Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ha ha, pznanko tip odkrito vara, vsi trije vedo en za drugega,
pa ji tud skoz govori, da on nje ne bo pustu.
A mislte, da ga je v tem času ona? ne, kje pa... oni trije so najboljši par
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ja, mogoče mata pa vezo tipa odprta veza :roll: jao, ženske bi se rajš ponižvale, kokr pa da bi šle stran od takih.
mene je hvala bogu dost zgodej pamet srečala in sm šla stran od tazga.
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

finta je v tem, da nisva par...zgolj ko neka ljubimca...pa še to nebi rekla, ker že nisva bla skup fizično nekaj mesecev, le po telefonu se najbolj slišiva...pa fora je v tem, da se jes čistvo vsega zavedam, kakšen je, da to nikamore ne pelje, da ni prihodnosti ...ampak jeb... me ta moja čustva, ki so tako velika do njega...in tudi če ni več nežnosti pa ljubečih besed..no ok včasih so...nevem zakaj ne morem odit..zakaj nočem oditi. vse kar si želim je to, da bi ga pozabila oz. prebolela. vendar nevem kako. so dnevi ko se mi je.. zanj, so dnevi ko sem depresivna.
Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Prtička »

PlayLejdi napisal/-a:finta je v tem, da nisva par...zgolj ko neka ljubimca...pa še to nebi rekla, ker že nisva bla skup fizično nekaj mesecev, le po telefonu se najbolj slišiva...pa fora je v tem, da se jes čistvo vsega zavedam, kakšen je, da to nikamore ne pelje, da ni prihodnosti ...ampak jeb... me ta moja čustva, ki so tako velika do njega...in tudi če ni več nežnosti pa ljubečih besed..no ok včasih so...nevem zakaj ne morem odit..zakaj nočem oditi. vse kar si želim je to, da bi ga pozabila oz. prebolela. vendar nevem kako. so dnevi ko se mi je.. zanj, so dnevi ko sem depresivna.

oh kako znano.
js sm bla na istem kot ti....kaj je blo? tolk časa sem vztrajala..da me je samo še ignoriru na konc..k sm prašala če hoče konc...je bil tih al pa reku ne wem...in to vsakič. pa k spet pršla, ignoriranje...pa tko. Potem sem šla.

tud ti boš.
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

še vedno ga pogrešam :(
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

cReAmY napisal/-a:še vedno ga pogrešam :(
:knuddel: :bussi:

nekak na istem k ti ... ampak vem da bom zmogla tak k boš ti ;) ...

btw a si drugač iz celja ane? ... tut js sm ... in zapoun si da od tam smo sam CARKE doma :) ...
drgač pa ne se sekirat sej čas bo prneso svoje ... (usaj srčno upam ;)) ... ker men je že boljše :cool:
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

ja iz celja:) ja sej je men tut boljše sam vseen :( jutr grem se zadnje stvari v sobo najino v studentu vzet zato me mori! FULL :cry:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

hehe... js sem tudi iz okolice Celja... pol sem tud js CARKA :lach:
Lahk mamo miting enkrat v Celju :cool:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

ja CARKE SMO hehe :)) ampak pr tipih se vedno iste:(
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Ahh ja... kar se tiče moških, nas je pač večina žensk enakih... tako pač je... in najbrž bo vedno tako. To nam je v genih :D
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

js pa spet jokam :( ni me več nikjer za njega, obnaša se kt d itak ne bi nikol bla skupi, kaj sele 3 leta...zbrisu me je iz zivljenja...ona ma pa lepo takga k sm ga js nardila :( najbolj boli...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:cry: boga.. res ti ne zavidam položaja :?
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Kar v tem trenutku najmanj potrebuje, je pomilovanje drugih. Vem, da ti je težko. Ampak... prej ali slej se je treba sprijaznt... vem ja, da nisem prava, da delim takšne nasvete. Samo je res.
Če se obnaša do tebe, kot da sploh ni bilo med vama nič, je zadosten razlog, da greš naprej. Da se prepričaš, da on enostavno ni primeren zate in da si zaslužiš boljšega. Men je Tjaša enkrat rekla, da bo vsak dan za miliminkico boljše! In res je tako!

Prebolela boš, šla naprej... in zaživela boljše brez njega.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

*pupika* napisal/-a:hehe... js sem tudi iz okolice Celja... pol sem tud js CARKA :lach:
Lahk mamo miting enkrat v Celju :cool:

ei JA valda to bi js takoj takoj takoj :D ... sicer nism čist iz celja ampak okolice sam celje je moje k sm itak tja u gim hodla tak da ni dvoma :) ...

drgač pa po izpitih js takoj na usako mogočo fešto :) ...
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

cReAmY napisal/-a:js pa spet jokam :( ni me več nikjer za njega, obnaša se kt d itak ne bi nikol bla skupi, kaj sele 3 leta...zbrisu me je iz zivljenja...ona ma pa lepo takga k sm ga js nardila :( najbolj boli...

ei če ma takega k je zdej, pol bolše da greš čimdle stran od njega ker to je pa nesramno... mislm anyway tut če sta šla narazen bi lahk biu mal bol normaln pa uvidevn!!!
matr sovražim take ludi k nevejo ka bi radi sami s sabo...

zka se mi zdi da ne bo minlo pol leta ko bo ta tip pršu nazaj k teb... sam če ga takrat uzameš nazaj pol te pa js ugrabim pa mu namest tebe povem da nej lepo gre k svoji party punčki... :evil: :razz:
Zaklenjeno