ja, to sva lih učer debatirale z mojo mami... da je tole že bolan odnos, ne morš se tko obnošat do svojga otroka, mislm, sej lepo da se mata rada, sam da se pa non-stop neki božata pa lupčkata pa ne vem kaj še vse... to je pa mal preveč no... očitno ga ma njegova mama namest moža, vse more on delat in očitno ga je namestil še kje drugje...
Veste kako pravijo...Tak kot je moški do mame, tak bo do svoje punce .
Nevem js sm včeri gledla in mi je blo res že vse skupi smešno. Pa takrat, ko jo je moru Naske svojo mamo zmasirat... Nevem no...nekako se mi zdi, ku da ga njegova mama zna vrtet okrog prsta...
So skozi reklame na kanalu A, in tudi med kšnimi filmi se ti pojavijo tko na levem zgornjem kotu...Vprašanje: Kdo naj zmaga? in potem še vse 4 številke
zoya napisal/-a:Ni mi jasno, kako lahko favorizirate in navijate za tipa, ki za veselje in sprostitev kolje zajce??
js nism za njega zato ker pobija zajce... pač pa iz drugih razlogov, predvsem pa zato ker glede na izbiro kandidatov k so ostal, se mi on najbl dopade. in pa gledam drugač na to, da je on pač takrat ubil zajca, sej so pojasnl, da ga ni ubil zato k se mu je lih zaluštal ampak so ga potem tud pojedl men to ni nč tazga, js tega ne bi nardila, ampak če je on to naredu pač je... kaj nej... glede na to, kdo je še ostal notr sm pa za njega...