Aloha napisal/-a:Purple, js bi ti svetovala, da si omislš kšn hobi, kr komentirat usacga in use na forumu -
Drgač pa, js stojim za tem kar pišem in se ne mislm obremenjevat s tvojimi kolegi, k vidjo edino rešiteu u zadevanju. Js takih ljudi ne bom pomilovala, ne bom mela lepe besede o njihovih dejanjih, še najmn jih bom pa zagovarjala ...
Tut sama sm bla že u situaciji, k mi ni blo do žiulenja, k sm zabluzila totalno, pa mi na kraj pameti ni pršlo, da bi se podala u te vode ... Bolečine sm pač prenašala trezno, bolel je k sto mater, težko je blo pridt skoz dan, ampak sm se postaula na noge, prebrodla sranje in prežvela. Brez droge.

In mam lih tko kolege, k so dožvel dost bede u žiulenju, pa se noben izmed njih ni obesu na droge.
Če ti opravičuješ taka dejanja in jih še zagovarjaš, pol kr, js jih pa pač ne bom nikol.
aloha, nekateri pač niso taki kot mi, ki gremo lahko skoz.In kot sm rekla, en se zateče v drogo, drug v samomor, tretji si roke reže, četrtmu se zmeša, pet zapade v anoreksijo.Pač nismo vsi taki da bi šli normalno čez.In jst ne zagovarjam droge, ne pravm da se naj gre folk drogirat, pravm sam to da razumem take ki zapadejo v drogo, ampak sicer tiste za katere vem kaj in kako je bil razlog.
lolitaa...kako upam zagovarjat.Hja, jst tistga ki mi je blizu nikol ne bom obsojala če ma kakršenkoli problem, v kolikor ni to kakšen ekstrem.sem napisala kakšna sta življenja dveh fantov in jst jih pač razumem.In daleč od tega da to podiram.Takrat sem se trudila na vse kriplje, da bi ven pršla.Ostali so pa itak bli večalimanj zarad dolgčasa.Takih pa res nom razumela ja.
in kot sm že rekla.ti lahko vidiš izhod, nekdo drug ga ne bo.
Mily, mene njihova odvisnost niti malo n ogrožala.Nikoli.Sicer pa nekak skušam razumet da se folk odmakne, ampak nekateri se odmaknejo v momentu, brez da bi človeku skušal pomagat.In vem da ne ne moreš nekomu pomagat če sam tega noče, meni tudi na žalost ni kej preveč uspevalo.Mogoče za dan/dva/tri, kar jih je rešilo, je bila pa edino komuna.
Takrat (dve leti so bli v barceloni) smo se pač nekako razšli.jaz sem spoznala svojga fanta in ne hodim več na njihov konc, mogoč enkrat an leto.takrat se pa itak dobimo.kaj se pa zdej točno dogaja z njimi, pa žal ne vem,.
Anelise&Aloha.Kaj vaju tok skrbijo moji hobiji?Že ma svoje hobije.In ne ne vsiljujem mnenj, gre se zato, da mogoče situacijo poznam in nekej vem o tem, marsikej sem vidla/doživela.
Glede na to lahko tud jst rečem da govorite neki vprazno, ker ne evste kako je to.