Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

mulatto_f napisal/-a:vso srečo vsem ki boste jutri (z mano vred) napenjale možgancke!

Se pridružujem dobrim željam!!!
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ~Mishka~ »

little bee napisal/-a:
mulatto_f napisal/-a:vso srečo vsem ki boste jutri (z mano vred) napenjale možgancke!

Se pridružujem dobrim željam!!!

jz tut, jz tut :wink:
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

wantyka napisal/-a:z anglo so čist zapretiraval.... sj nardila sm.... sam jaz rabim točke.... sj če je vsem šlo tak slabo ko pravjo, potem bodo tak kriterij znižal.... tak da....:)

Matura gre po Gaussovi krivulji. Torej če boš pisala 5 in cel tvoj razred 2, to ne pomeni da si dejansko znala za 5.

Vsem maturantom good luck!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

tud jsss...srečno srečno srečno!!!!!!********

pa sporočte ku je šlo...
si sploh ne morem predstavljat d bom drugo leto js na vaših mestih :?
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

^ ^ Sej pomoje sploh ni tak bavbav sam dokler ne opraviš se ti pa zdi neki ful težkega

Drugač pa js tut želim srečo usem jutr
Upam da dajo kšno vabilo, zahvalo, opravičilo,...sam ne kej preveč zahtevnega :P
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Ja hvala vsem, ki mislite na nas maturante :D :D

Slovenščina ni bla tok zajebana kot angleščina, se mi zdi, da imam kar nekaj prav, je blo pa ene par cvetk vmes, tako da..... :?
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Meni se ni zdela težka. Sem pričakovala veliko več tvorjenk in pravopisa.
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:09, skupaj popravljeno 1 krat.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

pa sej to ni bla predstavitev kraja?? jz sm to delala kukr en oglas bolj. nism nč delala subjektivna pa objektivna predstavitev, ampak tko k na enmu letaku.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Ja, nisem misla tisto "striktno" predstavitev. Sicer pa, kaj nisi moral bit subjektiven?
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

bla je predstavitev kraja, ki pa je temeljila na reklami, da privabiš tujce kao in mogla je bit ful subjektivna.

men je bla res smešno lahka ta slovenščina, sploh proti angleščini, sma res pa kje so našli predstavitev kraja mislim ko nima u bistvu nobene oblike... jojjj... ma uredu je blo, vse sm znala...
hvala bogu...
sam še 3 so ostali
a ma kera sociologijo tu? a se je ž učila kaj?
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Js sm tut delala samo kot predstavitev kraja na subjektiven način. Drugo se mi pa tut ni zdelo pretirano težko, nekatera vprašanja so bla bol dvomljiva, ampak celotno gledano mi je kr šlo. Dons se pa začnem psihologijo učit. :)
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

slova mi je bla velik bl ušeč k angla :D ne rečm d sm čist use znala, je bla pa taka normalna matura, da se je dal kr lepo rešit.
jah, treba je blo opisat kraj na subjektiven način, tko d privabi bralce. spet preveč ni fajn pretiravat, mal pa že no.
drgač se mi pa zdi d včasih sploh ne iščejo znanja... sploh s temi sopomenkami... v eni maturi je blo kaj je sopomenka tastature. in ti nič ne pomaga če veš kaj je sopomenka, če se ti niti najmn ne sanja kaj bi loh bla tastatura. razen če je stvar omenjena in razvidna iz besedila..

pa uspešno učenje vam želim :)
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ja jz sm pisala kot en reklamni letak - oz. obvestilo ene agencije za en kraj, pol sm notr predstavla ene par unih značilnosti pa zanimivosti, ki jih ta ponudba vsebuje..... sm prof. na šolo klicala pa je rekla, da ona točn ne ve, ker ne ve kakšna so navodila. ... tko da jz sm zdej čist panična, ker to je naloga za 25pik, sam ns je kr dost tko delal - eni so pa prov subjektivni del predstavitve kraja kot besedilne vrste.

jz mam sociologijo v četrtek, učila se nisem še nič, oz. zelo malo. neki sm si zapisvala, sam sm kmal obupala... pa ti ?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

Ja jz sm pisala kot en reklamni letak - oz. obvestilo ene agencije za en kraj

sej verjetno ne bo nč narobe, sam v navodilu niti ni pisalo, kdo to piše niti kje je objavljeno. js sm dala samo naslov in potem pisala.
itak pa ti sama vsebina prinese največ točk, tko d pomoje nebi smel noben kj drastično velik točk zgubit, razen če pač ni pisu to kar se je zahteval.
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

Pa smo odpisal. :D Ja slova je bla v primerjavi z angleščino nič. Prov lahka je bla, tud tekst je biu razumljiv. Ble pa so ene cvetke, kot je že ena prej dejala. Sam bo že. Zajebala sm po moje tisto S strukturo pa tist z balkona nism znala utemeljit, sam ajde bo že. Predstavitev kraja sm pisala subjektivno, kot pač predstavitev, mal svojga mnenja, kaj je kul, kam morš jt pa to. Oblike itak ni nobene. Sam naslov sm dala. Bo že...Važn da je mem. Zdj pa matematika vabi.
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Zaklenjeno