Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ma ja sej vem, da je tko.men gre ubistvu tud taka vožnja na žiuce, da nekdo piči pa skos in skos sam žlajfa.sploh v kšni idrijskih al pa predelskih klancih mi zna kr mal želodec obrnt :? no, dobr da pr nas noben ne voz tko grdo.
vem pa da je moteče, čeprou jst ne težim ker nevem koga mam pred sabo.lahko je en k je lih kar izpit naredu pa je še ves posran, ahko je pa pač nekdo k drugač ne zna vozt.dokler mene ne ogroža nimam nič proti.No, ok če bi peljal res neki ful sumljivo pa prepočas pa use bi verjetn stisnla tisto troblo.
čeprav kar mi gre pa najbolj na jetra in je na ljubljanskih križiščih s semaforji usakodnevno, je pa preeeeepočasno speljevanje.Če si pet u vrsti pa greš naravnost morš met že srečo da skoz pridš, ker se tapru sto let ubira :roll: jst zmeri gledam kdaj se peščem pržge rdeča, in se že tkrat prpraulam al pa na milimetre speljujem, tko da grem pol sam gasa.

Na ljubljanska trobila se je pa itak treba navadt, ker trobjo praktično za usak drek.Zanč se je men ubesla ena na troblo, ker sm zavijala levo in čakala unga k je šou naravnost da gre mimo.In je biu že ful bliz, peljal dost hitr, cesta je bla mokra in ga afkors zarad svoje varnosti nism hotla izsiljevat.baba se mi pa ubes na troblo, kot da bo konc sveta.pa je potem dobila milo za žajfo in sm šla striktno 40 po omejitvi (drgač bi šla lahko reco 50 ker tm ni itak nč) :P že vidm kok se ji je cufal uzadi :D

na cestah maš pač kretne.jst se sploh en obremenjujem več.če mi pa kdo trob uzadi za brezveze mu pa hmalvrnem use tko da pelm čist počas.pa naj zamudi na šiht al kamrkol že more, briga me!

drgač pa jst tud kounem skoos u avtu, ker če se z derem in skounem mi pomaga in se prec pomirim :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

j b :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ti kr kaž fakiča, boš pa naletela na kšnga psihiča, k bo sam šu ven iz avta in te enkrat prklopu okol kepe, al pa še kej hujšga! Kokr berem tvoje poste, si res nestrpen voznik, pa maš ful za povedat čez druge. Me zanima, kako bi se ti vozila po kšni ovinkasti cesti, ki je ne poznaš in nimaš pojma, kaj bo za ovinkom...vrjetn ne lih 90 ane?! :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

lo?!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Yazmeen napisal/-a:Ti kr kaž fakiča, boš pa naletela na kšnga psihiča, k bo sam šu ven iz avta in te enkrat prklopu okol kepe, al pa še kej hujšga! Kokr berem tvoje poste, si res nestrpen voznik, pa maš ful za povedat čez druge. Me zanima, kako bi se ti vozila po kšni ovinkasti cesti, ki je ne poznaš in nimaš pojma, kaj bo za ovinkom...vrjetn ne lih 90 ane?! :roll:

super!
pokažeš mu fakiča pride do avta, te užge na peso, polomi nos, zapišeš registrsko in ga tožiš in kupiš nov boljši avto :) :D
no, načeloma res ni lih fajn kazat fakiča, ampak kdaj te pač zagrab če te kšn sprovucira.

sam nia, če ma prazno ccesto in če je omejitev 50, pa četudi je ravnina.Bi te rada videla pri nas na Tržaški kako bi pičila devetdeset za smrekcam te bi pa radar nažgau :D jst tko pravm zase, omejitve usaj večinoma, sploh pa če ne poznam ceste in kraja, samo omejitve, pa si lahko zadaj usi troble skurjo :) plačvala zarad njih pa zihr ne bom.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

hah m!
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

~NIA~ napisal/-a:alpa iz obvoznice proti city parku.. tm ko zavijaš levo morš počakat une k grejo naprej.. ker majo oni prednost, taka so pravila! in ne da mi en zadi trob naj kar speljem in izsilim prednost?! :roll: ne kažem fakiča kr vsepovprek!

a ni tle posebej pas za te, ki se priključijo?

