Džeki napisal/-a:..mi gre na živce pametovanje ljudi, ki imajo "resno duržinsko življenje", a očitno niso preveč srečni in potem meni serjejo po glavi, kako je njihov način lajfa edini normalen . Od sodelavke, ki je pri 27 samohranilka, ko da sem ji jaz kriv in potem meni začne "ja ti pa še nimaš, ja kaj pa čakaš". Ali pa sošolec iz srednje, ga zadnjič srečam: "ja jaz že drugega čakam, kaj pa ti, kaj misliš pri 50 imet?"
Marš budalo, kaj te briga, kdaj mislim imet otroke, mogoče nikoli, ni tvoja stvar, kot da so mi eni fauš, ker se pri svojih letih še nisem "zaklal" z družinskimi obveznostmi in kosili pri tašči.
[/quote]
Aleluja! Folk naj se briga zase!
-da sem v gužvi
-da je zanimivo z njim
-da ne maram "pametnih" ljudi, ki ocenjujejo mojo težo in komentirajo v stilu, moraš več jest, pa kaj sem koga kaj vprašala za mnenje? Nisem in me tvoje mnenje ne zanima, torej bodi tiho!
-da se mu hočem zahvalit za vse, samo ko nisva več v kontaktu, pa nočem da bi bilo napačno razumljeno, mah kompliciram malo
-da še vedno uživam v samskem življenju in sem ugotovila da rabim še kak mesec samskosti
-da če mi je namenjen, bova že končala skupaj, če ne tak ni pomembno
-da šibam zdej, sem prišla tko sam mal pokukat tule gor