lindick napisal/-a:hmmm... z dvema: -enga poslala testirat... -drugemu sem pa zaupala,ko mi rekel,da je do zdej zmeri s kondomom,ker nobena bivsa ni jemala KT...upam,da nism nardila bedarije bi blo treba izkoristit akcijo jesni(ali spomladi?),ko bo brezplacno testiranje na Infekcijski za HBV+HBC+HIV brez napotnc..ker meni je moja osebna noce dat,rekla nej grem samoplacnisko,ceprov mi pripada po ZZZS pa se okol 60-100 evrov pride za vse,kar ni ravn malo edino HIV je zmer zastonj ja...
dzabe je na infekcijski..a je japleva.. sej nevem, vem da je zadi za kliničnim v lj.. pa testirajo določene dneve
jst sm do zdj z dvemi če vključim sedanjega fanta! sva se pa s sedanjim fantom oba šla na infekcijsko kliniko testirat za SPB, ker nikoli ne veš! Naslov pa je Japljeva 2 pa testiranje poteka ob ponedeljkih od 12 do 14 rezultate pa dobiš v četrtek! priporočam vsem, ki ste kdaj sexale brez kondoma! najini rezultati so bili seveda negativni
nisem še...mogoče zato, ker ne jemljem KT in mi je preveč tvegano. v prihodnosti vrjetno bom, a rajši ne tvegam brez zaščite.sem še premlada za froca in zadeve ki jih otrok prinese.
irma89 napisal/-a:jst sm do zdj z dvemi če vključim sedanjega fanta! sva se pa s sedanjim fantom oba šla na infekcijsko kliniko testirat za SPB, ker nikoli ne veš! Naslov pa je Japljeva 2 pa testiranje poteka ob ponedeljkih od 12 do 14 rezultate pa dobiš v četrtek! priporočam vsem, ki ste kdaj sexale brez kondoma! najini rezultati so bili seveda negativni
Tole je test za HIV. Dajte no, kolko ste pa stare, HIV ni edina spolno prenosljiva bolezen, vsekakor pa ne najbolj razširjena pri nas. Za test za SPB rabiš napotnico.
irma89 napisal/-a:jst sm do zdj z dvemi če vključim sedanjega fanta! sva se pa s sedanjim fantom oba šla na infekcijsko kliniko testirat za SPB, ker nikoli ne veš! Naslov pa je Japljeva 2 pa testiranje poteka ob ponedeljkih od 12 do 14 rezultate pa dobiš v četrtek! priporočam vsem, ki ste kdaj sexale brez kondoma! najini rezultati so bili seveda negativni
Tole je test za HIV. Dajte no, kolko ste pa stare, HIV ni edina spolno prenosljiva bolezen, vsekakor pa ne najbolj razširjena pri nas. Za test za SPB rabiš napotnico.
to je tema s kolikimi brez kondoma do danes, ne pa pametovanje ostalim
Prebrala sem cel forum in moram pokomentirati.... Nobena ni napisala, da ji je kondom počil ali celo ostal v nožnici.... to se je meni zgodilo... pa sem vedno uporabljala kondom...in zaj ne vem kako naj odgovorim na to vprašanje, ker je bilo isto kot da se nebi zaščitila...potem lahko rečem da sem s 5imi brez kondoma
nancy20 napisal/-a:Prebrala sem cel forum in moram pokomentirati.... Nobena ni napisala, da ji je kondom počil ali celo ostal v nožnici.... to se je meni zgodilo... pa sem vedno uporabljala kondom...in zaj ne vem kako naj odgovorim na to vprašanje, ker je bilo isto kot da se nebi zaščitila...potem lahko rečem da sem s 5imi brez kondoma
o tem smo pisale v vsaj eni temi. poglej v temo Kondom. vsaj pomoje, da je tako naslov.