Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jaz ti vsekakor svetujem, da pogledaš tudi v Deichmana, se da dobit zelo poceni in zelo lepe čeveljce...
Pa Humanic, pa v mestu se mi zdi, da je neka Reinini trgovina s čevlji...
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

V Ljubljani zravn cosmik shopa maš od buffalo trgovinco majo ful lepe čevlčke.
Uporabniški avatar
L|~A|n
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a L|~A|n »

Jaz mam en problemček z čevlji pa mi je zmanjkalo idej kak ga rešit. Sicer je malo offtopic ampak bi bila bedarija začenjat novo temo.

No toraj pred kakšnim letom-dvema sem si kupila v Zagrebu sandale za maturantski ples. So takšni da imajo odspredaj 2 zelo tanka trakca, ki ti v bistvu držita celo nogo, peta je pa zelo visoka (ca 11cm). Ko sem jih imela parkrat za doma obute sem opazila da sta trakeca tako močna da mi po parih minutah postanejo prsti modri, saj mi zaustavijo pretok krvi :x Sem jih dala 2 krat raztezat vendar ker so iz usnja so se seveda skrčili nazaj. Na svojem maturantskem sem lahko odplesala samo četvorko, potem sem pa se mogla vsest ker nisem več prenesla bolečine (pa drugače nimam problema hoditi v visoki peti). Na srečo sem na fantovem lahko odplesala vse. Res je da bi lahko imela za maturantkega druge vendar so čevlji tako specifične barve, da je bila obleka sešita po čevljih toraj iste barve vendar brez vzorca.

Zdaj je sicer vse to mimo vendar so mi čevlji tako všeč in nevem kaj naj naredim da bi jih lahko nosila, ker bi bilo res škoda da jih več nebi mogla.
Ima katera kakšno idejo? :?
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^Najboljše, da neseš k čevljarju pa vprašaš kaj se da nardit, mogoče tu on lahko razširi trakce...
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

ja po mojm je tut najbolš da čevlarja mal povprašaš kaj bi se dal kei narest...
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a KLEMY »

L|~A|n napisal/-a:Jaz mam en problemček z čevlji pa mi je zmanjkalo idej kak ga rešit. Sicer je malo offtopic ampak bi bila bedarija začenjat novo temo.

No toraj pred kakšnim letom-dvema sem si kupila v Zagrebu sandale za maturantski ples. So takšni da imajo odspredaj 2 zelo tanka trakca, ki ti v bistvu držita celo nogo, peta je pa zelo visoka (ca 11cm). Ko sem jih imela parkrat za doma obute sem opazila da sta trakeca tako močna da mi po parih minutah postanejo prsti modri, saj mi zaustavijo pretok krvi :x Sem jih dala 2 krat raztezat vendar ker so iz usnja so se seveda skrčili nazaj. Na svojem maturantskem sem lahko odplesala samo četvorko, potem sem pa se mogla vsest ker nisem več prenesla bolečine (pa drugače nimam problema hoditi v visoki peti). Na srečo sem na fantovem lahko odplesala vse. Res je da bi lahko imela za maturantkega druge vendar so čevlji tako specifične barve, da je bila obleka sešita po čevljih toraj iste barve vendar brez vzorca.

Zdaj je sicer vse to mimo vendar so mi čevlji tako všeč in nevem kaj naj naredim da bi jih lahko nosila, ker bi bilo res škoda da jih več nebi mogla.
Ima katera kakšno idejo? :?

O, se da, se da pomagat. :D
1. čevlje nes še enkrat raztegnit
2. doma jih ne pospravi v škatlo, ampak si kupi kopita za čevlje (nastavljiva!) in si jih namontiraj v čevlje...tako ti bo sandal obdržal obliko na kopitu in se ti usnje ne bo skrčilo nazaj. (lahko jih tudi namažeš s kakšno kremco za usnje mehčat) Zadevo se pa da kupit v vsaki malo večji štacuni s čevlji (alla Deichman al pa tud pr kakšnemu čevljarju.) :wink:
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

al pa namažeš z navadno kremo pa nabašeš s časopisnim papirjem!!!
Uporabniški avatar
mAjChYkaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mAjChYkaaa »

Evo, sem si kupla dans čevlje za maturanca, ampak me malo skrbi, da bo peta previsoka. Baje se da to nesit k čevljarju, pa ti jo zmanjša. A ima katera izkušnje s tem? Ker če bi se dalo, bi si mogoče res dala to naredit, ker so bli edini čevlji, ki so mi bli všeč, ampak peta je pa res kr precej visoka za plesat.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^slikco :)
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

SLIKICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :P
Uporabniški avatar
mAjChYkaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Slika

Slika

Noso točn taki, k si si zamisla, sam ni neki velik zaltih čevlov, pa itak se pod obleko ne bojo velik vidl=)
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

luškani :P kje si jih pa našla potem?
Uporabniški avatar
mAjChYkaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Kr v Massu, ampak v Ljubljani. V Celju sem mela točno te ogledane, pa pol ni blo več številke, no na Prešernovi so pa hvala bogu še mel :D
Uporabniški avatar
Lovely22
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Lovely22 »

@ mAjChYkaaa:

krajšanje pet mislim da ni ravno priporočljivo, ker pol naklon pete napram šuha "zjebeš" in še te bodo prej noge bolele.
Kr je peta dokaj Široka, mislim da ti nebo neke sile.. Prej te bo spredaj pri prstekih kaj zaribalo. Če se hočeš vnaprej pripravit, imej na predelih kjer se ti bo noga stikala z robom, kak hanzaplast (ne spomnim se drugega izraza, upam da veš kaj mislim). drugače pa obvezno nogavice. Pa ne razmišljaj preveč o bolečini v nogah, kr takrat še pride bolečina prej.

Prijetno nošenje želim ! :D
• All that we are is the result of what we have thought •
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

mAjChYkaaa napisal/-a:Kr v Massu, ampak v Ljubljani. V Celju sem mela točno te ogledane, pa pol ni blo več številke, no na Prešernovi so pa hvala bogu še mel :D

Na Prešernovi? Pomoje si misla Čopovo, ane? :D

Drugač so pa luškani ja, ampak ne krajšat petke, rajši jih že zdej nosi, da se boš navadla na njih. :)
Zaklenjeno