Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
oj..kako ga preboleti?lahko ti sto punc da sto razlicnih nasvetov.ljudje smo si razlicni in razlicno prebolevamo.se vedno sem v fazi,ko puscam preteklost za sabo in priznam da ni lahko,pa ceprav je od tega ze dobro leto.pride dan ko me cisto zlomi.meni pomaga da ne grem med ljudi,da sem doma.ker ce sem zunaj se lahko vidiva.tko kot pravijo dalec od oci dalec od srca...
- _*Jagoda*_
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija :D
Enschede napisal/-a:Jz mam eno vprašanje!
Čez par dni ma bivša roj.dan, a je smiselno da ji pošljem sms?
Končala lansko leto konc septembra, čisto prekinila s stiki.
Poslal bi, samo da nebo mislila da hočem met še kej.
če sta se razšla razumljivo in brez prepira... zakaj pa ne? jaz sem tudi po enem letu pa po lodkar sem se razšla s fantom mu napisala... pa naj si misli kaj si hoče
- _*Jagoda*_
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija :D
Enschede napisal/-a:Jz mam eno vprašanje!
Čez par dni ma bivša roj.dan, a je smiselno da ji pošljem sms?
Končala lansko leto konc septembra, čisto prekinila s stiki.
Poslal bi, samo da nebo mislila da hočem met še kej.
Mislila bo točno to. Sploh ne razumem, zakaj bi ji sploh kaj pošiljal ...? Pusti preteklost v preteklosti. No ja, če pa bi samo rad videl, ali bo tudi ona tebi pisala ... pol pa kar. Čeprav tudi tega ne štekam ravno. Ali si pa še vedno zatreskan vanjo in si tega nočeš priznati.
ja, jst pa ne vem, zakaj ne bi. sj je lepo vedt, da se kdo nate spomne, pa ni nujno, da ta oseba potem kej hoče met s tabo. jst sm tud kolegici, s kero sva skregane že skor eno leto, pisala za rojstn dan, ona pa men, pogovarjava se pa še zmer ne. resnično ne vem, kje je problem.
pa ne nas poslušat, poslušej sebe
pa ne nas poslušat, poslušej sebe