EDIT, sori, narobe razumela... Iz obvoznice desno na ono cesto je posebi pas. :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

ovje...jaz sm mela mukotrpine...sm se lani poleti vpisala v privatno avto šolo(pač predavanja,šolski)...opravim to, zdravniški,prva pomoč in začnem furat.sm pa naletela na inštruktorco,ki mi je popila živcev.
Ženska mi je dobesedno skakala v volan in mi dodajal gas al pa zavirala,da sm enkrat počla zarad nje z glavo v volan.sm pre znakom stop počasi in varno zavirala in bi se počas vstavla do črte,mi pa je kura opalla po bremzi in me pol nakurcala.kao sm bla jaz kriva za to naglo zaviranje.Pa kr šalatala mi je da nism znala in spet zarad nje iz križišča na stransko cesto zavijem v tretji(pač ni se mi prej na cesti za 100m splačalo prestavit v četrto pa je to usput nardila ona,kar pa nism znala)in tak sm bla spet nakurcana.rivrc mi je delal probleme,zakaj pa pobvem v nadaljevanju.
in tak me ona lepo nateguje...mam 20 ur...mislim si kmal bo...30 ur...ok sej bom šla kamlu na društvene...40 ur meni več nič jasno in začnem po malem težit...pridemo na 50 ur-že živčna,60 ur vsem se že po malem trga...70 ur-jaz se natrmam in nočem več vozit...pa me po treh tednih mama spet spravi v AŠ...Ok sm misnla do 80 ur bom mela izpit...pa sm mela šele prvič 2 uri vožnje skup.pri 90ih pa je mojem fantu poču živec in me je on peljal na vožnjo in se je pomenu z inštruktorco malo bolj na ostro.in naslednjo uro sem mela pri drugem inštruktorju.tip me je na koncu ure vprašal v čem je pa problem...da vozim solidno in da je vse kul.edin rikvrc...ker sm itak nekak glupo zahvaljujoč oni babi vozila v rikvrc...pa ona je mela težnjo,da se nazaj gleda čez zadnjo šipo,pa me je ta nauču,da čez stransko ogledalo...tak da sm mela še tud 2 uri skupaj,ki so vključevale vožnjo po avtocesti,društveno vožnjo...pa je blo malo pavze(položnce sm morala 2 plačat)in zdaj bom po 105 urah šla končno na izpitno.bejžte stran od privatnikov,večina ma pr njih slabe izkušnje,ker seveda vlečejo keš od tebe.ker če me ta ne bi zdaj prijavu za izpit bi se preselila na državno AŠ.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sej niso usi privatniki taki.
konckoncev je pa večino autšolo privatnih, tko da prou dost ne morš izbirat.
jst sm bla v privatni pa je šlo use čist normalno.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

a ste sle use delat takoj pri 18ih? jst sem bla maja stara 18 pa se nisem sla delat izpita in me eni prav cudno gledajo...prijatli ga pa majo ze vsi :D

ampak men se nikamor ne mudi..ce bi ga zdejle mela vem da sigurno ne bi vozla vec kot enkrat na pou leta :roll: - svojega avta si ne morem privoscit, studiram v drugem kraju kjer obstaja mestni avtobus, vecinoma me pa vozi fant naokol :D on ma pa svoj avto, tako da ce kam greva itak ne bi jaz vozla...sestra ga ma pa je v 4ih letih mogoce 5x vozla...mislim res, doma sem pa itak takoj zraven centra tako da sem prej pes kot z avtom...
res ne vem...dnarja za izpit pa tut ni tako da bo se mal pocakal :P
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

merisima v kateri avtošoli delaš izpit?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

red_rose napisal/-a:a ste sle use delat takoj pri 18ih? jst sem bla maja stara 18 pa se nisem sla delat izpita in me eni prav cudno gledajo...prijatli ga pa majo ze vsi :D

ampak men se nikamor ne mudi..ce bi ga zdejle mela vem da sigurno ne bi vozla vec kot enkrat na pou leta :roll: - svojega avta si ne morem privoscit, studiram v drugem kraju kjer obstaja mestni avtobus, vecinoma me pa vozi fant naokol :D on ma pa svoj avto, tako da ce kam greva itak ne bi jaz vozla...sestra ga ma pa je v 4ih letih mogoce 5x vozla...mislim res, doma sem pa itak takoj zraven centra tako da sem prej pes kot z avtom...
res ne vem...dnarja za izpit pa tut ni tako da bo se mal pocakal :P

jst pa mislm, da je izpit kr dost potreben da normalno funkcioniraš.Tud jst sm prej govorila isto kot ti, v smislu, eh sej ga ne rabim, ampak zdej ko ga mam, pa naj ti povem, da je to čist ena druga zgodba.
Ni več moledovanja, ni več stalnega prosjačenja vsakogar da te nekam pele, nisem več odvisen od drugih in med najpomembnejšimi razlogi, če je karkoli narobe lahko hitro odhitiš in se odpelješ.
Men so tud doma moril ko sm delala izpit, naj se nč ne troštam da mi bodo dajal auto in kao samo za nujno.No, zdej mam auto ceu dan, razen zjutraj ko je mami na šihtu in se voz naokol tud, jst ga pa zjutri itak ne rabm.popudne je pa skos moj pa zvečer in bo, dokler bom mela kej notr natankat.
veš kok je dobr filing, ko si ob polnoči zaželiš sladoleda in se usedeš u auto, skočiš na petrol in ga kupiš.al pa ko ti gre use na žiuce in se usedeš in greš sam u šoping.Al pa sam postorit karkoli, medtem ko si prej moral prosit druge.Ali pa to da bi fant recimo ga kdaj tud mal začašil, pa ne more ker vozi ali celo vozi pijan....
Nevem, naštejem ti lahko tisoč razlogou zakaj je dobro imeti izpit in niti enega zakaj ne.
boš vidla, spomni se na moj post, ko ga boš nardila :wink:
drgač sm ga nardila jst pa en mesec in še mau nazaj in to pri 22.Sam zato, ker sm prej razmišljala neki tazga kot ti in si nisem upala it v tak denarni podvig.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

