Se opravičujem, če sem koga užalila.
Samo moje mnenje je še vedno, da je večina tega balasta nepotrebnega in samemu sebi namen. Preveč ljudi misli, da se svet okoli njih vrti. Vsi navadni slovenčki so že neki samooklicani modeli, chefi, fitnes trenerji, fotografi, vizažistke, "mamice študentke".
Da ne bo pomote, ne sledim nobenim guzačam in fitneserjem, takim in drugačnim narcisom, hustlerjem in podobno. Mi pa sestre pokažejo večkrat razne folke za zabavo. Ne vem, meni se mlajše generacije smilijo s čim odraščajo. Pa toliko teh enih mladičev entrepreneurjev s svojimi obsesivnimi in motivacijskimi posti in biznisi, v bistvu pa se prav očitno iščejo.
Se mi zdi, da veliko ljudi prek instagrama z načrtno izbranimi objavami želijo ustvarit neko določeno sliko o sebi oz. kakšni bi oni želeli bit in kako želijo da jih dojema okolica.
Ma sori meni je to res tako mimo. Sem mogla nekam napisat.

Če komu poveš mnenje v obraz, so itak vsi užaljeni oz. ti si čudak, ker se ti ne ljubi 2+ ur na dan zabit s slikarjenjem, obdelavanjem fotk, objavljanjem, čekiranjem vseh in vsega, pisanjem nebuloz in izrekov, spremljanje všečkov.
In samo še z očmi zavijam, ko grem s kom jest in si ta vzame celo minuto za delat fotke bogega kosila. Jej človek, hladi se ti