Hm, me nisi ravno danes v sosednji temi spraševal, kje kakšno punco spoznati? čemu naj ti torej sploh odgovarjam, očitno jo imaš.Mataio_1 napisal/-a:Je možno, da tudi moja potrebuje nekaj časa in akcije? Namreč sama pravi, da ji ne sede imeti oblečene najlonke med spolnim odnosom, medtem ko mene to močno rajca in bi raje videl, da ima na sebi to "krpico" kot pa čisto naga.
Splošna tema za hitre nasvete
Re: Splošna tema za hitre nasvete
Večni probemi, heheDžeki napisal/-a:Hm, me nisi ravno danes v sosednji temi spraševal, kje kakšno punco spoznati? čemu naj ti torej sploh odgovarjam, očitno jo imaš.Mataio_1 napisal/-a:Je možno, da tudi moja potrebuje nekaj časa in akcije? Namreč sama pravi, da ji ne sede imeti oblečene najlonke med spolnim odnosom, medtem ko mene to močno rajca in bi raje videl, da ima na sebi to "krpico" kot pa čisto naga.
Hlačne prerežem v razporku oz. izrežem všitek.floribunda napisal/-a:How the hell seksate z najlonkami?
Ker si želim prijateljic, družbe. Da se razumemo, samo za druženje, prijateljevanje in nič več.Džeki napisal/-a:Hm, me nisi ravno danes v sosednji temi spraševal, kje kakšno punco spoznati? čemu naj ti torej sploh odgovarjam, očitno jo imaš.
Ah, pomoje tudi ja. To je samo izgovor, v resnici bi želel malo videt kaj se dobi zunaj - če je kaj boljšega od trenutne punce ali ne.Mataio_1 napisal/-a:Ker si želim prijateljic, družbe. Da se razumemo, samo za druženje, prijateljevanje in nič več.Džeki napisal/-a:Hm, me nisi ravno danes v sosednji temi spraševal, kje kakšno punco spoznati? čemu naj ti torej sploh odgovarjam, očitno jo imaš.
Ne prepričuj prepričanega, ali kako že gre.
Z enako težavo se srečuje tudi vrstnik, zato bi bil dobrodošel kakšen nasvet.
Meni se tudi sliši precej bullshit da imaš punco, a potrebuješ nasvete o tem kako spoznati punce za prijateljevanje. Khm..
Pač pol najdita skupi nek hobi,kjer bosta hkrati spoznala nove ljudi alpa vsak predstavi svoje prijatelje,znance al neki..
Pač pol najdita skupi nek hobi,kjer bosta hkrati spoznala nove ljudi alpa vsak predstavi svoje prijatelje,znance al neki..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Imam punco, nimam pa niti ene prijateljice. Npr. čez vikend se bo odvijalo dogajanje, jaz pa nimam s kom iti ven. Zato sprašujem, kje in kako najti družbo. Pri random ljudeh mi ne uspe priti zraven.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Kaj pa prijatelji?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Mene pa zanima, ali mislite, da lahko funkcionira zveza med zensko in najboljšim prijateljem njenega brata? 
Seveda lahko funkcionira.
Ampak če se ne motim, si ravno iz resne veze in se mi bolj zdi, da ne znaš biti sama.
Ampak če se ne motim, si ravno iz resne veze in se mi bolj zdi, da ne znaš biti sama.
The world is as you are.
Če se ukvarjaš z vama in manj z ljudmi okoli vaju, lahko vse štima.
emanuela
Sem iz resne zveze, ampak se je vse tako odvilo, da sem se ze cisto zatrapala in si ne morem pomagat.
Precej zakomplicirano..
Ananhas
Upam, da se bova znala ukvarjati sama s sabo, ce se vse lepo iztece.
Sem iz resne zveze, ampak se je vse tako odvilo, da sem se ze cisto zatrapala in si ne morem pomagat.
Ananhas
Upam, da se bova znala ukvarjati sama s sabo, ce se vse lepo iztece.
NOVO!!Ali vsaj malo znano!
Glede na dejstvo da ima ženska dva jajčnika je logično da ima mesečno dva plodna ciklusa,enega poznate kot menzes drugi pa je konstanta vezan na datum rojstva in ker se preplepata veste samo za eno ovulacijo kdaj je druga,ali istočasno,pa ne!!Od kod sicer dvojajčni dvojčki,najprej se rodi fantek potem punčka!??Jaz poznam "skrivnost" in nudim načrtovano spočetje fantka ali punčke po želji!Garancija 100%kot je datum rojstva!Logično!
Glede na dejstvo da ima ženska dva jajčnika je logično da ima mesečno dva plodna ciklusa,enega poznate kot menzes drugi pa je konstanta vezan na datum rojstva in ker se preplepata veste samo za eno ovulacijo kdaj je druga,ali istočasno,pa ne!!Od kod sicer dvojajčni dvojčki,najprej se rodi fantek potem punčka!??Jaz poznam "skrivnost" in nudim načrtovano spočetje fantka ali punčke po želji!Garancija 100%kot je datum rojstva!Logično!
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

What the actual..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?