Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
finta je v tem, da nisva par...zgolj ko neka ljubimca...pa še to nebi rekla, ker že nisva bla skup fizično nekaj mesecev, le po telefonu se najbolj slišiva...pa fora je v tem, da se jes čistvo vsega zavedam, kakšen je, da to nikamore ne pelje, da ni prihodnosti ...ampak jeb... me ta moja čustva, ki so tako velika do njega...in tudi če ni več nežnosti pa ljubečih besed..no ok včasih so...nevem zakaj ne morem odit..zakaj nočem oditi. vse kar si želim je to, da bi ga pozabila oz. prebolela. vendar nevem kako. so dnevi ko se mi je.. zanj, so dnevi ko sem depresivna.
PlayLejdi napisal/-a:finta je v tem, da nisva par...zgolj ko neka ljubimca...pa še to nebi rekla, ker že nisva bla skup fizično nekaj mesecev, le po telefonu se najbolj slišiva...pa fora je v tem, da se jes čistvo vsega zavedam, kakšen je, da to nikamore ne pelje, da ni prihodnosti ...ampak jeb... me ta moja čustva, ki so tako velika do njega...in tudi če ni več nežnosti pa ljubečih besed..no ok včasih so...nevem zakaj ne morem odit..zakaj nočem oditi. vse kar si želim je to, da bi ga pozabila oz. prebolela. vendar nevem kako. so dnevi ko se mi je.. zanj, so dnevi ko sem depresivna.
oh kako znano.
js sm bla na istem kot ti....kaj je blo? tolk časa sem vztrajala..da me je samo še ignoriru na konc..k sm prašala če hoče konc...je bil tih al pa reku ne wem...in to vsakič. pa k spet pršla, ignoriranje...pa tko. Potem sem šla.
tud ti boš.
:knuddel: :bussi:cReAmY napisal/-a:še vedno ga pogrešam
nekak na istem k ti ... ampak vem da bom zmogla tak k boš ti

btw a si drugač iz celja ane? ... tut js sm ... in zapoun si da od tam smo sam CARKE doma

drgač pa ne se sekirat sej čas bo prneso svoje ... (usaj srčno upam

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
Kar v tem trenutku najmanj potrebuje, je pomilovanje drugih. Vem, da ti je težko. Ampak... prej ali slej se je treba sprijaznt... vem ja, da nisem prava, da delim takšne nasvete. Samo je res.
Če se obnaša do tebe, kot da sploh ni bilo med vama nič, je zadosten razlog, da greš naprej. Da se prepričaš, da on enostavno ni primeren zate in da si zaslužiš boljšega. Men je Tjaša enkrat rekla, da bo vsak dan za miliminkico boljše! In res je tako!
Prebolela boš, šla naprej... in zaživela boljše brez njega.
Če se obnaša do tebe, kot da sploh ni bilo med vama nič, je zadosten razlog, da greš naprej. Da se prepričaš, da on enostavno ni primeren zate in da si zaslužiš boljšega. Men je Tjaša enkrat rekla, da bo vsak dan za miliminkico boljše! In res je tako!
Prebolela boš, šla naprej... in zaživela boljše brez njega.
My dreams are my reality...
*pupika* napisal/-a:hehe... js sem tudi iz okolice Celja... pol sem tud js CARKA
Lahk mamo miting enkrat v Celju
ei JA valda to bi js takoj takoj takoj

drgač pa po izpitih js takoj na usako mogočo fešto

cReAmY napisal/-a:js pa spet jokamni me več nikjer za njega, obnaša se kt d itak ne bi nikol bla skupi, kaj sele 3 leta...zbrisu me je iz zivljenja...ona ma pa lepo takga k sm ga js nardila
najbolj boli...
ei če ma takega k je zdej, pol bolše da greš čimdle stran od njega ker to je pa nesramno... mislm anyway tut če sta šla narazen bi lahk biu mal bol normaln pa uvidevn!!!
matr sovražim take ludi k nevejo ka bi radi sami s sabo...
zka se mi zdi da ne bo minlo pol leta ko bo ta tip pršu nazaj k teb... sam če ga takrat uzameš nazaj pol te pa js ugrabim pa mu namest tebe povem da nej lepo gre k svoji party punčki...