Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

aloha, vem, da je težko, ko te nekdo spet przadane. vem, da je težko, ko se na nekoga navežeš, mu zaupaš in potem te ta oseba odjebe kot lanski sneg. težko je :(
škoda, k je takih tipov vedno več in tistih res v redu, vedno manj. sej vidš, vse je oh in sploh fino fajn, pol čez noč je pa vsega konc. zakaj že? zato, k ženske pa nimamo čustev vrjetn ane? je rajt, pa kaj še.
ženske, sploh tiste, k smo res čustvene, mamo zlo zlo občutlivga srčka in tega ne more noben spremenit. smo naivne, ene mal manj, ene mal več. vrjamemo v dobre ljudi, v vsakem hočmo najdt neki dobrga, k prevega tisto slabo stvar (če pač je).
ampak aloha, zarad takih kretenov se ne splača sekirat. kmal (upam) bo tvoj srčk zaceljen spet in vrjamem v to, da te bo poisku en fajn dečko, k ti bo dokazu, da si lahko vse in še več samo zanj in da mu ne boš v breme, ravno obratno, boš mu v veselje. vesel bo, da je lahko s tabo in ti bo to tud povedu, pokazu. vrjamem v to, da bo tko. ker si zaslužiš. ne poznam te spljoh, ampak iz tvojih postov čutm, da si res v redu oseba, kateri lahko zaupaš in ne bo nč izdala naprej. taka pač si :) kar je full dobr.
kar se pa tega tiče, da je tvoj sosed na vikendu... jah, jebi ga, prot temu ne morš nč. na žalost ne bo več tolk vikendov, ampak ko boš pa mal boljš, pa kr enga tipa magar najet, da se dela da je tvoj in it dol pa pokazat temu kretenu, kok si srečna :D mal heca, mal zares.
resnično upam, da se boš lh čimprej pobrala in šla naprej. tko k si rekla, ni poti nazaj, je pa naprej. sam najt jo moraš :bussi:
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

Tako, pa sem napisala slovo. Osebno mu ga ne morem predati, ker nama okoliščine ne dopuščajo, da bi se dobila. Vsak sms, katerega sem mu poslala, in ga vprašala, kaj je narobe, kaj hoče od mene, da ne morem več tako naprej, ker me ful boli...je ignoriral. Ful se izmika temu, in nevem zakaj. Drugače pa se naprej obnaša kot da je vse ok.

In sem se odločila to končati, čeprav še vedno ne morem verjeti, da bom res to storila. še nikoli nisem pustila osebe, ki jo mam rada, bolj kot samo sebe. Da nikoli več nebom v njegovem objemu, pa da nikoli več nebom čutila njegovega poljuba.

Ko se bova ponovno slišala, mu bom poslala ta sms in odšla za vedno. Jočem kot malo dete, boli me bolj, kot če bi me kdo fizično pretepel...ni mi jasno, da res pišem slovo. Morda se bova še srečevala v prihodnosti...ampak jaz moram nadaljevati s svojim življenjem, in končati to trpljenje.

Sicer še nevem, kako bom to preživela, kako bom to dala skozi, pa še v četrtek sem imela prometno nesrečo..tak da je vse na kupu...ampak čas je za novo stran mojega življenja.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Ojoj punce...ob branju te teme me kar srce bolelo :( ...toliko razočarnj in žalosti...Približno vem kako se vsaka izmed vas počuti...sama sem bila tudi razočarana v ljubezni...bila nato z drugim kjer pol toliko nisem čutila kot do bivšega. No...sreča se je obrnila meni v prid in zdaj sem že precej časa s svojim "bivšim"...ja..očitno sva mogla sprobat kako je življenje brez drugega...in zdaj to ceniva...se trudiva in vlagava v zvezo....

Punce...glavo gor... ne obupavat in se ozirati nazaj.....ne silt v nove zveze, če nimate pošlihtanih stvari za nazaj...pravi bo prišel takrat, ko boste najmanj pričakovale...sicer pa...spomini so in bodo ostajali...ampak življenje gre naprej in ve morate z njim...ne ostajati v preteklosti in zgodovini
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

*Lara* napisal/-a:Punce...glavo gor... ne obupavat in se ozirati nazaj.....ne silt v nove zveze, če nimate pošlihtanih stvari za nazaj...pravi bo prišel takrat, ko boste najmanj pričakovale...sicer pa...spomini so in bodo ostajali...ampak življenje gre naprej in ve morate z njim...ne ostajati v preteklosti in zgodovini

Saj ne da bi silila v nove zveze. hočem pustiti preteklost enkrat za vselej in it naprej, vendar ne morem, ko ga še nisem prebolela. in se sam spomnim nanj, pa me tako zaboli pa sam jočem. Vem da bo prišel drugi takrat, ko bom najmanj pričakovala...vendar si želim nekoga zdaj, in vem da tega ne bo.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Vem da ti je težko..vem..kr sm bla v podobni situaciji...sam se mi je nekako rešlo.

