemu sem pa zaupala,ko mi rekel,da je do zdej zmeri s kondomom,ker nobena bivsa ni jemala KT...upam,da nism nardila bedarije :? bi blo treba izkoristit akcijo jesni(ali spomladi?),ko bo brezplacno testiranje na Infekcijski za HBV+HBC+HIV brez napotnc..ker meni je moja osebna noce dat,rekla nej grem samoplacnisko,ceprov mi pripada po ZZZS :evil: pa se okol 60-100 evrov pride za vse,kar ni ravn malo :evil: edino HIV je zmer zastonj ja...

dzabe je na infekcijski..a je japleva.. sej nevem, vem da je zadi za kliničnim v lj.. pa testirajo določene dneve :)
irma89
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a irma89 »

jst sm do zdj z dvemi če vključim sedanjega fanta! sva se pa s sedanjim fantom oba šla na infekcijsko kliniko testirat za SPB, ker nikoli ne veš! Naslov pa je Japljeva 2 pa testiranje poteka ob ponedeljkih od 12 do 14 rezultate pa dobiš v četrtek! priporočam vsem, ki ste kdaj sexale brez kondoma! najini rezultati so bili seveda negativni :D
Uporabniški avatar
tejchaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tejchaaa »

z dvema. bivši in sedanji :) Oboje resna zveza :razz:
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ashley*** »

Samo s sedanjim, za oba je bilo prvič :) .
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Samo z sedanjim :) .
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

nisem še...mogoče zato, ker ne jemljem KT in mi je preveč tvegano. v prihodnosti vrjetno bom, a rajši ne tvegam brez zaščite.sem še premlada za froca in zadeve ki jih otrok prinese.
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

irma89 napisal/-a:jst sm do zdj z dvemi če vključim sedanjega fanta! sva se pa s sedanjim fantom oba šla na infekcijsko kliniko testirat za SPB, ker nikoli ne veš! Naslov pa je Japljeva 2 pa testiranje poteka ob ponedeljkih od 12 do 14 rezultate pa dobiš v četrtek! priporočam vsem, ki ste kdaj sexale brez kondoma! najini rezultati so bili seveda negativni :D

Tole je test za HIV. Dajte no, kolko ste pa stare, HIV ni edina spolno prenosljiva bolezen, vsekakor pa ne najbolj razširjena pri nas. :roll: Za test za SPB rabiš napotnico.
miiškaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miiškaa »

me,myself&I napisal/-a:
irma89 napisal/-a:jst sm do zdj z dvemi če vključim sedanjega fanta! sva se pa s sedanjim fantom oba šla na infekcijsko kliniko testirat za SPB, ker nikoli ne veš! Naslov pa je Japljeva 2 pa testiranje poteka ob ponedeljkih od 12 do 14 rezultate pa dobiš v četrtek! priporočam vsem, ki ste kdaj sexale brez kondoma! najini rezultati so bili seveda negativni :D

Tole je test za HIV. Dajte no, kolko ste pa stare, HIV ni edina spolno prenosljiva bolezen, vsekakor pa ne najbolj razširjena pri nas. :roll: Za test za SPB rabiš napotnico.

to je tema s kolikimi brez kondoma do danes, ne pa pametovanje ostalim
miiškaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miiškaa »

z dvema
nancy20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a nancy20 »

Prebrala sem cel forum in moram pokomentirati.... Nobena ni napisala, da ji je kondom počil ali celo ostal v nožnici.... to se je meni zgodilo... pa sem vedno uporabljala kondom...in zaj ne vem kako naj odgovorim na to vprašanje, ker je bilo isto kot da se nebi zaščitila...potem lahko rečem da sem s 5imi brez kondoma
*srcica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *srcica* »

seksala...sam z enim..in sam z nem bom;) ...res ga mam rada on ma mene...neznansko uzivava v teh igricah =) nimava potrebe po cem drugem ;)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

nancy20 napisal/-a:Prebrala sem cel forum in moram pokomentirati.... Nobena ni napisala, da ji je kondom počil ali celo ostal v nožnici.... to se je meni zgodilo... pa sem vedno uporabljala kondom...in zaj ne vem kako naj odgovorim na to vprašanje, ker je bilo isto kot da se nebi zaščitila...potem lahko rečem da sem s 5imi brez kondoma

o tem smo pisale v vsaj eni temi. poglej v temo Kondom. vsaj pomoje, da je tako naslov.
slonch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a slonch »

z nobenim ...
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

me,myself&I, potem pa me zanima, zakaj so mene, mojega fanta in mojo kolegico sprejeli brez napotnice...in tako tudi pise na internetu
Odgovori