vem pa da je moteče, čeprou jst ne težim ker nevem koga mam pred sabo.lahko je en k je lih kar izpit naredu pa je še ves posran, ahko je pa pač nekdo k drugač ne zna vozt.dokler mene ne ogroža nimam nič proti.No, ok če bi peljal res neki ful sumljivo pa prepočas pa use bi verjetn stisnla tisto troblo.
čeprav kar mi gre pa najbolj na jetra in je na ljubljanskih križiščih s semaforji usakodnevno, je pa preeeeepočasno speljevanje.Če si pet u vrsti pa greš naravnost morš met že srečo da skoz pridš, ker se tapru sto let ubira

Na ljubljanska trobila se je pa itak treba navadt, ker trobjo praktično za usak drek.Zanč se je men ubesla ena na troblo, ker sm zavijala levo in čakala unga k je šou naravnost da gre mimo.In je biu že ful bliz, peljal dost hitr, cesta je bla mokra in ga afkors zarad svoje varnosti nism hotla izsiljevat.baba se mi pa ubes na troblo, kot da bo konc sveta.pa je potem dobila milo za žajfo in sm šla striktno 40 po omejitvi (drgač bi šla lahko reco 50 ker tm ni itak nč)

na cestah maš pač kretne.jst se sploh en obremenjujem več.če mi pa kdo trob uzadi za brezveze mu pa hmalvrnem use tko da pelm čist počas.pa naj zamudi na šiht al kamrkol že more, briga me!
drgač pa jst tud kounem skoos u avtu, ker če se z derem in skounem mi pomaga in se prec pomirim