Jaz pa sem imela takoj drugega...čeprav ni kaj preveč lušno...ampak imaš pa oporo..no odvisno tudi na kakšnega naletiš...jaz sem naletela na takega, ki mi je stal ob strani ko sm mela krizne trenutke glede bivšega..pohvalno...redko kateri fant bi to prenašal...sam žal..men to ni blo to...niso mi druge stvari ugajale...zato sm pač končala...bla sem odločena da bom zdaj sama nekaj časa...vendar je ravno naneslo..da sm prišla v stik z bivšim...
deborah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a deborah »

učer me je pustu :cry: podrl se mi je svet. tok sm bla šokirana d se niti pogovort nisva mogla. sam js se hočem pogovorit in razčistit če se mogoče zveza še da rešit. pravi d me ma še isto rad kot prej ampak d je vse ratal preveč samoumevno in dolgočasno. to bi se dal rešit, kajne? more bit rešitev, ker ga js hočem nazaj, on pa tut ne kaže znakov d bi ma zavračal in sovražil...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Deborah, koliko časa pa sta bila skupaj?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

deboreah, lahko se tole reš ja. kr povej tvojmu tipu, da če te ma tok rd, da se bo potrudu, da pač ne bo več tolk dolgočasno. oz. se bosta oba skup. ker kr vdat se in pustit vse skup, je brezveze no.
deborah
Sramežljivka
Sramežljivka

*Lara* en let pa 4 mesce sva bla skupej. (joooj, pa upam d bova še mal:))

pa najbl me je przadel k je blo vse kul in sva se fajn mela. še dan predn me je pustil sa se vidla in je blo lepo in vse. pol pa enkrat prbije d ne morva bit več skupej. js sm bal tok šokirana d ene par minut tut govort nism mogla. je pa on moj prvi tip in mi res največ pomeni. ne morm ga kr pozabit brez d bi probala še kej popravit. sam mi je žal d mi včerej niso možgani delali ker bo zdj trema in strah in vse. js sam hočem še enkrat probat in spremenit. ker če ne bova probala se loh še cel lajf sekiram zakaj nism se potrudla takrt k je bil še čas za to.

in kk nj bi popestrila zvezo? kšni predlogi? pomoje je velika napaka to d sva skor večino cajta pr men al pa pr nemu doma. tut v petkih, skor nikol ne greva v družbo. in po določenmu cajtu pač to rata nezanimiv.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

ja probi predlagat kak koncert,gledališče če vama je zanimiv, al pa kak kino al pa sam to da greta mal na sladoled pa mal okol...
al pa pejta skupi na kolo pa na piknik kam ven na kako jaso pa tak...
pejte skupi s kolegi pa si naredte gril al pa karkoli takga...

naredte movie night doma s kolegi pa si naredte toaste pa kokice pa se mejte fain :)

poun je idej sam ležat ne doma ... ok sj na začetku je kul sam po parih mescih zna to ubijat...

držim pestke zate :bussi:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Deborah...eno leto je zelo kratko obdobje, da bi se govorilo o naveličanosti...to se začne dogajati pri 3...4 letih

No..kako midva razbijava rutino (čeprav še niti nisva imela možnosti rečt, da nama je rutinsko)

- Pejta v VodafonAreno 3D move gledat
- ali pa v kino
- pejta v Atlantisn (al pa nekam, kjer so ti blizu toplice ...mogoče celo morje)

Koliko pa sta vidva stara?
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 13. Jun. 2007 12:59, skupaj popravljeno 1 krat.
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

Če je bil iskren pri tem, ko je rekel, da je naveličan rutine, potem mislim da še vedno obstaja rešitev. Zvezo je treba popestriti. Na žalost pa tipi pogosto uporabijo to "rutino" le kot izgovor in je vzrok nekaj drugega. Mislim, da bi odkrit pogovor najbolj pomagal, da skupaj ugotovita kaj lahko spremenita.
deborah
Sramežljivka
Sramežljivka

prosila sm ga za iskren razlog in mu rekla d nj mi raj pove po resnici kot pa da se mi laže in je rekel da mu gre pač na živce ta samoumevnost, d se dobiva in d je skos isto d že v naprej ve kk bo ko se bova dobila. d ni več tko vznemrljivo kot na začetku. hmm, pa zdi se mi da je bil iskren pri tem, saj sva si zmerej vse zaupala in tut je tak fant da se mi ne bi tega zlagal.

*Lara* men se eno leto zdi kr dolgo obdobje. no, nevem, to je itak moja najdalša zveza do zdej...
stara? 18 in 19

hmm, odkrit pogovor? ja, mislm d bom to nardila, ja. ker se mi zdi edina pametna rešitev.

samo mam pa problem-on se ni to tko na hitro odločil d ne bi bil več z mano. menda je par dni premišljeval, da je res dobro premislil, da se ne bi zafknil.

joj, sam res nočem te zveze zavržt zarad tega k je premal zanimiv. k to ja ni tak problem d se ga neb dal z mal domišljije popravit. sam oba morta bit za. upam da on bo...
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

Nočem te strašit, ampak par dni premišljevanja je premalo za tako odločitev. Moje mnenje je, da se je to v njemu že nekaj časa kuhalo in je potem v parih dneh sprejel to odločitev. Lahko pa, da se motim.
deborah
Sramežljivka
Sramežljivka

sva se pogovorila. je reku da noče probat, zato ker ga je strah d bi pokvaril vse lepo kar sva imela. in ker ga je strah d tut če bi probala ne bi ratal.
in d je zdj še prezgodej za še enkrat probat in to. da če bi bi raj kasnej probov, če bi blo obema še do tega. mi pa ni čist jasno kk za vraga noče probat če ma me pa še tok rad? men ni nič več jasno. znorela bom :cry:
Zaklenjeno