Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^OMG ker psihopat. Si pa tes mela potrplenje... :eek:
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Ej fak.. Tole si pa res imela sranjee...

Drugace sem jaz naredila izpit za avto 3 tedne nazaj, pa se zdaj vsak dan vozim (ceprav sem mi velikokrat ne da... ampak kaj cmo, ni vec tistega da nimam izpita pa ne morm sama nikamor.. bahhh).

Sem dala skozi stiri instruktorje, ker.. eh ..

No prvega mi je priporocil dragi, ces da je njegov sodelavec in da je ful super clovek, pa da dela honorarno na avtosoli. Ok vse lepo in prav.
Je res ful vredu ipd, sam matr ki je bil neresen za znoret. Sem imela mogoce 10 ur, pa je minil mesec, dva... Tako, da sem ga mogla zamenjat, ker ga ni mogla prisilit zenska da vozi vsak dan, ces da je honorarno zaposlen. Ok. Sem menjala z mlajsim. Ohjoj, si zelim da tega nebi storila. Tip.. kot prvo cist hudo zascitniski do tistega avtka (" Daj nezno delaj z zmigovci!!".. no tax sem si predstavljala kako jih trzem dol pa mu jih v friz zalucam..), niti malo zivljenski, vse kot iz knjige (ok ok, super rec ampak ne ce ti res tezi za vsak k..., ce se npr ne mores varno ustavit ipd, sej ne vem vec kaj je blo), sem ga zamenjala po 4ih urah, in sem dobila se enega mladega.. Prvo uro sem mu rekla, da upam, da ni zivcen.. In je bil ok, tri ure!! Potem se je pa zacel, pizdakanje na vsakem ovinku, toliko neumnosti mi je povedal da na koncu nisem vedla vec kaj je res in kaj ne... njega sem imela se enih 10 ur.. (izpit sem na koncu delala celega pol leta!!) in potem sem ga zamenjala. Ni mi blo ql, da mi je zacel tezit se preden sem avto vzgala.. mislim, jaz se zavedam kdaj naredim napako in cim mi nekdo to zivcno in jezno pove sem jaz.. zivcna razvalina.

No v glavnem na koncu sem bila ze cisto prec, prav odvec so mi bile ure voznje tako da ko sem dobila zadnjega instruktorja, sem si prav oddahnila da je ok. Ceprav sem imela prvo uro travme, ker se me je dotaknil (dal roko cez mojo na menjalniku), potem je pa pogruntal da to mi ni ql in je nehal. Z njim sem koncno naredila izpit in vse to.. Uff hvala bogu je vse to ze za mano.. Res mi je blo mucno delat ta bozji izpit. Prav dosadno in ce bi sedaj vedela, da bi bilo tako (npr ce bi lahko sla nazaj v cas), bi si ze v startu izbrala drugega instruktorja... Mah...

Edit: Pozabila sem povedat, da nisem imela nobenih problemov z menjavo instruktorjev..
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Hahaha sej nemorem vrjet, ene pa res nimate sreče :) zdaj sem se ful nasmejala :D
Jaz sem na srečo mela super inštruktorja, ful potrpežljivega in res korektnega, nikoli ni niti povzdignil glasu, neglede na to kaj sem nardila :D Konc koncev zato hodiš tja da se naučiš, ne da te bo en sekiral za vsako stvar ki jo narobe nardiš.
Pa vidim da so se ful podražle avtošole, ko sem jaz delala je bla ena ura 3800 SIT :)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Meni pa sploh ni kaj dosti smešno tole kar je opisala. :? Čeprav sem drugače vztrajna, bi v tem primeru sigurno ob drugi čudni stvari takoj zamenjala inštruktorja, ker tole se sliši res tumač. :eek: Pa to da si kar 7 mesecev vozila! :eek: Ojej, res se sliši, da si imela opravka z bolestnežem, sploh ker se je potem izkazalo, da je to tudi dejansko. Nasploh večina AŠ rada služi na mladih, samo da se čim dlje vozi in dobijo čim več keša. Kje oz. komu pa lahko dokažeš, da voziš izvrstno za izpitno vožnjo? Nikomur praktično.
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

^^Jah, sej sem vedla, d bom dolg vozila, ker sem lohk sam med vikendi... Pa pač kdaj mene cel vikend ni blo, kdaj je mel on že zaseden, vmes so bli še prazniki, pa dvakrat sm skor en mesec čakala na glavno. Mah, ne ni smešn sploh.
Punce, želim vam velik veselja z vožnjo, js zdej ful rada vozim in uživam, ko kam grem. :)
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

hm jaz pa imam drugi teden glavno .. uf .. upam da bom naredla .. grem pa s 27 urami ..
zanimivo mi je da vas par ima po 40 ali pa 50h .. to bi jaz rabla pol leta da bi vse zvozla .. :?
Some things end, some things begin and some things never change ..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Jah, u ljubljani je mal drgač kot v mariboru :wink:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Ja ampak tega ne štekam čist... V Ljubljani imaš 35, 40, 45 ur vožnje, pa še vedno nisi sposoben za sam vozit po mestu. Pr nas se izpite dela z 22, 23 urami vožnje... A torej tisti, ki nardi izpit z 22 urami vožnje pa je sposoben se vozit po Ljubljani? Nevem, tukaj mi nekaj ne gre skupaj no....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Najprej, nisem iz Lj in tud izpita nisem delala v Lj, ampak v Novem mestu.