*purple* napisal/-a:jst pa mislm, da je izpit kr dost potreben da normalno funkcioniraš.Tud jst sm prej govorila isto kot ti, v smislu, eh sej ga ne rabim, ampak zdej ko ga mam, pa naj ti povem, da je to čist ena druga zgodba.
Ni več moledovanja, ni več stalnega prosjačenja vsakogar da te nekam pele, nisem več odvisen od drugih in med najpomembnejšimi razlogi, če je karkoli narobe lahko hitro odhitiš in se odpelješ.
Men so tud doma moril ko sm delala izpit, naj se nč ne troštam da mi bodo dajal auto in kao samo za nujno.No, zdej mam auto ceu dan, razen zjutraj ko je mami na šihtu in se voz naokol tud, jst ga pa zjutri itak ne rabm.popudne je pa skos moj pa zvečer in bo, dokler bom mela kej notr natankat.
veš kok je dobr filing, ko si ob polnoči zaželiš sladoleda in se usedeš u auto, skočiš na petrol in ga kupiš.al pa ko ti gre use na žiuce in se usedeš in greš sam u šoping.Al pa sam postorit karkoli, medtem ko si prej moral prosit druge.Ali pa to da bi fant recimo ga kdaj tud mal začašil, pa ne more ker vozi ali celo vozi pijan....
Nevem, naštejem ti lahko tisoč razlogou zakaj je dobro imeti izpit in niti enega zakaj ne.
boš vidla, spomni se na moj post, ko ga boš nardila :wink:
drgač sm ga nardila jst pa en mesec in še mau nazaj in to pri 22.Sam zato, ker sm prej razmišljala neki tazga kot ti in si nisem upala it v tak denarni podvig.

ja ampak poglej - soping mam 5 minut hoje stran, sladoled prav tako...avta doma niti podrazno ne bi mela niti si ga ne bi hotla sposodit (mamo enga VELIKEGA Druzinskega ati pa ma enga starega katerega ne bom niti slucajno uporabljala :roll: - tako da sposojanje pri mami in ocetu ne pride v postev. ce grem ven se itak ne bi peljala z avtom ker uzivam alkohol. dalje? nobenga ne prosjacim da me kam pelje ker kot sem ze rekla zivim v mestu..tle k sva s fantom pa itak ne bi mela svojega avta ker sva pac sama in ziviva skupi kjer studirava..on se pa s svojim pelje v sluzbo, zato lahko tut mene na faks, pa kam popoldne, ostalo pa BUS...
fant pa ne pije zato ni potrebe da bi ga pijanga vozila..

ma ne sej jst nisem proti izpitu, sej ga bom nardila takoj ko bo mozno, ampak to samo zato ker bi se naj...ne vem pa kaj mi bo :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

še vedno sem istega mnenja...Sej boš vidla no..Trdila sm čist enako kot ti.

drgač pa če je očetov star auto preslab zate....pa peš hodi, a ne :)
jst sm mela najprej namen sprejet od fanta prejšnji auto, starega kliota, letnik 95, ampak ga nisem ker ko smo ga odprli pri mehaniku smo prišli do spoznanja, da bi blo treba lep komplet usega zamenjat in se glede na starino od auta to nebi splačal, ker bi nas pršlo nevem okol taužnt eurou al še več, auto pa pou tok ni biu vreden....Mi pa nebi blo problema, za začetek bi blo krasno, glede na to da se zdej vozim z maminim autom in morm preklet pazt na use skupaj.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Saj jaz če bi bila na dosegu vsega doma, bi tudi razmislila o tem, če res rabim izpit (je ful drag pa vse), ampak po drugi strani pa - enkrat v življenju se pa lahko vse obrne. Meni izpit pomeni neko neodvisnost, obenem pa odgovornost. Pa ko še nisem mela izpita, nisem razmišljala o tem, kateri avto bom vozila (če je fotrov dovolj dober...), ker se itak moraš naučiti voziti katerikoli avto pač dobiš. Oz. tega se ne naučiš, to pride samo od sebe, saj ni bistvenih razlik v avtih (razen tisti s šestimi prestavami, avtomatiki...). :wink:
Zaklenjeno