-* je bil dans kul izlet, Slovenija je res fajn dežela.
-* bo tale teden še precej živčen, ampak hej, bo že.
-* sem si napisal list vseh mesecev potovanja, in kje želim biti kdaj, in priznam, da me je kar malo prestrašilo, nekako enak občutek kot ko sem prišel preko Pirenejev in sem uzrl prvi kamen za smer Santiago in je pisa lo 796km, ko si samo: "am, uh, jp, realnost, a bom, bom, ne vem, upam, najbrž, ziher".
-* sem si malo preuredil načrt potovanja, in malo zamenjal vrstni red, začel in končal bom blizu Evrope, med vsako dolgo fizično zadevo je ali metropola ali nek otok s plažami, da razbijem ritem.
-* bom definitivno začel v Gruziji, ker mi je dober uvod, potem nadaljujemo v Stane, se ta teden začnem učiti osnovne ruščine, da znam vsaj osnove, črke, se znam predstaviti, nekaj vprašati. Sem sicer v Gruziji fucked s pisavo, ker poleg Armenije in Grčije nimajo ne latinice ali cirilice, jupi

.
-* sta mi J. Koreja in Japonska žal finančno nerentabilni zadevi, in ju bom raje pustil za drugič, sem si pa totalno dal v plan Hong Kong in Tajvan, ker sta mi res super interesantni zadevi, Filipine bi tudi zamenjal raje za Malezijo. Tibet dvomim da bom dobil ustrezne permite, zato bi raje šel na južno kitajski kras (reka Li) in v Mongolijo.
-* imam občutek kot da stari jaz umira, in boli, ker počnem nekatere stvari drugače in ne rešujem več problemov na stare načine, um in ego mi špilata na polno naj se odzovem po starih vzorcih, in me jeb*.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.