kdo/kaj vam gre na živce #3
Re: kdo/kaj vam gre na živce #3
A sem edina, ki Perpetuum Jazzile (in podobne) ne morem poslušat več kot 5 minut? 

-
sirova štručka
- Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:32, skupaj popravljeno 1 krat.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Tudi jaz nisem fan acapella skupin, kul za enkrat, potem mi grejo na k.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
DonCarleone
- Komunikatorka

Ananhas napisal/-a:DonCarleone napisal/-a:Se vidi, da smo si ljudje različni med seboj. Mene pa fizični izgled ne zanima ravno, kadar gre za resno zvezo( kar ne pomeni, da sedaj ne skrbi o svoji higejeni, da ne gre preveč v skrajnost, kar se debelosti ipd. tiče). Raj imam neko grdo račko, s katero se bom lahko vsaj nekaj pametnega pogovoril oz., da bo ta ista oseba imela kaj pametnega za povedat, da ima neko razumevanje, da je vsaj malo razgledana itd. , kot pa neko "topoglavo manekeneko", ki ne zna ničesar drugega govoriti kot o oblekcah, kozmetiki, poslušat njene dologčasne zgodbice o nekih njenih prijatljicah za katere niti čul nisem. Ne hvala, veliko raje tisto prvo.
taki stereotipi.
in pa kot da samo dve skrajnosti obstajata; ali imaš grdo in super dobro punco ali pa urejeno in lepo, ki je neumna trapa.
Res je grozen ta planet, ko imajo moški tako malo izbire...![]()
Isto je ko pride do debat o postavah...ne maram presuhih, raje imam eno s preveč kg. Amm...kaj pa normalno postavo, maybe?
Očitno nimaš pametnejšega dela kot "kopat" po kometarjih, ki so bili napisani pred 4-imi leti?
Ja, super no. 
Jup, ena izmed "prednosti" biti bolan in cel dan v postelji, je kratkočasenje s takimi bedarijami. 
Sicer pa fajn, da si za neaktivnega člana foruma tako na tekočem.

Sicer pa fajn, da si za neaktivnega člana foruma tako na tekočem.
-
DonCarleone
- Komunikatorka

Ha? Ne, resno?
Kaj si sploh hotela s tem zadnjim stavkom povedat oz. "dokazat"?
Kokrkoli nazaj na temo:
- tudi jaz sem že sit s temi ameriškimi predsedniškimi volitvami,ampak vseeno upam da se dobro izšlo, seveda z zmago Trumpa.
Kaj si sploh hotela s tem zadnjim stavkom povedat oz. "dokazat"?
Kokrkoli nazaj na temo:
- tudi jaz sem že sit s temi ameriškimi predsedniškimi volitvami,ampak vseeno upam da se dobro izšlo, seveda z zmago Trumpa.
Amm neč.
Samo presenečenje, da nekdo ki nič več ne piše, spremlja ravno zdaj. Tako, da očitno nisem edina, ki ji je dolgčas.
----------------
-Na živce mi gre, ko dobivam nasprotujoče si informacije od ljudi, ki so usposobljeni dajat te informacije. Ja koga naj pa vprašam
Samo presenečenje, da nekdo ki nič več ne piše, spremlja ravno zdaj. Tako, da očitno nisem edina, ki ji je dolgčas.
----------------
-Na živce mi gre, ko dobivam nasprotujoče si informacije od ljudi, ki so usposobljeni dajat te informacije. Ja koga naj pa vprašam
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Folk, ki isti snap poslje na privat in na story
Folk, ki isti snap poslje na privat in na story
Preach.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
+ 1!
Se moram pa posut s pepelom - mi zadnjih par dni snepčet nekaj čudno dela (ko pošljem na privat, mi kr loada in loada, pa pokaže failed - si rečem ok, bom pa poslala preko storyja in mi nato pošlje na obojem
). Tako da mogoče ma še kdo taiste probleme.
Se moram pa posut s pepelom - mi zadnjih par dni snepčet nekaj čudno dela (ko pošljem na privat, mi kr loada in loada, pa pokaže failed - si rečem ok, bom pa poslala preko storyja in mi nato pošlje na obojem
). Tako da mogoče ma še kdo taiste probleme....But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- _patchouli_
- Cosmopsiho

- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Natakar: How was food?
Mi: It was great, thank you.
Natakar: So Trump is president.
Mi: ...
Natakar: Would you like dessert?
OK, sej je tragikomicno, ampak a lahk porcijo piscancje tikke masale pojem, brez da poslusam o ameriskih volitvah?
Mi: It was great, thank you.
Natakar: So Trump is president.
Natakar: Would you like dessert?
OK, sej je tragikomicno, ampak a lahk porcijo piscancje tikke masale pojem, brez da poslusam o ameriskih volitvah?
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

^^ jup
Folk ki je šel na Levstikovo pot, najprej me zbudite zgodaj zjutraj in igrate harmoniko, potem mi pa še spremenite mojo pot skozi gozd v blatno jezero.
Pizde.
Folk ki je šel na Levstikovo pot, najprej me zbudite zgodaj zjutraj in igrate harmoniko, potem mi pa še spremenite mojo pot skozi gozd v blatno jezero.
Pizde.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Bedni dolgočasni šihti, ko ni nič za delat, in se pol po nepotrebnem znerviram do amena.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”