Matura [Združena tema]
- little bee
- Komunikatorka
punce ne se sekirat zarad slove.....jas sem lani tud misla da bo pr men polom....ker ko smo si kaj primerjali sem mela kr dosti drugačno..pa še za eseje nisem lih talentirana(to mi je celo prof sama povedla)..pa sem pol s 4 naredla pa plus eno piko pr eseju dobla! tak da...
mislim da so tisti ki ocenjujejo tud bolj odprti za različne odgovore....čeprav majo neke striktne odgovore
drgač..pa matematika ni bla teška......sam površni ne bit

drgač..pa matematika ni bla teška......sam površni ne bit

When God Created Men, She Was Only Kiding!
fun napisal/-a:Drugač se mipa zdi, da sem tist opis kraja čist zaje*ala... Sem preveč pisala kot nekakšno reklamo... V stilu; oglejte si še... Če to še ni dovolj... Uživali boste... In takoj ko sem oddala sem se spomnila, da je to bolj reklama kot opis...heh, tko da nvem kako bo...
enako

najbolj butasto pa je, da sm pr sošolcu vidla, da je on strnjen sestavek pisu, jz sm si pa misnla, butl
to morš pisat ja reklamo, pa sm še en sonček zravn narisala, da bo ja lepš
Jz tud pomisnla nism, da bi to lohka bla ena dolgoičasna predstavitev kraja - to pa ja ni nč vabljivo - al pa vsaj ne tok kukr reklama !

hehe
Jst pa mislm da sm vsaj to napisala prou.
Sam me pa jezi da nism vedla da se ne odštevajo pike če napišeš preveč. Jst sm dokej uredu napisala...mi je blo ful ušeč...pol grem pa štet besede..200
...namest 140. In kaj pol...šla sm črtat določene stavke, dele stavkov...in nazadnje je pršla tko grda packarija vn, da ne vem če bodo sploh hotl ocent
A se zihr ne odšteva pik če maš preveč napisano?

Sam me pa jezi da nism vedla da se ne odštevajo pike če napišeš preveč. Jst sm dokej uredu napisala...mi je blo ful ušeč...pol grem pa štet besede..200

andr3ya napisal/-a:heheJst pa mislm da sm vsaj to napisala prou.
Sam me pa jezi da nism vedla da se ne odštevajo pike če napišeš preveč. Jst sm dokej uredu napisala...mi je blo ful ušeč...pol grem pa štet besede..200...namest 140. In kaj pol...šla sm črtat določene stavke, dele stavkov...in nazadnje je pršla tko grda packarija vn, da ne vem če bodo sploh hotl ocent
![]()
enako jst...ful sm mela za povedat...o usakem izzivu neki...in pol grem štet..čist preveč besed..na konc sm mela o vsakem izzivu sam stavek al pa 2...

nism hotla tvegat ker u prejšnih maturah sm vidla da odštevajo če preveč napišeš..

I Just Like Being Imperfect!!
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
Jz sm se učeri soco učila tko do 3h ponoči.. In morm priznat da nimam pojma.. Pol sm prišla skos, pol še dans.. Pol pa si jutr še use 1x preberem pa bo kar bo ^^
Kok ste kej dobl procentov od seminarske?
Jz 23.. Not that bad, lahk bi mi dala use, sam je smotana
Kok ste kej dobl procentov od seminarske?
Jz 23.. Not that bad, lahk bi mi dala use, sam je smotana

Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
barby* napisal/-a:Ma sej je blo ful butast, da napišejo : opišite 5 znamenitosti, pol pa dajo samo 120-140 besed. Pol bi dal vsaj 3 značilnosti
.
psihologijo/sociologijo že kaj znate ?
Anede...to si mogu pr vsaki znamenitosti napisat sam 2 stavka, pa en normaln uvod pa zaključk...pa je blo že skor preveč.
Sociologija...pa men gre trenutno kr dobr...zdele družino gledam. Drugač nas je pa profesor res zlo zlo dobr nauču...ker smo v vsakmu testu pisal snov celga leta... in zdej na konc je blo teh testov ful dost...sej takrat sm to 100x preklela....sam zdele pa vidm da se edin soce pa res ne rabm velik učit. Ma dons se sploh ne bom velik učila...roj.dan mam...in vem da grem zvečer vn

- little bee
- Komunikatorka
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
glede sociologije - jaz sem predelala 9 tem, s tem da sem se učila 14 dni. včeraj sem spet začela, pa mi ne gre in ne gre
sem pri modernizaciji. najeda da kar res ni, bom verjetno morala nadaljevat z zapiski ...
ampak si štejem v plus, da sem celo staro knjigo predelala, iz teh tem je pa največ matur. upam da me ne bodo letos zafrknili pa dali kako šolo ... kako me je strah te butaste soce
ker vem da bom vse pomešala.
od seminarske sem pa dobila vseh 25
vsaj nekaj. se pravi da rabim 45 % še za 4 (če bo kriterij kot lani)
to je moja tolažba.

ampak si štejem v plus, da sem celo staro knjigo predelala, iz teh tem je pa največ matur. upam da me ne bodo letos zafrknili pa dali kako šolo ... kako me je strah te butaste soce

od seminarske sem pa dobila vseh 25

to infinity and beyond!
SapraVeronika napisal/-a:Une teorije so ful blesave..
Sj to pr sociologiji so že direkt procenti ane?
To pomen če jih enih 50 pišem.. Se mi to prišteje?
aha. 17'5 za vsakega od dveh sklopov strukturiranih, pa še dvakrat po 20 točk za eseja. to je 75 pik + 25 od seminarske = 100%

to infinity and beyond!