Se mi pa zdi, da je lažje naredit izpit v nekem malem mestecu z 1 krožnim, nobeno enosmerno in 2 križiščema, kot pa v Lj.
Kar nekaj jih poznam, ki se še v Ljubljano ne upajo sami pelat, ker toliko razdeljenih pasov, pa ne vejo kam se nej dajo :D

To kolk se je kdo sposobn vozt kje, je pa čist odvisno od posameznika- sej se vid kaki troti so po cestah.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

McLarnovc napisal/-a:Ja ampak tega ne štekam čist... V Ljubljani imaš 35, 40, 45 ur vožnje, pa še vedno nisi sposoben za sam vozit po mestu. Pr nas se izpite dela z 22, 23 urami vožnje... A torej tisti, ki nardi izpit z 22 urami vožnje pa je sposoben se vozit po Ljubljani? Nevem, tukaj mi nekaj ne gre skupaj no....

ja zdej odvisn od samga človeka, autošole in načina učenja.mene je skos in skos drkou čez center, skos enosmerne, skos une kao najhujše ulce/odseki,res sm ponaulala, dokler mi dejansko ni pršlo u kri in mi ni ma nobene panike pelat po ozkih ulčicah/enosmernih in tko naprej.
se mi pa zdi, da bi mogl v useh krajih neko srednjo črto potegnt in nekak tko nardit, da pač se spozna še kej druzga kot en semafor in eno enosmerno, ker taki znajo pol največji drek na cesti narest.sej ne rečem, spet odvisno od ljudi, ampak poznam pa ceu kup ljudi, ki so iz majhnega kraja in si ne upajo furat po ljubljani.nevem, useen sem prepričana, da vaja dela mojstr ain več vaj ko boš meu bolje bo.
sicer pa ni sam vaja tle glavni adut, ampak tud ta da zgubiš strah..treba je pač it.Tud men je bla panika ko sm dobila izpit u roke pelat domou,kr tko brez inštruktorjevih padal....Ampak sem a ne, sem se hitr znebila strahu, ker pač, strah me lohk sam ovira tuki in zarad straha lohk nardim največ pizdarij.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

*purple* napisal/-a:se mi pa zdi, da bi mogl v useh krajih neko srednjo črto potegnt in nekak tko nardit, da pač se spozna še kej druzga kot en semafor in eno enosmerno, ker taki znajo pol največji drek na cesti narest.sej ne rečem, spet odvisno od ljudi, ampak poznam pa ceu kup ljudi, ki so iz majhnega kraja in si ne upajo furat po ljubljani.

no ja, polemike okol sposobnosti samih voznikov glede na kraj delanja izpita so zlo tko-tko... Ti recimo tako poudarjaš kolko ur si mela po ljubljani in ti je vožnja prešla v kri in nevemkaj, pa se furaš okol z zategnjeno ročno :roll:

sama sem delala izpit v manjšem kraju z 'enim krožiščem', 'eno enosmerno' in 'tremi semaforji', imela pod 30 ur (pa še to bi lahko imela manj, če nebi zbolela vmes in skoraj dva meseca ne furala). Po opravljenem izpitu sem šla še v istem tednu v ljubljano na njihove grozne dvopasovnice in zajebane voznike, brez problemov. Jez mislim da je fora v sami sposobnosti posameznika, imam kolegico ki še zdej prestavlja tako kot so jo učili v šoli (nevem, v tretjo pri 50/h, al kako je že šlo :D ), komaj upa vozit v ljubljano, kaj šele v kakšne večje kraje. Aja, izpit ima pa že ene tri leta :roll: ...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

uf kok se hitr znate obest tlele na kšno tako stvar! :roll: hej draga, pazi, tud teb se lahko to zgodi, zelooo hitro,al pa še marskej hujšga :wink:
Sicer pa zategnena ročna med vožno nima dost veze glede varnosti oziroma neznanja cestno pormetnih predpisou, nepoznavanje desnih pravil in tko dalje.še nism slišala, da bi s ezgodila kšna nesreča ker se je nekdo vozu z zategneno ročno!
in ja glede same moje vožne, noben nima nobenih pripomb, tko da mislm da furam zlo uredu,po pravilih večalimanj in merkam in ne delam neki brezglavega!
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

hahaha omg sej nemorem vrjet :D
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

*purple* napisal/-a:hej draga, pazi, tud teb se lahko to zgodi, zelooo hitro,al pa še marskej hujšga :wink:

Sicer pa zategnena ročna med vožno nima dost veze glede varnosti oziroma neznanja cestno pormetnih predpisou, nepoznavanje desnih pravil in tko dalje.še nism slišala, da bi s ezgodila kšna nesreča ker se je nekdo vozu z zategneno ročno!

maš prov, razen tega da sm zate draga (tko me še lasten fant ne kliče, drugi pa sploh ne). Verjetn se bom vozila okol pol ure in niti enkrat vmes pogledala na armaturko, kjer bi lahko opazla eno rdečo lučko, k nakazuje zategnjeno ročno. Mimogrede ne bom niti pogruntala da se vozim naokoli, nevem, z prazno gumo... Ampak sej nima veze, to itak ni povezano z varnostjo na cesti :lol:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no dej no bit pametna zdej tuki in usa pogumna,ker sm ti že rekla, jutr se ti lahko enako zgodi, al pa še hujš!ponavad se ti prej zgodi ena taka stvar, ko se drugmu smeješ.sicer pa okoliščin ne poznaš, ne poznaš auta ne nič, tko da ne lih trdit, da se teb tole nebi mogl zgodit.ampak ja eni ste pač večni optimisti.Da se noumo mi teb smejal, ko boš u kšnem kliničnem ležala,ko se ti bo kej zgodil!
sicer pa jebiga a, pač je tko nastal kot je.fant pač normalno razume, da se zgodi in edino to je pomembno, kaj si pa neki tretji nepomembni osebki mislte okoli, mi pa res čist dol visi :)
aja, pa jst med prazno gumo in ročno vidm razliko, če jo pa ti ne, pa huh, tvoj problem :)
Zaklenjeno